Hirdetés
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz Aventador91 #10091 üzenetére
Jó lett
-
Topikgazda
-
voodoo98
addikt
válasz FollowTheORI #10093 üzenetére
Piros halálfej az mi egyébként? (vagy mindenki színezi magának, ahogy akarja?)
Stodeh videókban látom.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
CptAdamica
veterán
Nyah, kipróbáltam az RT-t. Kampányban meg multiban is olyan 55-60 fps között ugrál fullHD ultrán. Éppen lehívtak két rakétát a Twisted Steel-en, nagyon nagy flash, ahogy a vízfelületen visszaköszön. De ennyit nem ér meg az effekt, szóval marad a 2k.
Megyen!
-
Topikgazda
-
Bullitz
aktív tag
válasz Aventador91 #10091 üzenetére
5:53-nál kajak fejest adtál bombával?
Szerintem erre egy élet is kevés lenne nekem.
GG. =DHALA MADRID // 18' Auris HSD
-
Aventador91
őstag
de rég csináltam montázs videót [link]
-
RudY
addikt
válasz CptAdamica #10075 üzenetére
Battlefield V 12-11-2018 Update
The Battlefield V 12-11-2018 Update will begin rolling out to each platform according to the release timing and downtime windows below:Downtime: This is a zero-downtime update, so you will not be kicked from gameplay. Once the update is live for your platform, you will need to exit the game and relaunch to apply the update.
Update Accessibility:
PC - Tuesday, Dec 11th at 1am PT / 4am ET / 9am UTC / 10am CET
PlayStation 4 - Tuesday, Dec 11th at 2am PT / 5am ET / 10am UTC / 11am CET
Xbox One - Tuesday, Dec 11th at 3am PT / 6am ET / 11am UTC / 12pm CET -
törölt tag
R.I.P. akik RTX kártyát vettek... [link]
-
Bullitz
aktív tag
válasz FollowTheORI #10084 üzenetére
Ennyi a kimenet a lapon. Mindenhol maxra húztam, de alapvetően érezhetően a mikrofon sem olyan, mint lennie kéne. Szerintem szimplán semmit nem ér ez az alaplap egy nála drágább füleshez.. de nem értek hozzá. Mindenesetre meguntam, szóval veszek egy Xonar DXG-t, amit előbb ajánlott egy kolléga itt fentebb.
Remélem az elég hozzá.[ Szerkesztve ]
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
Topikgazda
válasz Bullitz #10078 üzenetére
Nincs véletlen egy másik kimenet még rajta ami esetleg erősített... vagy másodlagosba dugtad véletlen?
Esetleg a beállításokban vagy a saját szoftverében erősítés bekapcsolása?
Vagy épp auto normalizáció vagy valami rajta van kapcsolva mint effekt, amit ki kéne kapcsolni... nézz szét.
Nem kéne hogy halk legyen.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
A bug cryerek készüljenek. Jött pár új bug. Építkezésben és a skinezett 1911 nem kapott animációt.
-
Bullitz
aktív tag
Egy sima MSI 'B'-s alaplap nem tud kihajtani egy HyperX Cloud fülest?
Mind az előző, mind a mostani lapommal csutkára kell tekerjem a hangerőszabályzót, mind a fülesen mind winfosba. Eddig a régi szarjaimmal jól ment.. vennem kéne egy valamire való hangkártyát? (alaplap marad, most vettem.. elég ez.)[ Szerkesztve ]
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
zzola
titán
válasz CptAdamica #10075 üzenetére
"Client Update"
-
voodoo98
addikt
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
törölt tag
Tegnap véget ért a "save 33% on BFV". Ma mindenre érvényes SAVE30 kupon van.
(#10067) STC Speed
Még a kábel cserét is ki próbálnám. Nekem volt egy monitorom amin HDMI-n sokkal "rosszabb" volt a kép mint DVI-al. Az utóbbi mintha élesebb lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Bullitz
aktív tag
válasz #65537792 #10038 üzenetére
Ezt már én is észrevettem. Amennyiben pályaváltás közben lelépsz az asztalra, abbahagyja a töltést.
Tehát nem örökké tart, szimplán abba hagyja, amint lerakod tálcára a játékot. Ha bent maradsz végig játékban, akkor kb. 10-20 msp és betölt.HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
addikt
válasz mcwolf79 #10064 üzenetére
Battlefield 1-ben is volt csapatváltás, de egy bizonyos ponton a játék már nem engedte pl. Szerintem az úgy épp jó volt. Néha vannak olyan hülyék a csapatban, akik végett inkább csapatot váltok.
(#10027) - = Zk = - Várunk a Battlefield 1 topikban.
(#10029) mettek Egyetértek! A Panzerstorm végre egy tipikusan nagyszabású Battlefield mapnak néz ki szemben a többivel. Ilyenből kéne bele még több, ahol van tér csatázni járművekkel ill. megvannak a kellő távolságok az objective-ok között
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
-
törölt tag
Még valami, amitől majdnem letöröltem a játékot. Az egyik kis köcsög az aerodrome pályán a falon keresztül lövöldözött és 59/0 k/d körül írtam neki hogy takarodjon a csíter qva anyjába, de csak annyi volt a válasz, hogy ahahahhahahahahaaaa... utána a háta mögé kerültem és nem tudtam megölni, pedig pisztollyal kitáraztam a fejére. Azt még olyat írt, hogy én vagyok a noob. Még mindig itt tartunk, hogy ezeket a durva csítereket sem lehet kiszűrni???
-
törölt tag
Ezt a span rendszert nagyon át kéne gondolni, mert így játszhatatlan. Az előbb megint a hátam mögé rakott négy embert, pedig a pálya széle felé voltam, ahol a madár se jár, csak a támogató sniperek. A pálya szélén a bf3 és bf4-ben nem kellett támadástól tartani. Ennek mi értelme? Egy csomó taktikai lehetőség elveszik és idegesítő is.
-
Fitzgerald
veterán
válasz petymeg #10043 üzenetére
Nem tudsz. Ha a Faszláma Raj-ba kerültél, akkor annyit tehetsz, hogy vagy átmész másik rajba, vagy ha rajvezető vagy, akkor kirugdalod a szellemileg visszamaradottakat.
Ha nem te vagy a vezető, akkor kilépsz a rajból, és létrehozol egy sajátot (vagy belépsz egy másikba, ahogy feljebb írtam). Valószínűleg azért vették ki a játékból a csapatváltás lehetőségét, hogy ne boruljon fel nagyon a balansz (az mondjuk így is szar). -
-
gabor7th
addikt
válasz Gery9112 #9998 üzenetére
Talán azért, mert az eddigi lootboxok olyan játékoknál voltak amik free-to-playek, a Battlefront 2-t pedig rendesen kifizetted teljes áron és még ráadásul jön hozzá a lootbox nem csak skinekkel. A kettő már túl sok.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
RudY
addikt
válasz ForRedGlory #10023 üzenetére
Biztos nem (One X-en nyomom), de gondoltam megvigasztallak. Ettől függetlenül tényleg jó köröket fogtam ma, és tényleg retardáltnak tűnt az ellenfél.
-
myke7
tag
Azt gondoltam, valamit javítanak az egércincogásra hasonlító géppuska hangoktól. De sajna nem.
Olyan feelingetlen ez az egész. -
bul07
nagyúr
Tudom én rosszul fogom az egeret és azért van
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz CptAdamica #10033 üzenetére
Nálam ma a Server disconnected van porondon, megint kaptam egyet
Na meg a többi
Bombázgatok bombázgatok és amíg újratölt vadásznám a gépeket, aha ahogy az Móricka elképzeli
Kifogy a gépágyúból a lövedék és nem tölti újra, vagy 20-25prcig repkedtem és ezalatt nem kaptam ahhoz lőszert, csíra játékAztán meg
Leszületek és nincs fegyverem
Próbáltam én mindent , menübe lépés, meghalni újra leszületni semmi nincs fegyverem
Végén be rambóztam a tömegbe és megöltek, na utána lett fegyverem( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
petymeg
addikt
Üdv!
Multiban csapatot hogy tudok cserélni?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
zzola
titán
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Az előző részekben használt emblémát nem lehet áthozni ide?
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
zzola
titán
válasz CptAdamica #10035 üzenetére
Minek az alt + tab, ha ott a windows billentyű?
Szerintem nem! Én sokszor átlépek ablakra, mégsem áll le/fagy ki a játék...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azt vettem észre, ha töltés közben leteszem asztalra a játékot, hogy ránézzek a böngészőre vagy másra, tökmindegy.
Hajlamos beakadni és csinálni ezt a "végtelen" töltést. Onnan tudom, hogy rossz, ha kettő töltő ikon van egymás alatt.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz CptAdamica #10035 üzenetére
Lehet, bár inkább az lehet hogy összeakad valami programmal a gépeden.
Szóval mindenképp a te windows/szoftver környezeted a ludas benne főleg.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
AAtt1la
aktív tag
Ahhoz amúgy mit kell csinálni,hogy a fegyveren megjelenjen a szövetséges vagy a másik embléma?
Nem az kellene legyen a default megjelenítés? -
zzola
titán
-
CptAdamica
veterán
Hihetetlen, fellépek megint Twisted steel-re és kör végén megint végtelen töltés, csak engem szopat ennyire a játék ezzel?
Megyen!
-
cacasz02
aktív tag
válasz craftsman01 #10031 üzenetére
Ez az origin sajátossága, az segít szétesni a játékoknak is sokszor. Ezért kapcsolom ki az owerlayt is. Kb plusz egy másodperc a hitregnek, így már csak 2000ms a késés 25ms ping mellett.
-
craftsman01
senior tag
válasz craftsman01 #10030 üzenetére
Megoldódott újra indítottam a gépet és jó lett de ,hogy ezt miért kellet csinálni nemértem.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
mettek
addikt
Én ugy látom hogy az első igazi Bf map a Panzerstorm...ilyen kellene legyen a mapok haromnegyede minimum. Most ezek a kezdő mapok iszonyat nem hozzák a nagy battlefield érzést és járműveket se nagyon bírnak el.
Nem is értem ezeket a pályadizájnokat.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
törölt tag
válasz craftsman01 #10024 üzenetére
Ha nem SSD-n van akkor lehet el tart egy darabig.
-
- = Zk = -
félisten
bipod?!.... hm..a baj, hogy állva lőnek le.. vagyi ő áll, max ugye oldalaz vagy hasonló... ha feküdne, még megérteném.. plusz a bipod is ugye...
most megvettem a BF1-et, kiv vagyok, ott is ilyen-e a buli" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zzola
titán
válasz - = Zk = - #10025 üzenetére
Bipod + makro?
-
- = Zk = -
félisten
milyen érdekes, olyan frankón, halál pontosan lövöldöznek rám a sub/machine gunokkal a világ végéről, hogy öröm nézni
mint mikor volt értelme egy foregrip, heavybarrel kombónak a BF3-4 ben.. holott EBBE nincs is ilyen lehetőség ..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
craftsman01
senior tag
Üdv csak egy gyors kérdés ,meddig fog reparingozni mert kb 15 perce csinálja. Választ köszi
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
RudY
addikt
válasz ForRedGlory #10020 üzenetére
Felmentem 3 meccsre, mindhárom alkalommal profikkal voltam. Úgy nyertünk folyamatosan, hogy szegény agyhalottakat már szinte sajnáltam...
-
ForRedGlory
félisten
Felmentem 3 meccsre, mindhárom alkalommal agyhalottakkal voltam. Úgy kikaptunk folyamatosan, hogy inkább hanyagolom is...
-
bul07
nagyúr
Hú majdnem kapott a billentyűzet
Majd 40perces csata ép megnyernénk, erre befagy az egész majd következő kép fogad
Akkora egy retek ez a játék( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
-
addikt
válasz mcwolf79 #9988 üzenetére
A játék sokszor bosszantó, de többnyire az agyhalott csapattársak miatt.
Ezt én tuti betenném első mondatnak a topik összefoglalójába.
Tegnap este Aerodrome (Operations). Támadunk. Jönnék ki a hangárból, a következő szektor felé és látom ,hogy a csapattárs, elkezdi megépíteni a tankcsapdákat a kijárathoz...
Vannak ilyen emberek. Látja ,hogy lehet építeni valamit. Még pontot is kap érte. Meg is építi. Az ,hogy az nekünk hasznos vagy sem, nem érdekli (vagy csak nem tudja felfogni).
De a kedvencem eddig. Mediccel elfogyott a lőszerem a Sten-hez. Ott a support, belelövök a ret*rdált fejébe 4 tárat a pisztolyból, közben chatem spamolom ,hogy kéne ammo de semmi. Végül lelőtték. Felvettem a KE7 puskáját és utána élesztettem. Na akkor bezzeg rögtön észrevette ,hogy valami nem stimmel amikor Stennel a kezében ébredt. A chaten kérdezgette ,hogy mi ez a bug.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
bul07
nagyúr
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
válasz Memphis79 #10003 üzenetére
Soha nem is volt. Vagy csak pár kiválasztatott kapta meg. Vagy hiba volt. Hivatalosan csak konzolra volt.
Ma 10ig volt 33%. Előfizuval 40%-ért megvehetted volna. Konzolok szervize 10500Ft.
Szerk.:
Ahogy nézem még van a 33%. Nekem előfizu miatt 40-et mutat(11 632,33 HUF). Kérj meg valamit akinek előfizuja vegye meg giftként, ha a dobozos nem jó 10ért.
[ Szerkesztve ]
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Van még origin-en az 50% akció?
Mert lejárt a premierem de nem dob fel semmi extrát..Origin:Memphis79HUN
-
mcwolf79
veterán
válasz protegum #10000 üzenetére
Mivel hoztam elő én a vitát???
1. Te jöttél azzal az árkádos szöveggel, amire én reflektáltam . Nem mondtam valótlant. Nincs már HC RTS és szimulátor, mert egyszerűen az emberek már nem akarnak hetekig/vagy hónapokig tanulni valaminek az irányìtását. Nincs rá igény, mert kivaxottul rètegjátèk. Szerinted ha a BF-ben szimulátoros lenne a repülők irányítása, akkor tudod ki repkedne ? Megsùgom : qrva kevesen, gyanítom alig lenne repülő a játékban. És nem a kontroller miatt, hanem mert nincs rá igény. Amúgy meg PC-n még akad 1-2 rep.szim
Szóval ha valakinek ilyen perverziói vannak ott kièlheti magát.
2. Ha a konzolok miatt megy a kapkodás, akkor miért van az, hogy a millió fèle hardverekből összeállìtott PC-ken megy a szopás ? Pont hogy a fix konzolokra könnyebb megírni egy játékot, és ez meg is látszik többnyire a vègtermèkeken. Nehogy azt hidd, hogy ha csak PC gaming leve akkor máshogy lenne. A kiadók milliárdokat tolnak 1-1 játékba, és sajnos nagyon kevés fejlesztő teheti meg, hogy 2-3 évnél tovább ülhet egy játékon. Nem írtam valótlant : konzol elindít és játszik, PC-n meg megy a buhera, hogy most vajon mitől fagy/crash-el a játék. Tudom miről beszélek, mert szűk 2 éve konzolozok , előtte PC-n nyomultam. De ahogy olvasom a fórumokat a helyzet ha lehet még rosszabb lett.
Na befejezem, mert már nagyon off. De mint írtam nem én hoztam fel a vitát, csak leìrtam a véleményemet , amit ha jól sejtem megtehetek Egy fórumon.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest