-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
válasz
Sayiid919 #17957 üzenetére
Értem én hogy pach de pl a legutolsó óta csak rosszabb lett. De most az új patch veszélye engem nem érint mivel az origin kliens megint nem akar beengedni vagy beenged de azt írja offline vagyok
Amúgy csak nállam van ezzel gond vagy van aki ezzel még küzd rajtam kívül?
Béta Origin vagy a legutolsó aláirt a jobb?
Már lassan ott tartok hagyom az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Path of Exile 2
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Projektor topic
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Revolut
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 128GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest