Hirdetés
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz kerti008 #18290 üzenetére
Igen, ebben az esetben az egyes pontnak nem sok relevanciája van. Amit megnézhetsz még, hogy a lapozófile legyen bekapcsolva illetve a mérete ne legyen kicsi.
Érdekes ez a hangkártyás kérdés is. Mivel gyakorlatilag folyamatosan van hang - főleg, ha dc/ts is megy közben - így erre lehet nem is gondoltam volna ...
Nálad akkor a kettes pont lesz a nyerő. Alább a link, ahol a progit megtalálod a kapcsolódó fórumtémával:
Standby memory issue causing stutters on creators
illetve egy Youtube videót a beállítással kapcsolatosan:
Ezt megelőzően és ezt követően javaslom mobal által ajánlott konzolparanccsal monitorozni a játékot. Ennek egyébként meg kell oldania a problémádat ...
[ Szerkesztve ]
-
dkess
őstag
válasz kerti008 #18288 üzenetére
Addig optimalizálod a Win10-et, míg a végén Win7 lesz belőle ...
Komolyra fordítva a szót - jó úton jársz alapvetően. Szerintem két dolgot lehetne érdemes még megpróbálni - alapvetően Win10 -nél a második HW -től függetlenül sokat szokott dobni - főleg az akadások terén.
1.
Nem írtad milyen hardvered van illetve az adatlapodon sincs jelölve. Amennyiben Intel HT -s CPU -d van, akkor az Inspectre progival érdemes szórakozni - alapvetően játék alatt kilövöd a Spectre/Meltdown patch -et gyakorlatilag. A BfV nagyon szereti a HT -t - főleg a régebbi Intel CPU -k nagyon sokat profitálnak belőle ...
2.
Memória leak progit belövöd a Feladatütemezőbe. Itt a topic -ban is volt többször linkelve.
Továbbá amennyiben pl. Ryzen 3xxx szériás CPU -d van, akkor a lapnak legfrissebb BIOS illetve a legfrissebb AMD (chipset stb.) driverek legyenek felrakva. A Ryzen energiagazdálkodasi sémákkal is lehet szórakozni.
A PCIe -t viszont lehet nem bántanám. Lehet, hogy akkor éppen mikor a GPU full -ra van terhelve csak nem megy el hibernációba ...
-
zseko
veterán
válasz kerti008 #17986 üzenetére
"Milyen beallitasokkal lehetne csokkenteni a cpu terheleset?"
Virtuális felbontás, 4k mód. Ezzel el lehet lenni arra a pár napra, amíg végül fel nem húzod magad és veszel egy új procit, ha ezzel szeretnél játszani
Nekem 1300X volt, ami a játékigény szerint az ajánlott, hát, nem tudom melyikük álmában, de hogy szerintem ezzel a procival nem próbálták ki az tuti. Megvolt a 80fps 1080p-ben, ja, csak éppen mellette akkora laggal és akadással, hogy semmi értelme nem volt játszani. Annyit tudtam csinálni, hogy felvettem a felbontást 4k-ra, így ugyan 40-45 fps volt csak, de a lagok megszűntek. Aztán vettem egy Ryzen 2600-at, és most úgy van 80-100 között az fps (1080p-ben), hogy nincsenek akadások. A monitor miatt viszont fix 60fps-el játszok, és teljesen jó.
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Interactive Brokers társalgó
- OnePlus 7 Pro - hétpróba
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Farming Simulator 25