Hirdetés
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
válasz Találtgyerek #29453 üzenetére
Nem veszik el a skill V8/MULTIGAMING Max jól kiképzett valld be! Utána bevágsz egy jó csirkemellet barnarizzsel, ahogy régen.
(o_O)
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
válasz free_jack #28519 üzenetére
Tisztelt Koplár Úr! Itt a kezelőorvosa. Kérem a megbeszélt időpontban megjelenni a kontroll vizsgálaton! Ne kelljen a kényszerzubbonyos fiúkat kiküldeni megint Önért, így is túlterheltek vagyunk!
Ui.: Lehet be is kéne feküdnie Intézményünkbe
Tisztelettel: Dr. Reisführer Kálmán MD, PhD egyetemi docens. Tudja az orvosa!
(o_O)
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
válasz koplarovic13 #22296 üzenetére
Ha játszol vele megjelenik nálad egy slámi, megdörgöl és még le is köp.
[ Szerkesztve ]
(o_O)
-
tfk3y
tag
Furcsa, hogy itt a nagy többség meg van veszve ha makrót hall. Sokszor téma ez. Ez a magyar community-ben már bf3 óta megy. Booooring! Szerintem aki csal, az inkább leszed valami szoftvert és nem egy egér macro script-el fog nyűglődni, úgy hogy sok egér nem is szereti a script-eket. Van olyan egér pl aminek nincs is szoftvere (jó persze, biztos arra is lehet írni, de azzal ki szenvedne) Amúgy a makró alapvetően ugye az, hogy ismétlődő feladatokat végez el és vagy több funkciót oszt ki. (Valószínűleg ez utóbbit sokan tudjátok/tudtátok.) De a lényeg, hogy az egér ún. bemakrózása szerintem már nagyon rég nem menő, inkább a szoftverek viszik a prímet. De ez csak az én szubjektív véleményem.
(o_O)
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
válasz Találtgyerek #20514 üzenetére
Azért nem sikerül nekik leszedniük téged, mert mindenlegend vagy!
(o_O)
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
Vágó Úr én a B-t megjelölném! Jár a kakas nyalóka? Mondjuk jobban örülnék Kiss Gábor darus, Darukezelőnek lenni felemelő érzés című verses kötetének.
No de!! Feltűnt, hogy a válaszodban ismét cselesen elrejtettél egy feladványt, ami így szól
Tünde és Panni felváltva szippant egy emésztőgödröt Nyírpityeren. Tünde gyorsabban szív, ezért 1 óra alatt 2.3 m³ B12 alapanyagot távolít el a gödörből. Panninak viszont 2 csöve is van. Miért késik Hajnalka?
Hmmm. Ez most egész nehéz volt, de megbirkóztam vele úgy érzem.
Nos a válasz a cseles feladványra a VÍZ. Tehát Hajnalka vizet hoz a többieknek. Ezért a nyalóka mellé kérek szépen egy ingyenes szippantást, egy gőzmozdony égésteréből!
(o_O)
-
tfk3y
tag
válasz koplarovic13 #18961 üzenetére
Őőőőőőő, oké.
*az igaz hívők, máig várom ------> Gondolom ezt akartad. A képpel mi a helyzet?
(o_O)
-
tfk3y
tag
válasz Aventador91 #18898 üzenetére
Akkor nem csak nekem tűnt fel, hogy valami gond van. Már tegnap óta ilyen állapotok vannak és nem találtam semmi információt arról hogy mi lehet ennek az oka. Olyan mintha nem is vennének róla tudomást.
(o_O)
-
tfk3y
tag
válasz Termin8 #18734 üzenetére
Így van! És persze ne feledkezzünk meg arról se hogy még egy feladvány volt a válaszban. Mégpedig:
Tündének tavasszal 17 partnere volt, Noéminek 22, mert Ő valamivel korábban kelt. Gyöngyi nem számolja. Hány partnere lehetett Gyöngyinek? (Számoltam, időm volt bőven.)
Tehát:
-Gyöngyi ügye 18 évesen kezdte. Elsőnek volt ugye a Marosi Feri ---> az 1-Utána Tésztás Karcsi a megyei jelmezbálon, ahol tésztaszűrőnek öltözött a Gyöngyi meg nokedlinek, így jöttek össze-->az 2
-1 hónap múlva jött az Antalffy Laci a mozgóképárus fia, aki végig kamerázta a saját születését---->ez így akkor 3 ugyebár.
Na és ki volt a negyedik?
Hát persze hogy a Mountainbike Robi, aki a Gerébi Katit hagyta ott miatta, mert a Varacskos diszkóba látta csókolózni a Sezlenyák Gabival.Bocsánat az offért, nagyon meleg van és áramlanak a gondolatok.
(o_O)
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
Aztamindenit! Egy pár órája néztem utoljára a topicot, erre látom hogy beindult itt az élet
Csak annyit mondanék, Boldo1g Karácsonyt! ----> Bocsi, de ezt muszáj volt elsütni egyszer
Amúgy béke és tisztelet mindenkinek és az oráj legyen velünk!
(Nuada tetszik a reged, meg is nézem a filmet)
(o_O)
-
tfk3y
tag
válasz koplarovic13 #18372 üzenetére
Én ezt az ezotériával és a paleolit életmóddal magyaráznám!
UI.:
(o_O)
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
-
tfk3y
tag
válasz Neoteric #4350 üzenetére
Csak úgy tudtok együtt lenni squadba, ha van még hely abba a bizonyos squadba ahova L1ZRRR-t bedobta. Ha rajta kívül még 3 ember be joinol időközben abba a squadba amibe van, akkor esélytelen még csak rá csatlakozni is. És akkor még itt van az amikor az origin össze kavarodik az ingame meghívással és az ember meg nem kap értesítést se hogy invet kapott.
(#4322) tfk3y: csáó él még a társaság? vagy már te sem vagy ott? Már nagyon régen nem Már ha az MG-re gondolsz
(o_O)
-
tfk3y
tag
válasz #87082240 #4337 üzenetére
Először nem tudtam mi az a kupac Norvikon az "A" ponton, mondom megépítem és erre látom hogy egy hóember
Meg néha időnként olyat tapasztalok hogy el skippeli a játék azt hogy vissza tartsam a vérzést és nem sikerült rájönnöm hogy miért. Nem áll össze függésben a fejlövéssel pedig elsőre erre gyanakodtam.
Valaki tudja mitől lehet
(o_O)
-
tfk3y
tag
válasz bulikavagyok #4324 üzenetére
Én is ezen az állásponton vagyok Én is előrendeltem és elég volt egy kis bétázás, a véleményem pedig továbbra sem változott. Jó kis game lesz ez.
(o_O)
-
tfk3y
tag
válasz Neoteric #4276 üzenetére
Szia Neoo!
Igen a járművek érdekes módon eléggé háttérbe vannak szorítva és nincs is sok szerepük, viszont infantry ként elég jó köröket lehet csinálni, természetesen csak akkor ha van haver akivel együtt mozgunk Illetve a repülők kicsit furcsák, olyan érzésem van velük kapcsolatban mintha a német bf109 gyorsabb lenne és gyorsabban is fordulna, bár lehet csak be beszélem magamnak
(o_O)
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest