-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
kisza25 #14639 üzenetére
A játék heve visz magával, de 11 körül már érzem, h utolsó kör kéne legyen aztán meg morgok, h milyen szarul megy.
Múltkor PS-eztünk haverral és azt hallotta, hogy behorkoltam, szerinted?Az a poén, hogy gyalog is hozom a PRO szintet, mi lenne ha kipihent lennék, hmmmmm.
btw: amióta átraktam HIGH-ra a grafot full low-ról, azóta esik a KD-m (3.32-ről 3.2), nehezebben veszem észre az enemyt, meg vhogy másabb, bár az FPS megvan ugyanúgy, fura na. FAP-FAP-FAP
#14640) Astroboy: BR, ááááá, az nálam az utolsó, csak ha már minden kötél szakad, nekem ez az ág sosem jött be sem egyedül, csak csapatban.
szerk: ja OFF!
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest