- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- YouTube
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
Gery9112 #816 üzenetére
Nem tudom, szerintem egyszerűen csak más irányba indították el a bemutatójukat, mint amit eddig megszoktunk. Nem jobb / rosszabb, más. Szerintem ebből sokkal több infomrációt le tudtak volna szűrni az emberek, mint egy CGI trailerből ami alatt valamelyik rock szám szól.
Konkrétan eddig kaptunk 1-1 trailert amiből semmit nem lehetett leszűrni, mindenki arra várt, hogy végre mutassanak egy gameplayt. Most mutattak egy "gameplayt" amibe összezsúfoltak mindent. Nyilván nem ilyen lesz a játék, de akár 1-1 pillanat lehet belőle.
Szerintem azért megy ennyire már a minuszolás, mert az poén / vagy már miért ne, ha a többieknek nem tetszik.
(#818) AAtt1la A trailerből egy dolgot változtatnék meg, azt, hogy nem kék festéssel mutogatnám az embereket, vagy épp a robotkezet, se pont a női karakterre raktam volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- ÚJ KIJELZŐVEL ! Samsung Galaxy Flip 4 DS 128 GB Grafitszürke.
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest