Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Open Broadcaster Software OBS
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- DIGI internet
- Adobe Lightroom topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Asustor NAS
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolbi79
tag
Miután itt elég 2 értelmű válaszok cirkuláltak, ezért 1 huszáros vágással írtam a supportnak. Tehát aki cd keysen vette az alapjátékot, cserébe nem kap kulcsot csak 1 nappal megjelenés előtt, tehát a beta is bukó. Ellenben 2.30 ojróért lehet örli béta jogosultságot kapni. Annyit lehet megér, ha nincs más opció...
-
törölt tag
Én még most végzek Délután tolom én is.
-
IntelKiller7
veterán
PS4-re már jött is egy 290mb-os update
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
prokxy
veterán
HOLNAP este fél9-9 felé leszünk többen innen, akik összevergődnek TS-en és/vagy Discord-on, aki gondolja, csatlakozhat. A linket holnap küldöm.
Legalább kiderül a matchmaking hogy muzsikál, ill. a party maker is.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz zohan echte #3378 üzenetére
OPEN bétát mindenki tudja, akinek van Origin-je.
2 nappal korábban akkor tudod, ha előrendelsz vmit: Access szolgáltatást, basic v premier, esetleg a BF V-t.
De PS-en levonja a pénzt, ha előrendeled, PC-n nem.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ForRedGlory
félisten
Megnéztem, 2440p ultrát lőtte be magától a játék. Legyen igaza, holnap kiderül.
-
zohan echte
tag
Sziasztok.
Ha most a ps storeba megveszem a BFV deluxeot akkor én is tudom az open betat használni?
-
Qtya123
őstag
válasz ForRedGlory #3363 üzenetére
-
SkyS1gn
félisten
Heroic és az Inspiring elég faint!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
amúgy Origin egyből vonja a preorder árát?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Ármester
válasz stuszivadasz #3364 üzenetére
Ilyenem nekem is van
Igaz az enyém Medal of Honor..
[kép]„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
RudY
addikt
-
törölt tag
Valaki írta, hogy abeta már lent van neki... az open beta-t már lehet tölteni? hol érhető el? az originben nem találom. Csak az előrendelők tölthetik le?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz ForRedGlory #3368 üzenetére
Egy kantintás
Én már lemondtam egyszer de mindjárt újra megveszem hogy lemondhassam
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Pénzt adni azért ami ingyen van
Előrendeled a játékot, tapasztalatok szerint nem von le pénzt a kártyáról és holnaptól játszhatsz, majd 6-án lemondod az előrendelést
De ha nem így van javítsatok ki
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
juve600
nagyúr
+1
-
stuszivadasz
kezdő
itt még ugye minden fekete-fehér volt...
nem volt harmadik nem das[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #3359 üzenetére
Holnap melóban belenézek a stream-ekbe, tuti lesznek tesztek, megnézem én is és majd írok, hogy mit tud a 1080OC és a 7700KOC alatt.
Most ultra minden kivéve a post process(ez sokat eszik), 90-es fov, és 144-re van az fps limitálva. Így az alfa szépen 100 körüli fps-t produkált. Ha a 120-at sehogy nem tartja, akkor jön a Ti.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Qtya123
őstag
Üdv!
Valaki tudna adni egy linket, hogy hol tudom megvenni a Beta Early Access hozzáférést?
Originen csak a Base meg a Premier csomagokat találom.
-
stuszivadasz
kezdő
ja, hogy kell elrejteni minél jobban egy funkciót az átlag user elől a felhasználói felületen
de meglett nagy nehezen, pár origin újraindítás után -
voodoo98
addikt
válasz giornalista #3356 üzenetére
Beta mar lenn van, de holnap szeretnek mar vele jatszani!
Prokxy: koszi a valaszt.
Valszeg menni fog.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
protegum
aktív tag
Pont nem érdekel "retardált diversity", de a krumplileves legyen krumplileves. Legyen választható mivel-kivel játszik az ember. Ha én a kaukázusi nagyrasszba tartozó férfival akarok játszani, ne kelljen már mongoloiddal vagy negriddel játszanom. plusz még travi se vagyok, így nőként se szeretnék. Főleg, ha nem is tpp játékmód, hogy legalább a popsiját bámuljam. Mert azért az 1.vh-ba se volt az összes orosz sniper nő!
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #3352 üzenetére
Szerintem ez így egyértelmű:
What are are requirements to get early access to the beta?If you are an Origin Access (Premier or Basic) or EA Access subscriber, or if you’ve pre-ordered Battlefield V, you get up to 48 hours early access to the Open Beta and can play on September 4.
If you pre-order or subscribe to Origin/EA Access during the Open Beta Early Access period, you’ll be able to join the Open Beta right away.
Másik:
I keep getting an error message trying to join a server. Why?
Servers will go live tomorrow for players who have pre-ordered, or are Origin Access/EA Access subscribers. Everyone else can jump in on September 6th when the Beta opens for everyone![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
protegum
aktív tag
válasz Astroboy #3296 üzenetére
Például: https://allthatsinteresting.com/free-arabian-legion, és ők pont önkéntesek voltak. Talán az lehetett megtévesztő kicsit, hogy a telefon kicserélte a légiót ligára a szövegemben. És ez csak internetes forrás. 5-6 olyan könyvem van amit történészek írtak elég részletesen a 2.vh-ról és nem a legendák szerint.
-
jozefgucci1
addikt
válasz ScomComputer #3331 üzenetére
Köszi , hogy beraktad , így be is neveztem egy kódra .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
voodoo98
addikt
Előrendeltem a game-t origin-en. Kellett volna kapjak vmi kulcsot? Vagy a rendszer tudja, hogy early access-em van és enged holnap játszani? (Remélem láma kérdés és az utóbbira a válasz igen)
(sorry for the dupe)
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
gali777
őstag
Halihó
Meddig tart a béta? Nincs kedvem több száz hsz-t visszaolvasni.
Köszi!
(#3351) voodoo98: Köszöntem!
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
Aventador91
őstag
válasz FollowTheORI #3342 üzenetére
rtx nélkül is jól néz ki. nem hiszem hogy ezért venni fogok 3-400k-ért vga-t
-
Topikgazda
-
Dtomka
veterán
válasz Aventador91 #3340 üzenetére
-
Topikgazda
válasz ScomComputer #3341 üzenetére
Nem mindenki él még a fejlett dübörgő magyarországon.
(#3340) Aventador91
Te kis ps huszár...
Inkább azt mond meg látunk é majd tőled jó kis RTX on videókat majd?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Leon77
őstag
Te jó ég, mivel szeded? Giga net és raid 0 ssd? Hogyan ír ilyen sebességgel?
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Astroboy
őstag
válasz FollowTheORI #3327 üzenetére
Mea culpa Ori, a kupa óta csak a max. fps lebeg a szemem előtt.
-
ScomComputer
veterán
Köszi szépen....ez nagyon megérte,holnap melózom egész nap..estig....hehehe...
-
Topikgazda
Arra hogy holnaptól játszhass vele csütörtök helyett... ez a pre-order beta early access kód, amit a előrendelők kapnak (mármint normál esetben ugye).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
voodoo98
addikt
Elvileg ez jó és holnaptól játszhatsz.
-
ScomComputer
veterán
válasz FollowTheORI #3329 üzenetére
Egy kérdés...egy haverral már régóta vettünk ilyet,ez most mire jó?
Köszi! -
Topikgazda
válasz ScomComputer #3328 üzenetére
De a beállításokat már énis belőttem magamnak.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
BF5 beta nálam már működik....
-
Topikgazda
válasz Astroboy #3326 üzenetére
Miért kéne lemondani róla?
A procit nem a felbontás eszi meg.A 970 meg bőven jó fullhdra még... csak az effekteket kell megfogni rajta picit, valami medium-high körül jó lesz az még, attól függ mennyi fps-t vár el.
A kulcs itt a fizika, játékosok mozgása, animációi, hit detect, stb meg amit a CPU még számol egy ilyen játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Skyhunter #3324 üzenetére
Valahogy el... próbáld ki, és ha nem elég neked akkor válts... vagy kezdj el spórolni.
Pont erre jó most az open beta majd pl.De valamilyen szinten el fog "döcögni" rajta.
A proci tuning meg mindig jól jön.
[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
Sziasztok!
Öregecske gépemen, i5-3570k+970gtx+16g ram, 1920*1080-ban el fog futni a játék? Ugyanez 64 fős pályákon? Max a procit tudom megrángatni 4,3Ghz-re, de nem tudom, hogy az architektúra elég lesz-e...
üdv
-
Astroboy
őstag
válasz FollowTheORI #3321 üzenetére
Majd ismét RTX off = BF VI.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Nyilván a BF-et PC-n fogom tolni, de kipróbálni ki lehet máshol is...
Sőt én nem preorder szórakoztam (még), így boxon tudom leghamarabb tolni az access miatt... PC-n, majd csak 6.
[ Szerkesztve ]
-
-
IntelKiller7
veterán
Nem szórnak valahol preorder kulcsokat holnapra? Messze van még az a csütörtök.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
pityu8611
tag
-
voodoo98
addikt
válasz Gery9112 #3307 üzenetére
Ő nem Leroy szerintem...
(#3308) pityu8611
Valóban nem túl egyértelmű: linkHow to download the BETA
PC:
Click this link: https://www.origin.com/irl/en-us/store/battlefield/battlefield-v
Click the Try it First button to see the Open Beta client.
Click Add to Game Library, then download it.
You’ll be ready to play as soon as your account has access.XBOX:
Digital pre order:
Head to the Xbox Games Store.
Find and download the Battlefield V Enlister Offer and the Battlefield V Beta.
Install them both and you’re ready for action.
Physical pre order:
If you pre-ordered a physical copy of the game, redeem your pre-order code, then download the Battlefield V client from the Xbox Games Store.
Add the pre order code on Xbox website for your account or add the code in on the console.
Start downloading the Beta on your console.PS4:
Digital pre order:
Head to the PlayStation®Store.
Find and download the Battlefield V Enlister Offer and the Battlefield V Beta.
Install them both.
You’re good to go.
Physical pre order:
If you pre-ordered a physical copy of the game.
Redeem your pre-order code.
Download the Battlefield V client from the PlayStation®Store.
You’re good to go.[ Szerkesztve ]
-
pityu8611
tag
Origin-be nem találom a betát!!!Hogy lehet tölteni?
Gigabyte B660m/Intel Core i5 13400f/ COOLERMASTER MasterLiquid ML120L/Kingston Hyperx Fury 3200mhz 16gb/ASUS TUF-RX7800XT-O16G-GAMING/CoolerMaster MB510l/COOLERMASTER Elite V4 600W/KINGSTON 2TB NV2 M.2 PCIe M.2 2280
-
Gery9112
őstag
-
Dtomka
veterán
Mennyi időt játszottál a BF V alpha-val?
Én 10-15 órát kb, de 1 pillanatig nem éreztem azt, hogy egy átszkinezett BF1-gyel játszanék. De lehet velem van a probléma.Elég sok sebből vérzett még az alpha, reméljük a BETA-ban a legnagyobb hibákat javították.
Ha még nem próbáltad ki, akkor most neked is lesz esélyed rá
De ha nem próbáltad ki és nem is akarod kipróbálni akkor kérlek ne alkoss véleményt, mert komolytalan dolog. -
prokxy
veterán
"én 100% nem fogom megvenni" => akkor köszönjük a részvételt!
Le kell írni a negatívumokat is, ami most eléggé egálban van a pozitívval a BF V-vel kapcsolatban, de remélhetőleg ez holnaptól a + irányba mozdul
-
3L1T3
addikt
Hidd el ő se fogja keresgetni a helyét. Mert Xbox-on 23:00 után vannak kb emberek (amerikaiak) európai szerveren meg már akkor se legalább is a BF1 adatai alapján. BFV-nél lehet másképp de akkor is jóval többen lesznek emberi időben aktívak PC-n és PS4-en.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
ASSMA
csendes tag
Ha jah, "a nincs regen", szintet tényleg nem sok játék hozza XDDD ennyire mélyre nehéz lesüllyedni...
gabor7th:
én 100% nem fogom megvenni, de mondjuk ezt már a bf1 alatt eldöntöttem, és a tény, hogy csak egy reskin lesz sem javította eme véleményemet...
Hát még a SJW fertő propaganda tolása, na az mindennek a teteje.Amúgy tény, hogy voltak mindenféle egyének mindegyik seregben, hisz nagy számok törvénye kihozza, hogy több 10milióban már lesz mindenfajta... de a számuk elhanyagolható volt.
Alapból nem lenne semmi baj, hogy olyanra customizálják magukat amire akarják(kit érdekel?), de, hogy az egész játékot ezzel akarják eladni, ráadásul a pofádba nyomják a retardált "diversity"-jüket vérlázító. Ilyen céget nem szabad támogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Assetto Corsa Competizione
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták