-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
gainwardgs #1117 üzenetére
DÖBBENET!
Elvileg nem történt óriási változás a motorban, másrészt a grafika még mindig nagyon szép, szóval nem tudom, hogy ez miért probléma.
Szerencsére a játékmenetben ismét eltávolodtak a casual iránytól, szóval szerintem akinek a BF1 nem jött be, az ezt ismét szeretni fogja.
A recoil mintha kicsit kicsi lenne így videók alapján. Összességében tetszik. Reméljük működni fognak a változások a sok hülyével is, aki rászabadul a játékraA hangok csak nekem tűnnek sokkal jobbnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- ÚJ KIJELZŐVEL ! Samsung Galaxy Flip 4 DS 128 GB Grafitszürke.
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium Használt, karcmentes Gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest