Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- DIGI internet
- Open Broadcaster Software OBS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Adobe Lightroom topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Asustor NAS
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
We're looking to drop Marita & the two new Elites next week, once we confirm certification. The current date for this release is July 30th, but check This Week in Battlefield V on Monday for further information.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Laraxior
titán
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Topikgazda
válasz kisza25 #17993 üzenetére
És az "új" rush szerintem nagyon jó lett... én szuper köröket tolok rajta általában élményben... talán 1-2 kör van ami nagyon pocsék esténként...
Egy baj van csak ezzel is mint SQ-val, hogy kevés a pálya és azért 2-3 este után ráun az ember... de most jó volt, mert a CQ volt inkább unalmas, a rushoz képest.
Jó pörgős kis mód lett.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
kisza25
félisten
Tök jó, hogy akárhányszor lenne egy kis időm játszani mindig frissít valamit a játék, persze origin meg mindig lehal, nehogy véletlenül a háttérben frissüljön, már lassan 2hete nem tudtam játszani, mert mindig ez van, ha lenne időm (pubg dettó)
Legalább jött valami új pálya, vagy mik ezek a frissítések?Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Topikgazda
Mint írtam, ez tipikusan memória probléma szokott lenni... vagy kevés, vagy elfogy, vagy lapozó fájl ki van kapcsolva... vagy hibás adat kerül bele.
Szóval lehet játék repair, windows beállítások, driverek, memória vagy általános túlmelegedés, instabilitás, lemez problémák... stb.
Nekem egyszer sem lépett még ki az utóbbi hetekben.
Ettől még persze lehet játék bug is akár, ami valami bizonyos szoftver vagy hardverkörnyezetben jön csak elő, nem mindenkinél.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Topikgazda
Mivel kevés a procid, így alapvetően semmit... de kipróbálhatod hogy DX12-re rakod és ott valamelyik "auto" beállításra...
Eleinte lehet hogy még jobban fog akadozni, de javulnia kell egy idő után valamennyit.A végső megoldás egy új proci és lap+ram hozzá sajnos... legalább egy 6/12-es proci... tehát Ryzen 2600 vagy i7 8700 például... vagy felette majd.
Kezdj el spórolni ha érdekelnek a BF játékok.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
kerti008
aktív tag
Tegnap jatszottam elosszor a BF5-el multiban. A konfigom i5-5675C, 16GB ram dual modban, rtx2060. (1080p) Volt asztalra kidobasom illetve neha megallt a jatek. Milyen beallitasokkal lehetne csokkenteni a cpu terheleset? Illetve mik azok a hatterben futo processzek amiket erdemes kikapcsolni? Mi a helyzet a Steam, Epic illetve Xbox progikkal? A videodriver clean intallal lett ujra telepitve most jobb de neha igy is megall.
[ Szerkesztve ]
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
FaTHI
őstag
Nálam is kilépked a játék nincs OC!
-
Truman
senior tag
válasz FollowTheORI #17980 üzenetére
Érdekes, hogy minden más tökéletesen megy. Se fagyás, se kékhalál, se semmi. Így a hardver hibát szerintem ki lehet zárni.
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Topikgazda
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Olyankor mi van ha egyik napról a másikra, nem indul a játék?
Elindítom, elkezd tölteni, majd hibaüzenet nélkül kilép.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
venom8888
őstag
hali. Az uj map megjelent mar? Melyik modban elerheto?
-
MODERÁTOR
válasz Sayiid919 #17972 üzenetére
Az összes Nvidia kártya dx12 kompatibilis legjobb tudásom szerint a Fermi architektúráig visszamenőleg, ami pedig ha az emlékeim nem csalnak a 400-as széria.
Ha olvasod feljebb a hozzászólásom, hosszú 12 használat után tegnap megnéztem a 11-es API-t újra és nekem speciel jobban megy, kevesebb a cpi spike vele.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Kezdő kéréds lesz :
Olyan fegyvereket látok ami nekem nincs is a listában.
Még 41-es szinten vagyok, tehát nem régen kezdtem.Hogyan lehet minden fegyvert megszerezni?
-
-
Topikgazda
A tegnapi patch után ahogy hallottam/tapasztaltam, szinte mindenkinél volt néha 1-1 drop, szóval ez most nem intel-amd meg processzor magszám függő.
Persze mivel csak egy-egy kör volt minden pályán lehet majd ezis megszűnik másodjára, majd kiderül.
Viszont szerencsére más buggal, kifagyással, kilépéssel, predatorokkal nem találkoztam.
Hitreg is kb oké volt nálam... csítereztek is ezerrel tegnap az utolsó körökben.Szóval az időnkénti random, szerencsére nem sok, akadáson kívül szerintem jó lett a patch.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ryzen 5 2600X, 2x8GB 2933Mhz ram, GTX 1660 OC.
Miért vannak fps droppok? Majdnem mindig fix 120 fps van, de ebből simán droppolok 50-60fps-t néha 1-1 másodpercre.
- Dx11
- Friss driver
- 75Hz (60-on is ez volt)
- Már minden beállítást kipróbáltam (renderdevice.renderaheadlimit-et is végig zongoráztam)
- VGA maximális hőfoka 65°C, CPU 80°C, azaz egyik sem thermal throttling-ol.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Na azthiszem rátaláltam a cpu spike okára. Letöröltem a régi Battlefield V mappát, és új konfiggal + dx11-et használva majdnem beton a 144 fps.
Narvik hóesésben beesik 130 környékére de amúgy egész jó. Spike van de inkább vga.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Astroboy
őstag
Úgy tűnik gépe válogatja, hogy kinél hogy működik patch után. Nálam lejött az 5GB, és bár a finalizing a végén hosszú percekig tartott, utána a játékba lépve az ilyenkor szokásos gyors kliens-ápdétet követően egyszer sem dobott ki.
Lehet az Alienek is megérkeztek, mert tegnap este egy Predátort sem láttam.
-
gery14
senior tag
az új nyomorult update ota kibaxkod asztalra vicc ujra is telepítettem a gamet... gg buglefield
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
lacus83
senior tag
válasz Sayiid919 #17957 üzenetére
Értem én hogy pach de pl a legutolsó óta csak rosszabb lett. De most az új patch veszélye engem nem érint mivel az origin kliens megint nem akar beengedni vagy beenged de azt írja offline vagyok
Amúgy csak nállam van ezzel gond vagy van aki ezzel még küzd rajtam kívül?
Béta Origin vagy a legutolsó aláirt a jobb?
Már lassan ott tartok hagyom az egészet.[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
bul07
nagyúr
válasz Laraxior #17951 üzenetére
Pálya függő városi pályán vagy nagyon bokros pályán semmiképpen nem jó a Tigris
Én az adott pályához választok
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Laraxior
titán
PC játékok topikban mondjuk nem meglepő...
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zzola
titán
válasz zohan echte #17952 üzenetére
Frusztrál, hogy nem PS4 vs. XBOX a téma?
-
Laraxior
titán
Szóval akkor inkább a másik tankot érdemes használni? Mondjuk arra már megvan mindenem, a Tigert csak most próbáltam ki.
-
bul07
nagyúr
válasz Laraxior #17948 üzenetére
Gyalogos lefutja
Nehogy gyalogost engedj a közeledbe ha Tigrissel vagy
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Laraxior
titán
Hú. ez a Tiger tank jó lassú, de legalább nagyon lassú....
-
prokxy
veterán
válasz Zoolee1976 #17943 üzenetére
4 óra? Az igen sok
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
törölt tag
válasz Zoolee1976 #17943 üzenetére
Akkor nem játszol vele.
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz Locutus #17938 üzenetére
Vazze! Valaki játszott már a BF 5 el?Nekem meg van,van is benne vagy 4 órám.Annál nagyobb parasztvakítást és pénzlehuzást ebben az évezredben még nem pipáltam.No hitreg,no ww2 fíling egy nagy otromba szarhalom az a játék! Szubjektív, csak vannak így még pár százezren!
Zoolee
-
deadwing
addikt
Én csak azt nem tudom, hogy mi a fasznak nem volt jó a 3-4-ben megszokott dolog, miszerint a járművek szépen ott állnak a bázison. Igen, a repülők is. Odamentél, beültél, kész.
Ilyen-olyan tankból lett volna 1-1 db meg repülőből is, és ennyi.Ja tudom már. Nem baj, hogy szarabb, az a lényeg, hogy mindenképp más legyen mint eddig volt, hogy újdonságként hasson és lehessen róla írni meg tviccselni, meg pofázni a bemutatókon. Ugye.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
10 éves rendszerrel tolom... akadás mentesen...
-
lofagi
addikt
válasz Locutus #17938 üzenetére
Persze, az része a dolognak, csak úgy se tudjuk megdönteni itt senkinek a véleményét, erre van millió topic szerintem ott is szenvednek, megy a vita folyamatosan, csak azt szeretném,hogy itt ne az legyen.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Locutus
veterán
válasz lofagi #17936 üzenetére
De ha BF5 konkrét teljesítményét érinti, azt lehet, nem?
#17397: Miért nem rögtön egy Pentium 100-at miattam a 3900X mellé... még nagyobb árkülönbséget tudnál melléírni.
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
lofagi
addikt
válasz Locutus #17932 üzenetére
Írta,hogy sorry, nem kívánok törölgetni kommenteket, ha nagyon nem muszáj. A megkötésem arra szól,hogy ne azt bizonygassuk már egymásnak,hogy melyiket vegye, erre van megfelelő topic.
[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
válasz Sayiid919 #17934 üzenetére
Eddig még mindig megleptek valami új buggal, fán fütyülésző bombázó hanggal, majd ezt javítva láthatatlan emberekkel, legutóbb nálam firestormon egy strongbox nyitása közben eltűntek 10 másodpercre a falak és láttam az egész tájat magam előtt.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Leon77
őstag
válasz Termin8 #17924 üzenetére
Az nyilvánvaló tény, hogy több fps-t tud az intel (kérdés persze nekem mit számít , hogy fhd-n és 75 hz-s monitor mellett 155, vagy 151 fps-em van).
Viszont te nem fps problémával nyitottál. Itt a topikban többen váltottak intelről amd-re és megszűntek nekik a mikro lagok, ki is lett monitorozva, nézd át nyugodta a topikot. Én azt hallottam mindenkitől, hogy sokkal simább lett a játék, mert a bfv szereti a sok mag+szál kombinációt. nem kell kék vagy piros szemüveget hordani, ez nem kötelező.
Nekem személy szerint sose voltak cpu miatt mikro lagjaim, ki is monitoroztam és engem ez a vita amúgy nem is érint.
Lehetne erről itt a bfv-topikban beszélni normálisan, mert igenis ide tartozik, ha egyik, vagy másik cpu-val jobb a játékélmény. Nem kéne ebből fanboy dolgot csinálni, meg epenis méregetést. Tudod ez csak azokat zavarja, akik ugyanolyan fanok, Csak a másik oldalon.
Részemről lezártam a cpu témát, mert úgy látom akármilyen beszélgetés intel vagy amd vagy csak úgy a cpuk terén mindig ugyanoda lyukad ki.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Pro!Petya
addikt
-
lofagi
addikt
Inkább valaki azt írja le,hogy milyen a BF a patch után?
-
lofagi
addikt
Kezdem unni,hogy a topic arról szól,hogy Ryzen vagy Intel, meg van erre a megfelelő rész, kérek mindenkit,hogy ne ezzel szórja tele ezt a topicot! Köszönöm, a megértéseteket.
-
Locutus
veterán
Melyikre gondolsz?
Az 529€ 3900X-re, ami ellenében a 9900K már csak 489€?
Vagy a 350€-s 3700X-re, ami mellé a 9700K 375€?
És mindezt úgy, hogy gamingben rendre az intelek teljesítenek jobban 5-8%-kal, mindamellett, hogy kevesebbet fogyasztanak, és kevésbé is melegszenek.Szép dolgoz az elmélet, csak körül kéne nézni néha, hogy mi a valóság.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
válasz Termin8 #17924 üzenetére
Veszélyes gondolatok ezek itt a PH-n
De amúgy ja, ez a helyzet. 5-8%-kal jobb FPS-t tudnak az intelek, és most hogy az árukat is megvágták, igenis versenyképesek maradtak, még a 9900K is. A helyzet leginkább akkor változik csak, ha játék mellett dolgozik is az ember a gépen, mert az ilyesmikben jobbak a Ryzenek. Bár nemtom ki az, akinek komoly munkára nincs másik gépe...
-
Termin8
tag
válasz Leon77 #17919 üzenetére
"Javult" xDDDD
Tudom most sok embernek ettől a kijelentéstől be fog törni a feje, mert ahogy nézem nagy AMD fan tábor alakult ki itt, de jelenleg JÁTÉKOKHOZ még mindig nem jobb az AMD, ezt be kell látni. Nem hoz több fps-t a 3.gen. Ryzen, több az fps drop mint az intellel, bármelyik online tesztet nézem (Digital Foundry, TomsHardware, Techpowerup, guru3d) nem látom hogy jobb lenne a Ryzen mint az Intel, honnan veszitek akkor, hogy fényévekkel jobb az atyaúristen világmegváltó jézuskrisztuskrisztián ryzen? Talán placebo effekt? Vagy fps számláló nélkül, random úgy tűnik MINTHA jobb lenne? -
Leon77
őstag
-
lofagi
addikt
Már lehet tölteni a patch-t.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Mikkor azt nem tudják megoldani hogy fedezékbe ne sebződjön az ember
Akkor majd pont a fegyverek jó sebzését be tudják majd állítaniÉn azt nem érzem hogy lenne a lőszereknek súlya
Értem ez alatt hogy távolság függvényében sebezzen, tehát ha egy puska lőszert használó fegyverrel 5méteről mellbe lövöm akkor ne keljen már második harmadik találat is de távolabbra belefér a második harmadik találatItt konkrétan ugyan annyi találat kell pisztolyból mint puskából (érzésre) ennek mi értelme
Na meg nyíl egyenes lövő MMG fegyverek
Míg távcsövessel felé kell célozni messzire addig a fekvő MMG nyíl egyenes lő vissza, ez mi a fene[ Szerkesztve ]
-
Laby
őstag
Apropó sebzés. Van aki szereti ezt a minden fegyverből fél tár lesz csak halálos dolgot?
Nyilván most túlzok picit, de régen CoD2, CoD4 meg hasonlók (akkoriban csak a CoD ment, nem tudom Bf-ben hogy volt), szinte bármilyen fegyverrel a fejes az halálos, és testre sem kellett 2-3-nál több.
Nem beszéltem még emberrel aki látná értelmét ennek a manapság olyan népszerű és minden játékban fél tár ölés kelljen dolognak.Akik azt mondják, hogy a gyengébb játékosokat segíti, de ez inkább csak nehezíti neki is a dolgukat.
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
MODERÁTOR
Ez a random cpu spike már csak nekem jelentkezik. Egy hete cseréltem procit, 7700k-ról 9700k-ra de még mindig vannak ilyen monitor magas értékek a performancia gráfon.
Néha idegesítő...
-
bul07
nagyúr
válasz Leon77 #17907 üzenetére
Na igen m1 garand csilingelő hangja mikkor kivágja a tölténytárt hang vi
De persze majd az is le lesz butítva, mert hol fogják azt engedni hogy egy akár két lövés halál legyen
Bár egy max 8töltényes tár esetén nincs sok lehetőségük
Lehet berakják snaper puskának( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Leon77
őstag
Még ezt is fel lehetne dobni, ha mondjuk kéthetente jönne új pálya. Én a heti feladatokat is csak akkor csinálom meg, ha valami számomra érdekes fegyvert ad, vagy netán tetszenek a kihívások, de egy fegyver skin-ért, vagy egy arcfestésért (volt, hogy egy bicskáért) na ne már...
Mondjuk, ha már elég kevés a játékos akkor minden egyes plusz pálya majd azt eredményezi, hogy érzetre még kevesebbek lesznek. Jó szarul csinálták ezt, az egyszer biztos. Most én is kicsit hanyagolni fogom, majd, ha lesz m1 garand akkor lehet majd rászánok több időt.
-
bul07
nagyúr
Hú ez bátor kijelentés
Néz rá hogy mit hoztak ki a 2VH-ból
Állítom hogy ide jött volna fórumba egy DICE-os fő kutya hogy adjunk ötleteket és meg is valósították volna olyan szuper játékot ki lehetett volna hozni ebből hogy nem igazNagyon sok lehetőséget kihagytak
-
Silεncε
őstag
Na fejlemények: megjött a másik 8giga is, beraktam, BFV on. Aerodrome pálya: VSync be volt kapcsolva, ha jól emlékszem, medium preset, stabil 60FPS (tegnap néztem, és itt is voltak framedroppok rendesen). VSync off olyan 70-73 körül. Úgyhogy valszeg tényleg a 16 giga lesz a megoldás (majd egyszer, ugyanis most úgy tűnik, eddig egy hibás ramstick volt a gépben, 3/4 menet Memtest86 után 200+ error, akármelyik foglalatba teszem vagy akárhogy állítom. Egyedül kipróbálva is mindenhogy mindkettőt, az új jó a régi sz@r. Úgyhogy ha megjárta a garit, folyt. köv.... )
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Én tegnap olyat vetem észre nálam jónak mondható 39 pingnél(44álltalában) hogy
Futok majd hirtelen megállok és akkor vagy 1-2 lépésnyit hátra rak/dob, de tényleg és több pályán több szerveren
Nagyon furcsa volt
[ Szerkesztve ]
-
Slatina
csendes tag
Nálam is felvillannak mostanában EU szerveren is. Szintén Digi.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Autószerelők, autószerelés
- Ilyen lehet az életlen Galaxy S25 Ultra
- Egészséges életmód
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek