- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Hálózati / IP kamera
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- YouTube
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
lofagi #22300 üzenetére
Hogy neked is valaszoljak.
Mert jo a jatek ha jo,de mikor ilyen kukisagot kitalalnak,h belenyulnak gyokerig(a gyokerek) es nem tesztelik csak kiadjak akkor arra nem lehet mast mondani,mint xar es idiota banda.
Elotte majdnem jo volt es csak azt kellett volna alakitani erre jottek amivel jottek. Most jatszottam a repecs ota es sztem jobban adta/ment elsore es nem ereztem,h nem talal az amit lovok. Jatszani kell meg es kiderul,h igazam van e vagy csak epp elkaptam/elkaptuk a fonalat.
Plusz muxik vegre es jobb is lett.
Zarasnak: a multkor irtam,h a peccsel belenyultak a szamokba TOW eseten es emeltek rajta....itt latszik tisztan,h valami nem kerek.
Kivancsi vok mit ad majd ha elerem a 40-et.(valszeg semmit)
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/ I7-10870H 32GB 512 SSD Nvidia RTX 3070 8GB 300 Hz FHD IPS/
- ÚJ KIJELZŐVEL ! Samsung Galaxy Flip 4 DS 128 GB Grafitszürke.
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest