-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Termin8 #17564 üzenetére
Simán ki lehet szűrni a csalókat
És még az se kell hogy beírja az illető hogy igen csal, amúgy nagyon sokszor ez is előfordul
Ma is megesett hogy beírta hogy mit használAz hogy te nem érzed ki csal és ki nem és ki makrózik ki nem az nem a mi gondunk
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dkess
őstag
válasz Termin8 #17564 üzenetére
Szintén no offense. Bár én nem szoktam nap mint nap a csalókat idecitálni - ugyanakkor megértem azon kollégákat akiknél időnként "eltörik a mécses". Képzeld, több - akár három - évtizedes FPS múlttal (egyeseknél ebből csak a BF szériából másfél) lehetséges, hogy van elképzelése bizonyos szituációkat illetően.
Néha inkább csak érzékeltetés miatt vannak olyan figurák - a stat -jaikkal egyetemben - ideírva, ahol például 13.500 MG-42 kill -ből 13.200 fejes volt sétálva hipfire -el (stb. stb.) továbbá úgy egyébként 15 perc alatt átlagosan 400 kill -t gyártanak. Megemlítve, hogy több hónapja - akár féléve - aktív, a temérdek riportálás mellett. Az ezen műfajt űző BEEF klán jeles tagjai is, akikkel így együtt akár napi szinten többen is belefutunk stb. stb. Namost ilyenekből, meg az ezt némileg "diszkrétebben művelőkből különösen mostanában dunát lehet rekeszteni. Lehet akció volt a "virágbolt" -ban ...
Az ezt megemlítő fórumtársak a véleményem szerint nem annyira a "lelő egy random" jellegű problémájuk van, hanem az EA/Dice "közreműködése" zavarja Őket ebben a témakörben leginkább ...
-
dkess
őstag
válasz Termin8 #17869 üzenetére
Üdv!
Ismerek pár figurát, akik az "elvárásaid" egyikét avagy mindkettő tekintetében akár a kétszeresét is hozzák ÉS napi szinten játsszák a Firestorm -ot. A győzelmeik száma a százas vagy éppen többszázas nagyságrendben mozog. A saját társaságuk is megvan általában.
Nem ismerem a pontos pszichológiáját a dolognak, hogy ezen felhívásra jelentkeznének-e avagy mi alapján. Egy olyan javaslatom lenne, hogy írj magadról is egy-két mondatot (pl. Te teljesíted-e az "elvárásokat", ts/dc -n hangosan sikítozó 12 éves vagy-e stb.) és/vagy kezdetnek akár csak az origin neved is elegendő lehet ...
-
Locutus
veterán
válasz Termin8 #17924 üzenetére
Veszélyes gondolatok ezek itt a PH-n
De amúgy ja, ez a helyzet. 5-8%-kal jobb FPS-t tudnak az intelek, és most hogy az árukat is megvágták, igenis versenyképesek maradtak, még a 9900K is. A helyzet leginkább akkor változik csak, ha játék mellett dolgozik is az ember a gépen, mert az ilyesmikben jobbak a Ryzenek. Bár nemtom ki az, akinek komoly munkára nincs másik gépe...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Leon77
őstag
válasz Termin8 #17924 üzenetére
Az nyilvánvaló tény, hogy több fps-t tud az intel (kérdés persze nekem mit számít , hogy fhd-n és 75 hz-s monitor mellett 155, vagy 151 fps-em van).
Viszont te nem fps problémával nyitottál. Itt a topikban többen váltottak intelről amd-re és megszűntek nekik a mikro lagok, ki is lett monitorozva, nézd át nyugodta a topikot. Én azt hallottam mindenkitől, hogy sokkal simább lett a játék, mert a bfv szereti a sok mag+szál kombinációt. nem kell kék vagy piros szemüveget hordani, ez nem kötelező.
Nekem személy szerint sose voltak cpu miatt mikro lagjaim, ki is monitoroztam és engem ez a vita amúgy nem is érint.
Lehetne erről itt a bfv-topikban beszélni normálisan, mert igenis ide tartozik, ha egyik, vagy másik cpu-val jobb a játékélmény. Nem kéne ebből fanboy dolgot csinálni, meg epenis méregetést. Tudod ez csak azokat zavarja, akik ugyanolyan fanok, Csak a másik oldalon.
Részemről lezártam a cpu témát, mert úgy látom akármilyen beszélgetés intel vagy amd vagy csak úgy a cpuk terén mindig ugyanoda lyukad ki.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
dkess
őstag
válasz Termin8 #18388 üzenetére
A Criterion miatt (akik supportálták a játékot illetve a Combined Arms és Firestorm -ért felelősek) akik angolok - így nem túl nagy a képzavar. A Dice LA is van - azok Los Angeles -ben és persze Stockholm -ban is "dekkolnak". Másik oldalról a mai globalizált világumkban - akár stockholmi (gyári cucc ) illetőséggel - miért ne lehetne Londonban mosogatni ...
-
tfk3y
tag
válasz Termin8 #18734 üzenetére
Így van! És persze ne feledkezzünk meg arról se hogy még egy feladvány volt a válaszban. Mégpedig:
Tündének tavasszal 17 partnere volt, Noéminek 22, mert Ő valamivel korábban kelt. Gyöngyi nem számolja. Hány partnere lehetett Gyöngyinek? (Számoltam, időm volt bőven.)
Tehát:
-Gyöngyi ügye 18 évesen kezdte. Elsőnek volt ugye a Marosi Feri ---> az 1-Utána Tésztás Karcsi a megyei jelmezbálon, ahol tésztaszűrőnek öltözött a Gyöngyi meg nokedlinek, így jöttek össze-->az 2
-1 hónap múlva jött az Antalffy Laci a mozgóképárus fia, aki végig kamerázta a saját születését---->ez így akkor 3 ugyebár.
Na és ki volt a negyedik?
Hát persze hogy a Mountainbike Robi, aki a Gerébi Katit hagyta ott miatta, mert a Varacskos diszkóba látta csókolózni a Sezlenyák Gabival.Bocsánat az offért, nagyon meleg van és áramlanak a gondolatok.
(o_O)
-
prokxy
veterán
válasz Termin8 #18775 üzenetére
A piacot a kereslet-kínálat határozza meg, ami most BF-re nézve elég gáz.
Gondolj bele, van egy rakat lóvéd, megpróbálsz új irányba nyitni (Apex) és/vagy próbálod a BF sorozatot életre lehelni? 23x többen nézik az Apex-et, 300x többen egy CS-GO-t, WoW-ot, mint a BF V-t.Az, most, h X embernek ez a kedvence, na bumm, várható kiadás-bevétel arányt nézve, tuti nem indítanék BF-ez az elkövetkező 1-2 évben.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
CptAdamica
veterán
Szerintem a DICE/EA párosnak először is ki kéne állni kézen fogva és bocsánatot kérni az előrendelőktől, amiért átbaszták őket. Másodszor több időt hagyni a fejlesztésre. Harmadszor pedig átgondolni, hogy vajon a BF4 és az előtte lévő részek vajon miért működtek? De segítenék nekik annyival, hogy rengeteg tartalom. Én a BF4-et remakelném ezzel a gunfight-al, meghagynám a mapokat, járműveket, hoznék új kihívásokat. Ja és visszahoznám a prémiumot is.
Megyen!
-
smokiii1
aktív tag
Nekem ugyan semmi bajom bf5el, bár olyan nagyon sokat még nem toltam pcn, de nekem a bf3at idézi valahogy. A 4et meg az 1et sose élveztem ennyire, meg a pályák is jobbak.
De ha már említetted; én kifejezetten örülnék ha visszatérnének kicsit a medal of honorhoz, de a második világháborús szettinggel. Airborne 2 jöhet. -
-
smokiii1
aktív tag
válasz Termin8 #19283 üzenetére
Levelcap live streamet néztem róla facen. Azt mondta ehhez a módhoz túl rövid a ttk és e mellé még a nagy pályán sok épület van, több emelettel és kismillió ablakkal. Szvsz ez igy nem nagyon fog működni. Bár pl Homefrontban is rövid volt a ttk, de nagyon jó pályák voltak és azt szerettem. Ezér vártam az új codot is hogy milyen lesz. De nem tudom, még gondolkodom rajta. Főleg hogy most jön a doom ethernal is.
-
Locutus
veterán
válasz Termin8 #19371 üzenetére
Nyilván a score csak egy indikáció, de szerintem 10 es KD felett már nyugodtan lehet gyanús. Főleg úgy, hogy köztudottan senkit sem bannolnak cheatért, tehát nincs visszatartó tényező.
A tegnapi [HACK] csapat nem is rejtette véka alá, ők is ezzel érveltek chaten, úgysem lesz bannolva senki.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Laraxior
titán
válasz Termin8 #19714 üzenetére
Marhogy ebben az evben? :DD
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Leon77
őstag
válasz Termin8 #19716 üzenetére
Apa kezdődik
Nem kell letölteni semmit, gondolom benne volt már a patch-ben.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
addikt
válasz Termin8 #20015 üzenetére
Köszi, ezt ki is fogom próbálni. TAA kikapcs, Radeon Image Sharpening ON és jó lesz. Lehet teszek felösszehasonlító képet is majd róla.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Termin8
tag
Az lemaradt, hogy a fentebbi TAA fix DX12-vel NEM működik. Csak DX11-es megoldás. DX12-vel a játék nem indul el így.
@Dr V : ezek a parancsok vannak még, amiket használnak az emberek, fps növelés céljából:
PostProcess.DofMethod 0
PostProcess.DynamicAOEnable 0
PostProcess.DynamicAOMethod 0
WorldRender.TransparencyShadowmapsEnable 0
WorldRender.SpotLightShadowmapEnable 0
WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 1
WorldRender.LightTileCsPathEnable 0
WorldRender.PlanarReflectionEnable 0
WorldRender.EmitterSunTransmittanceMapEnable 0
WorldRender.EmitterSunTransmittanceMapResolution 0
WorldRender.FilmicEffectsEnable 0
RenderDevice.RenderAheadLimit 2
RenderDevice.StereoConvergenceScale 0
RenderDevice.StereoSeparationScale 0
RenderDevice.StereoSoldierZoomConvergenceScale 0[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Pontosítanék: Ordenáré fos lesz tőle a grafika, villogó, matt textúrák mindenütt, vibrál az egész felülnézet az eső/hóeséstől, konkrétan használhatatlan. Nem is érdemes az opcióval bajlódni.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Norbi887
aktív tag
válasz Termin8 #20303 üzenetére
A LightTileCsPath-re gondolsz? Az BF4-ben is eléggé tönkretette a megvilágítást, stb, ismerem, de énsem használom, DX12-t pedig crashelteti is.
Köszi a commandokat különben, nemsokára kipróbálom : )[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen monitort vegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Ryzen 7 5700X / RTX 3070 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB SSD / 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest