Hirdetés
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz pendre54 #14698 üzenetére
A poén az, h próbáltam nemrég egy 1080-assal, egy 1050Ti-vel és ugyanez a hiba, driverek mind más és más. Jó mi?
Lehet érik a win reinstall, már nemtok mire gondolni...zola: á, már nincs rá előfizu, drága vót!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
addikt
válasz prokxy #14697 üzenetére
Ez a zöld akármi elég durva, és nem akarom az ördögöt a falra grafittizni, de ez még akár memória problémára is utalhat, még ha csak bizonyos beállításoknál jelentkezik. Egyébként Micron, vagy Samsung memóriás a kártya, mert főleg a 2080, és a 2070-es micronos kártyáknál elég sok probléma volt a megjelenést követően.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
prokxy
veterán
válasz Astroboy #14695 üzenetére
Azaz, csak akkor az enyém UltraWide FHD, most gugliztam ki, aminél arra akartam célozni, hogy több képpontot kell számolni a VGA-nak, mint a sima FHD esetében. Tehát kevesebb FPS-em van most, mint egy sima FHD monitornál. Ugye?
Szóval most tesztelgettem megint, DX12-ben lagol, mint a sz@r, megyek megáll, megyek, megáll, nem lehet játszani, 11-ben meg Rotterdamon szép zöld minden, ilyen e:
Fogalmam nincs mit rakjak low-ra, mert full low-on ott ugye nincs ez a jelenség, de most nincs erőm b@szakodni vele, majd talán holnap nekiugrok.
szerk: help-et meg köszi, ha hülyeséget írok, akkor szori, ennyit tudok 2-3 óra alvás után.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Topikgazda
Nem mindenki érzékeny rá... én sem vagyok az...
Simán el tudom képzelni hogy ha valaki fluid képhez van szokva az nálam is tépné a haját, hiába van itt is 80-140 akárhány fps mondjuk átlagban.Az hogy limites elég egyszerű megnézni... ha állítgatod ultra és low között és alig változik az fps tartomány, akkor ott CPU limit van.
Én nézegettem pár kritikus helyen és ez van kb... nyilván nem teljesen, de ahol kritikus ott ez van.
Az hogy akadozik e vagy ilyesmi, nem nagyon zavar így nem figyelgettem, bár azért néha érződik.
Nyilván a tuti az lenne hogy a frametime görbét kirajzoltatni a játékkal, de inkább játszok, mint ilyesmivel vacakoljak. No meg egyelőre gépet sem bővítek szóval mindegy is lenne mi van most.
Meg ügye, mint írtam is, nem zavar most ilyesmi a játékban, jónak érzem így is.Ami problémám néha van az nem teljesítménnyel kapcsolatos, ha van.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Astroboy
őstag
válasz prokxy #14693 üzenetére
Nem sok hajam van, de most a maradék is kihullik.
Amit írsz 2560x1080 felbontás az a 21:9-es FHD.
1920x1080-ban képernyőhöz igazítva a monitorodon mindenki kétszer olyan dagadt lenne. A képarányt megtartva pedig kétoldalt fekete sávot kapnál. Ezért vagy 2560x1080-ban.De a lényeg: Te minél több effektet kapcsolsz be és minél "ultrább" grafikán játszol annál több terhet veszel le a procid válláról. Viszonylag erős a VGA-d, de pl. AMD oldalon maradva ha most betennéd egy Ryzen 2600 konfigba mint az enyém, egyből VGA limites lennél mivel a proci malmozva is etetné a VGA-d, de sajna az lenne a leggyengébb láncszem és ez fps-ben is megmutatkozna.
Vennél gyorsan 2080Ti-t mert tele vagy mint a hathuszas, megjönne a kétszáz fps egyből, de mielőtt kivernéd az e-péniszed megint procilimitre futnál a 2600-al. Oda már megint kéne a 2700/2700x.
Magyarul mindig van limit, csak egyáltalán nem mindegy, hogy váratlanul laggolós procilimitről vagy az elvártnál kevesebb fps-t produkáló de folyamatos képű VGA limitről beszélünk.
Az előbbi kiszabott idegesítő multi fps-nél, míg utóbbi elviselhetőbb. -
Astroboy
őstag
De az 1440p nem FHD tudtommal. Prokxy abban játszik, no meg az emberek többsége, 1440p-ben neki sem lenne semmi baja.
Tegyük fel, hogy RTX van a képzeletbeli rendszerünkben, így kizárva a VGA limitet:
Minél magasabb a felbontás, annál kevésbé futsz procilimitbe, mivel annál jobban dolgozik a VGA és hereverél a processzor. Az alacsonyabb felbontásnál pihen az erős VGA, de ez a szitu több számítási kapacitást igényel a CPU-tól, ezért gyenge procival nem FHD-zunk, pláne nem low-on. Mert akármilyen meglepő a "gyilkos" FHD/Full lowhoz manapság nem árt egy 2xxx rizsa vagy egy 8xxx Intel, míg 4K/ultrához egy régebbi i5 2600 is elegendő bőven.A sok kis idegesítő akadás a kevés mag miatt van, ugyanez volt nálam is i5 2550k/4.6GHz-nél. Húzhatod 5 fölé is tökmindegy, mert amikor kéne 4-nél több mag/szál, egész egyszerűen nincs, így jobb híján felb@ssza az egyiket 100%-ra és tessék ott az akadás, legyen bármilyen VGA mellette.
Prokxy neked is azt javaslom emelj a res.scale-en, így leveszel némi terhet a procidról és ritkábban akad majd meg, vagy végy egy nagyobb felbontású moncsit és maradhat az Inteled.
Gyanítom az első olcsóbb. -
Bib
őstag
válasz FollowTheORI #14680 üzenetére
Én nem tapasztaltam hogy kevés lenne, vega 56 ultra 1440p-ben játszok vga mindig 100%-on megy , de a proci nem (4790k@ 4.7ghz) 80-100-120Fps
-
Topikgazda
válasz prokxy #14687 üzenetére
Neked is akadozik a játék nem?
Na jó viccet félretéve nyílván egy 4.8-5GHz-es procival kevésbé limit még, de azért már limit, főleg inkább a minimumokban nyilván.
Csak még annyira nem vehető észre, mint mondjuk 4.2GHz-en.Most az kéne hogy mindenki nézegesse szépen a frametime görbéjét és akkor kiderülne... de felesleges macera amúgymeg. Inkább játszon mindenki...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prokxy
veterán
4.8-on megy nálam 0-24, bár ez a 300MHz édeskevés a 4.5-ödhöz képest, de most sem értem, h mire nem elég.
Nem hajtja ki a VGA-t? Melyiket? 2080Ti-t? Lehet, de alatta sztem bármivel elbirkózik.
No offense tényleg, csak kíváncsi lennék rá.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #14684 üzenetére
Szerintem a 7700k is kevés 4500-no néha
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #14684 üzenetére
Az lehet, nem mai darab, de akkor miért megy a 2060-as mellett csak 60-70%-on? 1x nem láttam még 80 felett.
-
Topikgazda
-
prokxy
veterán
Azért na...csak óvatosan a számokkal, a 7700K-m is 4/8 és bőven elég a BF V-hez, meg még sok mindenre pár évig.
-
kisza25
félisten
jap, ryzen 5 1400 kevés volt húzva, 1600x elég alapon
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
zzola
titán
Inkább 4/8 mint a 6/6.
Egy R2600(X) meg pont jó. -
Topikgazda
Azzal se lenne sokkal előrébb... ennek a játéknak már kevés a 4/8-as proci is, "akármilyen" órajelen van.
Énis nézegettem már és kevés.
Legalábbis egy 2060 szintű kártyához (és felette) már tutira.[ Szerkesztve ]
-
protegum
aktív tag
Kb. két évet játszottam 4G-vel, waroknál néha volt fennakadás, szombat esténként megcsappant a sávszélesség, de szerencsére volt egy másik előfizetésem egy másik szolgáltatónál és pár pillanat alatt tudtam váltani. Egyébként csak a viszonylag magas ping (50-70) ami külőnbséget éreztem a "kábeles" net között. Az adatforgalom bf4-gyel és bf1-gyel is csak pár MB volt esténként.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz CptAdamica #14675 üzenetére
-
Marmonkanna
tag
[ Szerkesztve ]
-
latyaaaa
újonc
Sziasztok!
Death from above trófeához keresek társakat!
Egyedül meguntam, szinte lehetetlen. Jó pár órám benne van de talán ha 2, sikerült.
Természetesen a segítség odaissza van.
Ez az utolsó a platihoz.
Köszönöm!
psnID: HunLatyaa ha jelölsz kérlek jelezd itt, vagy üzibe köszi![ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
Nekem a 64-es lockeren cq-ban (BF4) középen amikor nagy matek volt, bitangul lagolt. Eladtam a ps4-et és vettem egy pro-t. Azzal picit kevésbé lagolt.
Mondjuk az open béta BF v-öt konzolon toltam, az sehol nem lagolt, de pc-re vettem meg.
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
prokxy
veterán
válasz pendre54 #14663 üzenetére
Na jó ez katasztrófa, dx11-ben pár dolgot feljebb veszek, akkor zöld, vakító fények jelennek meg, dx12-ben meg annyira akadozik a játék 1-1 pillanatra, h játszhatatlan. F@szom bele má'...
Később még próbálkozom, de ez így ehhhOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Topikgazda
Ez nektek készült...
-
nimmrody
tag
Azt kell mondanom, hogy tökéletes.
Belgiumba van most egy par hetes melo es sztem jo a halozat.
Otthon egy flottas csomagom van ami belfoldon korlatlan adatkeretet biztosit kulfoldon pedig EU-ban 13.5 Gb
100-150 Mbyte nal tobbet nem igen hasznal el pl egy multis csapatas alkalmaval ahogyan neztem ma.
Ping is oke, 20-50 ms kozott volt.
Telefonon bekapcs a hotspot opcio es mehet..
Kellemesen csalodtam benne. Szoval ajanlom!
[ Szerkesztve ]
-
-
Astroboy
őstag
válasz pendre54 #14663 üzenetére
Én ha neked lennék, a több fps érdekében a mesh-t is low/mediumra venném.
Ultrán feleslegesen jeleníti meg a hat kilométerre lévő fenyőfákat, amikor 50-100 méteren belül lő az ember általában.
Az egyetlen ahol van létjogosultsága szerintem az a repülés, mivel ott magasról/messziről kukkol a pilóta, minden másra ott a mastercard. -
addikt
válasz prokxy #14646 üzenetére
Üdv!
Mivel már most jó két hete én is egy ilyen RTX 2060-as [link] kártyával tolom, egy ilyen WQHD-s felbontású monitor mellett [link] , sikerült belőnöm úgy a beállításokat, hogy még az fps szám szempontjából legneccesebb helyeken se essen be 80-85 alá. Ilyen hely tipikusan ez, ahol tele van mindenféle égő, füstölő szirszarral.A kártyán, a gyári beállításokhoz képest, a Core Clock +75, a Memory Clock +500 MHz-el van húzva. A játékban a texture quality, a texture filtering, és a mesh quality csak az ultra, további 2-3 beállítás medium, a többi low. GPU memory restriction off, future frame rendering on, DX12 on, és így átlagban a 100-120 fps megvan minden pályán, de még a leghúzósabb helyeken se megy 80-85 alá.
Driver telepítésnél kizárólag csak a drivert, és a physx-et jelölöm be, illetve mindig a "Tiszta telepítés végrehajtása" opciót választom, eddig nem is volt gondom a driverel."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
MODERÁTOR
válasz gyuribácsi88 #14595 üzenetére
Ez CQ?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Topikgazda
-
prokxy
veterán
válasz Astroboy #14650 üzenetére
Volt, hogy kellett kép, video a div2-ből, mert megosztott volt a figyelmem a szöveget olvasni, ingame videót nézni, ilyenkor felveszem és utólag megnézem.
De ma első dolgom lesz leszedni, ha géphez jutok, egy ideig biztosan nem kell.A res scale ennyire megdobja az enemyk kontrasztját vagy mi miatt látod őket jobban?
#14652) kisza25: nekem konfigból van 75-re korlátozva, jobb lenne, ha engedném amit bír a VGA?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
nimmrody
tag
Sziasztok!
Szerintetek a Battlefield mekkora adatforgalmat general pl egy Firestorm jatek alatt?
Ideiglenesen hotelben vagyok kulfoldon (videki melo) viszont a hotel wifije allandoan ledobal (sztem letilt) amikor kapcsolodni akar a jatek elinditasanal. Sztem tiltottak ezt az opciot a hotelban a router beallitasnal.
Viszont van mobilnetem ami 13.5 Gb .. azzal beenged szepen.. csak nem tudom mekkora adatot forgalmazhat igy.... otlet?
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz prokxy #14646 üzenetére
High és Low között nem érzek drasztikus különbséget fps-ben, ellenben magasabb részletességnél a látvány önmagáért beszél szerintem, így én maradok inkább ultrán.
Amivel még trükközhetsz, az a resolution scale. Bár impact az fps-nek, mióta feltoltam 125%-ra azóta sokkal jobban látom az ellenséget, sőt, képzeld néha még el is találom őket.Experience pedig az ördöggel cimborál, egyszer raktam fel véletlenül, de csak mert be voltam baszcsizva és asse' tudtam mit csinálok. No offense, de neked mire kell amúgy?
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #14645 üzenetére
Előny persze, de low-on is maxoltam 75-re meg high-on is a freesync miatt, kvázi ez mindegy. Ill. csúnya lenne, ha 2560x1080-ban a 2060 high-on nem tudná tartani a 75-öt.
Voltak FPS problémáim a napokban, beakadt a játék, de Oriék tanácsára toltam egy full takarítást és megoldódott. Bár lehet az experience hülyéskedik még néha, mert elvétve előfordul a dolog.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #14639 üzenetére
A játék heve visz magával, de 11 körül már érzem, h utolsó kör kéne legyen aztán meg morgok, h milyen szarul megy.
Múltkor PS-eztünk haverral és azt hallotta, hogy behorkoltam, szerinted?Az a poén, hogy gyalog is hozom a PRO szintet, mi lenne ha kipihent lennék, hmmmmm.
btw: amióta átraktam HIGH-ra a grafot full low-ról, azóta esik a KD-m (3.32-ről 3.2), nehezebben veszem észre az enemyt, meg vhogy másabb, bár az FPS megvan ugyanúgy, fura na. FAP-FAP-FAP
#14640) Astroboy: BR, ááááá, az nálam az utolsó, csak ha már minden kötél szakad, nekem ez az ág sosem jött be sem egyedül, csak csapatban.
szerk: ja OFF!
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz prokxy #14638 üzenetére
Na látod, akkor pont tudunk menni 9 körül egy tűzvihart, utána mehetsz mozizni
Viccezek csak, tudom első a kiccsalád. Csak egy őrült macskám van nem kevésbé őrült nőszeméllyel, lassan upgradelni kellene, hogy végre én is pelenkaszagban játszhassak veletek.kisza25: Aztán arra kelsz, hogy első lettél.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Astroboy #14637 üzenetére
Kevés időm van magamra, este 9-kor jó esetben már szabad vagyok, akkor kéne sorozatozni, játszani, pihenni. Mostanában csakaBF volt, néha egy kis Div2, arra is kellene már időt szakítani, de most sorozat van és BF felváltva.
-
Astroboy
őstag
válasz prokxy #14636 üzenetére
Ja, én azt hittem csak ismételsz, én minden új évad előtt megnézem az addigiakat, így az első évadot pl. már hetedszer, az utolsót viszont csak másodszor látom most.
Zseniális sorozat, de ilyenkor ha ismétlek egy este 2-3 résznél többet sosem nézek, me' még a végén megfekszi a 'zagyamat a sok infó, nomeg még a végén aludhatok a híd alatt, mert asszonynak is ott az a qva kékvérű Downtown Cappy sorozata... -
prokxy
veterán
válasz Astroboy #14634 üzenetére
Köszi, ari vagy!
Amúgy tervezek lenni, de olyan a vége a részeknek, hogy már most izgulok mi lesz!
El nem mond bazzeg, mert megeszlek!zola: az a helyzet, h sokat toltam mostanában, olyan gyorsan beleugrott 100 óra, hogy nagyon, mondjuk a társaság vitte előre a játékot és nem a BR!
Te tolod még néha?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Astroboy
őstag
válasz prokxy #14633 üzenetére
Akkor lelövöm a végét: a sárkány a gyilkos.
De most komolyan: ne komolytalankodjunk kérem, így lassan 40 felé már illene prioritással kezelni a kompetitív játékokat egy fantasy sorozat ellenében.
Magyarul este igenis jáccál velünk oszt' majd utána éjjel megnézed, ahogy sokadszorra megússza a nyúlszájú törpe meg az aranykezű haverja. -
CptAdamica
veterán
Bazki medium armor + full HP = 1 lövés a lvl3-as kar98k-nak. Mondjuk ebben a körben kinyírtam 6 emberkét, jutalmam egy kick lett a squadból.
Megyen!
-
protegum
aktív tag
válasz Marmonkanna #14630 üzenetére
Párszaszájú
-
kisza25
félisten
-
tyielow
aktív tag
Na, ma meglett az 1. és 2. solo win is!
Pár hét aztán visszaszokok szerintem a hagyományos játékmódokban a darálásra.
Ez a loot system iszonyat rossz amúgy. Mid-game megölsz 2 embert és 1xűen nem tudod kilootolni, mert már a nyakadban a tűz, és ott van 34 doboz meg fegyver a földön. A +30 ammot nem tudod felvenni a már meglévő fegyódhoz, cserébe tudsz 5x oda-vissza weapont váltogatni... és ekkor már pörköli a seggedet a tűz....
YouTube: toty1ka
-
Gainka
őstag
Harmadjára dob ki ma, mikor lenne idö kicsit szorakozni, de felmérgel és már kedvem sincs vissza menni ilyenkor...
-
Dyingsoul
veterán
válasz FollowTheORI #14623 üzenetére
Dánke!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Dyingsoul
veterán
Kicsit visszaolvasva nem találtam választ ezért kérdezek:
Van valami Discord szerverünk ahol lehet találni honfitársakat Firestormra? Annyit láttam, hogy itt privátban néhányan összeálltatok, mint két kicsi lego de nem akarok befurakodni sehová viszont bátyámmal ketten szoktunk játszani és nincs duo mód... Randomokkal is sikerül néha a győzelem de kipróbálnám olyanokkal akikkel végig van kommunikáció.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
DaveHutt
őstag
válasz CptAdamica #14616 üzenetére
Ezért jó, hogy nincs public chat Xboxon. Tudják a játékosok, hogy nincs értelme rinyálni.
-
zzola
titán
válasz CptAdamica #14616 üzenetére
Muhahahaha
-
CptAdamica
veterán
De utálom az ilyen buzikat. Beszáll a tankba, beszállok lövésznek aztán jön a 3. társunk, aki 1 percig veri a lompost, majd odajön a tankhoz, persze nem indulunk. Mondom megnézem már a chat-et, aztán ott sír, hogy szálljak ki a lövészből, mert az az ő helye.
Megyen!
-
addikt
válasz Pro!Petya #14611 üzenetére
Tényleg, a COD 2-es modolt pályák. Mi volt annak a mapnak a neve, ami egy konyhában volt berendezve? Konyhaasztalon, széklábak mellett, meg konyhaszekrényben lévő bögrék, tányérok között ment a móka.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Pro!Petya
addikt
válasz tyielow #14609 üzenetére
Ez teljesen így van ahogy mondod!
Ha régen is ez az állapot uralkodott volna mint ma akkor nem alakult volna ki a klánozás.... vagy ha igen akkor nem abban a formában ami tömegeket bevonzott volna ,örülök hogy nem így alakult
Képzeld most mi történne cod2 hobbiton-on (mondjuk imádtam a Concerning Hobbits-ot alatta )
Fél karom odaadnám egy Carentan map-ért még most is....(#14610) Laby:
Teljesen másképp látjuk!
Hidd el idegesítő lesz egy idő után ha randomokkal játszol és csak a squadodban mind olyan hogy még spawn pontnak is szarok már bocsánat, mert annyira közük nincs az egész gameplay-hez....
Csapat rotáció/pont támadás/védés/flank lehetőség/ távolabbi pontok megszerzése startnál stb stb.., ez itt mind olyan egyeseknek mint zavaró tényező
Ez még csak a squadod .... ezt kb vetítsd ki az egész csapatra arányaiban.
Nem azt mondom hogy állandóan ez van mert lehet jókat is játszani ha végre nem agyhalott a csapat nagy része de csak szerencse kérdése kikkel dob össze.
Külön felüdülés nézni respawn alatt őket mikor pálya szegletében vadásszák percekig azt az egy szerencsétlent aki az enemy 32-ből besétál a célkeresztjébe , vagy ugyanez házban /ablakban. Lehetne ragozni tovább , de nem érdemes mert mindenki tisztában ezekkel a dolgokkal . Azaz mégsem mindenki"de ha foglalok, vagy védek akkor hülye lennék fel-alá rohangálni hogy megfeleljek mások elvárásainak."
Az megvan hogy nem csak egy irányból támadhatóak a pontok ugyi? A bal alsó sarok határozza amugy meg ezt mind
[ Szerkesztve ]
-
Laby
őstag
Totálisan máshogy látom, mint Ti.
Kb. 10-15 éve tudtam utoljára felhúzni magamat azon hogyha lőnek.Egy FPS játék, ahol ha épp áll az ellenfél, vagy hátba lő akkor idegesen mindenki üvöltözik hogy kemper idióta...stb. Honnan tudod hogy mióta van ott? Lehet hogy jelezte a mapon, hogy jössz, esetleg kaptál egy egy jelölést vagy látott befutni...stb.
Had legyen már joga fedezékbe foglalni, vagy védeni pontot. Micsoda kreténség már, miközbe foglal rohanjon házról házra hátha megölik? Vagy az utca közepén sprinteljen, mert ha megáll akkor kemper?
Sniper meg ha zavara, akkor minek játszol FPS játékkal? Shotgun is zavar közelről? LMG is zavar mert van bipodja, Assault is zavar mert kinyírja a tankot? Mindenkinek megvan a saját pozitív oldala. A sniper-nek a távolság, hülye lenne az arcodba rohanni, hogy megöld.
Amúgy minden játékban imádok sniper-rel menni, itt mégsem teszem mert bazi gyengén sebez, így nem sok értelme van. Ha ennek ellenére valaki jól játszik vele, akkor ne benne keresd a hibát.Tudom, nyilván az jön le ebből hogy én akkor biztos fekszek állandóan mindenhol.
Rohadtul pontról pontra futkosok a squad-dal együtt, de ha foglalok, vagy védek akkor hülye lennék fel-alá rohangálni hogy megfeleljek mások elvárásainak.Ez egy 32-64 fős játék ahol nem mindenki szupersztár, sőt vannak akik nem is értik a játékmódot, ha abba bízol hogy valaha lesz 64 olyan játékos aki csak a feladatát csinálja akkor elég naív vagy.
Ha nem keresem szándékosan másokban a hibát csak a saját feladatommal foglalkozok, akkor én nagyon ritkán találkozok olyannal, hogy hosszú percekig ugyan ott ül a sarokba és kempelne valaki, vagy medik átfut a holttestemen miközben fedezékben vagyok.
Amikor meg előfordul, akkor ez van, ez a public szerverek sajátossága.ui.: COD fiúcska vagyok én is, de ott 100x többször előfordul hogy a sarokba ül valaki és várja hogy bemenj az ajtón egy mapon keresztül. Na az tényleg idegesítő, és az tényleg kemper, de azt nem hasonlítanám az itt tapasztaltakhoz.
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
tyielow
aktív tag
Sok évnyi cod1-cod2, cs:go competetive után az ember nincs hozzászokva, hogy minden egyes szituációban az várható a playerektől, hogy instant hasalás és kempelés. Ha foglalnak valamit, begubbasztanak. Ha védenek valamit, beggubbaszt, esetleg kitámaszt. És nem moccan. Az mindegy, hogy 3 másik helyről is bejöhet rá az enemy, az nem lényeg, az a lényeg, hogy feküdjön és 1 pontot kempeljen. Mert az itteni játékosbázis nagyjából erre képes, nagy tisztelet a kivételnek És akkor van az, hogy bárhol, bármikor hátba képesek lőni, bármelyik játékmódban: mert kifelejtettél egy sarkot, ahol megbújtak...
"Ha épp látta, hogy onnan jön több ellenség, akkor miért kellett volna fedezék nélkül rájuk ugrania?"
Meglehet!! Csak próbáltam kitalálni, mire gondolt a költő... nekem ez ugrott be[ Szerkesztve ]
YouTube: toty1ka
-
dkess
őstag
válasz Pro!Petya #14603 üzenetére
Laby:
Itt mindenki legfeljebb "pár hónapja" játszik a játékkal ...
propetya85:
Igen, ezt a témakört - illetve okát - pedzegették már páran. Aki korábbi BF -ekkel is játszott/egyéb FPS múlttal vagy jelennel is rendelkezik/nem "casual gémer" az nagy előnnyel rendelkezik.
A saját példámból kiindulva eltudom képzelni, hogy valaki aki válaszút elé kerül az "érzi a sötét oldal csábítását". Én "Battlefield szűz" voltam (utoljára a BF 1942 -vel toltam egy-két meccset LAN -on vagy másfél évtizede), elmúlt 10 évben nulla FPS. Namost az első bő másfél hónap alatt : 800 Kill / 2000 halál / 1500 -szor élesztettek újra (ez 0,4 -es KD). Támadóként pályaismeret nélkül mindig rohantam a heringraj élén a pontra illetve utolsóként maradtam akkor is, ha az első lövésekre mindenki szétszaladt (Breakthrough módban játszom szinte mindig). Ezt a játék kőkemény 0 pontokkal honorálja ugye - ilyenformán a Score/Min és a Kill/min is borzalmas. Mivel azóta is 30 -ból 29 -szer borzalmas nooblámákkal rak össze a rendszer (komolyan mondom általában 1 alatti KD -vel is élen lehetsz simán) - így gyakorlatilag a killcam alatt az ellent spec -elve tanultam a játékot. Persze amikor normális bandával (nem durva OP - csak normális) és összejönne egy Win-streak, akkor jött a végtelen töltés (amíg nem javították) illetve a "GO ONLINE" képernyő (Murphy törvénye) ... Ezt nem tudom, hogy csak az nVidia account -osokat sújtja ez az átok (mármint ez a játékos sorsolás).
Namost előbb utóbb elkezd gondolkozni az ember, hogy lehet-e ezt másképp is csinálni? Szerintem itt tévednek sokan rossz útra - főleg azok, akik nem olyan "pro" -k, mint pl. Te (elnézést - rossz vicc volt), hanem egyszerű casual gamer -ek ...
A pontozási rendszert úgy gondolom nem feltétlenül kellene módosítani - sajnos, ha változna, akkor meg máshol fájna. Játék próbál ezzel-azzal (napi parancs/assignmentek/pontozási rendszerrel stb.) ösztökélni az objektív orientált játékra, de ez sem mindig jön össze. Túl sokszor van olyan napi parancs, hogy "ölj ennyit-annyit hentergés közben" illetve pl. support assignmentek között is számos ilyen. A sznájperekről nem is beszélve.
Tegnapi sznájper-élmény - Arras támadó BT mód második "B" pontra támadás folyamán két saját sznájper között baloldal páya szélén van egy ellen sznájper is - gyakorlatilag egymás mellett álltak. Minimap -on néztem vannak saját emberek ott és "csattogtatnak is" - így minden rendben. Egy lövéssel haltam. Persze respawn után visszamentem és elintéztem, de a lényeg, hogy ezek egymással is jól elvannak. Azt eddig is tapasztaltam, hogy sznájper fronton "holló hollónak a szemét nem vájja ki", de ilyenkor ez zavarni szokott és sajnos túl sokszor.
-
válasz Pro!Petya #14606 üzenetére
Ez már évek óta így van, mindig is így volt azóta, hogy felfedezte a nagyobb közönség magának a BF szériát. Nem kellett hozzá a Firestorm. Tegnap CQ-t játszottunk ketten, rohangáltunk pontról pontra. BFV-ben még csak 23. szinten vagyok de így is simán topban vagyok a sok 50-es között és ugye azok az 50-esek nem a BR-rel kerültek ide...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Pro!Petya
addikt
Először is a pontokat "csak" be kell foglalni már kb lehetetlen feladat ennek a BR -on nevelkedett és valszeg a játékos állomány nagy részét kitevő közegnek...
"Be kell védeni a pontokat"
Ez is szép és jó elképzelés csak az a bibi hogy a fent emlegetett többség is pont ugyanezt a "bravúros taktikai" manővert alkamazza, aztán miután letestelnek én megyek visszafoglalni a bukott pontokat is!
Itt meg akkor már megint ott tartunk hogy onnan van elvéve ember aki(k) "csak" beveszik a pontokat.
Igen kb nagyon max ~20 emberen múlik a 64-ből a meccs kimenetele. Ez tény, a többi jobb esetben is csak töltelék de van hogy inkább árt a saját csapatának!
Azért is ilyen amilyen a felállás mert itt mindenki azonos "skillel" indul és nem a fking lucky loot -tól függ hogy ki a jobb vagy rosszabb és hogy milyen ügyesen kempel (taktikailag..).[ Szerkesztve ]
-
Tudom a BR-es vidi után nehéz elhinni, hogy nem vagyok egy kemper típus, de úgy gondolom a BF nem az a játék ami a rohanásról szól (pedig CQ-ban nem nagyon állok meg). A pontokat nem csak elfoglalni kell hanem meg is kell tartani, a másik csapatot meg kell gátolni abban, hogy eljusson a pontig. Amikor meghallom valakinek a lépéseit akkor igyekszem előnyösebb pozícióba kerülni ami tűnhet úgy, hogy kempelek mert nem megyek fejjel a falnak. Jobb ha nem megy mindenki agyatlanul a darálóba.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Pro!Petya
addikt
Biztos hogy ugyanarról a játékról beszélünk?! Igaz csak most közeledek a ~400 óra gameplayhez szval nincs sok rálátásom, de én teljesen bejárom a pályákat "A-G"-ig és amit látok az több mint szánalmas....
Fekszik mindenki a supporttól a "sniperig"!! Elég csak spectatelni egy random 64-es CQ-t.
A 64-ből 32 "játékos" minimum használhatatlan gameplay breaker.
90-95%-ban végzek a toppon úgy hogy csak teszem a dolgom befoglalok jó pár pontot és takarítom aki útba van stb stb..., élek a játék adta mechanikával egy szánalmas KD-val mivel nem féltem a statom mint egy hímes tojást.
Egyszóval ne emeljük már piedesztálra ezt a sok nyomorékot aki beszélget a növenyzettel vagy bujkál az ablakokban hogy taktikai megfontolásból tevékenykednek .....[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Én meg azért nem játszok vele, mert sok a kemper/snipers.
Persze kipróbáltam a br mode-ot, amikor megjelent, egy 4. helyre futotta soloban, de untam végig, na azóta el sem indítottam, igazából nálam csak a helyet foglalja....uninstall lesz ebből.
Apex, na ott nincs hason csúszás, kempelés, sunyizás, ha valaki zsigerből utálja a kempereket, mint mondjuk én, akkor az Apex jó választás neki.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest