Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz DeadMeat #53994 üzenetére
Nem akarok én kuncsorogni, dehogy, nem kell ahhoz klánhoz tartozni, h veletek toljam!
Csak megjegyeztem, h innen PHról sinte mindenki TCE-s, ami tök jó!Azért kösz!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
afrojack1
senior tag
válasz DeadMeat #53994 üzenetére
Bizony! én mindig kovynak szoktam sírni hogy adjon ts jelszót! de te is adhatol egy ip-t privátba!
prokxy: valamék nap velem is játszottál és én is TCE-s vagyok, jöhetsz nyugodtan! A noobságra meg inkább nem térek ki! de az szupi volt mikor javittotuk a tankot lőt minket a jet beugrottam egy jet, javitottuk tovább![ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #53989 üzenetére
Kirekesztettnek erzem magam, szinte minden PHs TCE tag!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
-
pohár
félisten
-
prokxy
veterán
Meddig van a duplaXP?
Úgy kell tervezzem az estémet!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz SkyS1gn #53985 üzenetére
Tegnap és tegnap előtt is voltam TS-en, de hamarabb kezdtük a kört mint mikor jöttél, így mentünk egy public TS-re. A többi havernak meg nem szeretném megadni a reddawn-os dolgokat, mert nem tudom, h mi publikus és mi nem jelszó ügyben.
Láttam a kör végén, h írtál,de akkor már mentem FC3-azni.
TS-sel a legjobb, sokkal jobban lehet érvényesülni, ez tény. Amióta TS-sel tolom, le se sz@rom a csetet, alapból hiddenben van!
#53984) VAN der BOSS: ha leszek, megyek reddawn-ra!
TCE-be meg engem meg sem hívnak, biztos nem kell egy ilyen nagy NOOOOOOOOB oda, mint én!
-
SkyS1gn
félisten
válasz @rglaaf #53984 üzenetére
Close/2 nem egyértelmű?!, bár a buzi TCE-sek is basznak megadni az övükét hiába sírok, de innentől tojok az egészre aki jön aki nem, nem fogok könyörögni minden este.
Csak kommunikáció nélkül meg szopás, csetelni meg rémálom.Azok a "régi" BF3-as idők már elmúltak, vagy Winnie volt a katalizártor? Nemtudom...
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
@rglaaf
veterán
ennyit még nem szitkozdtam mint most a hétvégén
BF4 168 hours mtlawslamstaffshellacitveradar edition
PSN:BiZzare_0 ️
-
pohár
félisten
aaaaalle hopp! ez simán kaphatna 10 pontot az olimpián
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
afrojack1
senior tag
válasz r-chee #53972 üzenetére
Hát még az az überdjcucc!
cris99: hát ömh izé, igen!
patrik bach. bocsi de vicces kedvembe vagyok![ Szerkesztve ]
-
r-chee
őstag
válasz afrojack1 #53966 üzenetére
Ahogy látom, a többi videójuk is ilyen jó hangulatban telik ("olyan jó volt, asszittem, leesik a fitymám" )
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
afrojack1
senior tag
-
r-chee
őstag
válasz laposonly11 #53964 üzenetére
Fullra töröltem, s újratelepíttem a Punkbuster-t, de nem változott semmi. Megpróbálom a mostani 14.4-es Catalyst helyett a 14.7 beta-t, hátha....
Amúgy az oprendszer 64 bites Win 8.1 Pro, s eddig nem volt ilyen gondom. Netem meg WIFI alapú mikronet, de azzal sem volt ilyen probléma, s mérések szerint is rendben van.Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
laposonly11
senior tag
válasz r-chee #53963 üzenetére
Van amikor nekem egy egész napig ezt csinálta hogy nem töltöttek be rendesen a pályákat és tényleg nem láttam a fegyveremet és lőni sem tudtam, vagy pedig az ellenfél volt láthatatlan és csak a fegyvereik lebegtek a levegőben! Nekem ez az előző gépemen volt ami win8.1 gt740m vga volt most ezt nem csinálja win7 alatt gtx660al ebből az következik hogy vagy VGA(gyári OC, hőmérséklet, memória) vagy Oprendszer, a punkbuster mindig szokott hibákat jelezni, install újra vagy szedd le manuálisan a legújabbat!
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
r-chee
őstag
ööö...tapasztalt már valaki lyen hibát: a Punkbuster kidob ilyen hibaüzivel: No Packet Flow
Ma kezdett sz*rakodni a multi. A belépés egy szerverre 2 percig tart, nem látom a fegyveremet, csak kés és gránát van. 30-35 közötti pinget mutat a játék és a battlelog.
Nyomtam egy 57 csomagos pinget google.com szerverre, s egy csomag sem veszett el. Speedtest-es méréseim normális eredményeket mutatnak.Nyomtam már Origin-ben egy játék javítását is, de ugyanez a helyzet.
üdv.
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
M@rdel
őstag
válasz laposonly11 #53958 üzenetére
Kell ez az alpári stílus ide?
-
laposonly11
senior tag
válasz wolf13 #53959 üzenetére
1. Gratulálok de akkor ne szólítsd az asszonyt párodnak mert, az manapság akár egy kecskét is jelenthet!
Ja csináljatok még egyet hogy a magyar népességszaporulat + mérleget mutasson! OFF valóban "nyavalya"
2. Össze-vissza? Ez érdekes magyarul állandóan váltakozik a hang forrása játék közben vagy más a gond? Nem mozog a kábel vége miközben rángatod a fejed, tehát nézted e meg van e törve valahol a kábel a füles egyik vagy másik végében mert ez gyakori probléma?! Mert ha nem akkor marad softver probléma, mivel USB-s gondolom van hozzá driver is, vagy rá van bízva a winfosra hogy maga módján kezelje, csak mert ez utóbbi is gyakori probléma szokott lenni ?![ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
wolf13
őstag
válasz laposonly11 #53958 üzenetére
1. 14 éve vagyunk házasok , 2 gyerek.
2. nem írtam , hogy 5.1 , próbáltam fordítva , de nem az a gond , hogy a jobb és a bal oldal van felcserélve , hanem össze vissza hallani a dolgokat (a nyavajgásra csak annyit tudok , hogy nyavalygás)
3. igen[ Szerkesztve ]
-
laposonly11
senior tag
válasz wolf13 #53956 üzenetére
1. Vedd feleségül a csajt, csináljatok jó sok gyereket Isten akarata szerint!
2. Először bedőltem a nyavajgásodnak de most látom hogy ez egy sima stereo füles nem pedig minimum 5.1
Így a hangok vagy a bal oldali 180fokból vagy a jobb oldali 180 fokból hallhatóak, ha fordítva hallod az azért van mert ennél a fülesnél a mikrofon áttehető a másik fülüre és szerintem te fordítva tetted a fejedre, de ha ilyen gondod lenne akkor is csak fordítsd meg a fejeden a fülest és ne birizgáld a hang beállításokat!
3. A játékon belül a sima "stereo" ajánlot ilyenkor és a "headset" mode!Ordo est anima rerum.
-
G33Z@
tag
Sziasztok!
Ezzel a beállítással fix 60 fps-em van mikrolag nélkül mindenhol, minden történéstől függetlenül még az új mapokon is 64fős szerókon!! A konfigom lent. A kommenteknek és sok kísérletezésnek köszönhetö, azaz elsősorban NEKTEK!
Így sikerült:
Vadiúj Wint 8.1 ulti x64. Frissítve tegnapig, teljesítményre optimalizálva, defragmentálva is vagyon.
14.4 whql "csataliszt" :-)) A BF4 DLC-k újratelepítve.
Először is beállítottam az unpark progival, hogy ne pihizzenek a processzormagok.
A proci alaplapi tuningal megy 3,4-3,6 Ghz között, nem volt kupakolva. Majd lecsekkolom hány fokos, de nem hallom felpörögni a ventit. A VGA sem viszi túlzásba és nincs engedélyezve rá túlhajtás. A driverben a mintázatszűrést teljesítményre állítottam, a tripla buffert meg bekapcsoltam. Többi alapon maradt.
Következett a cfg gyártása, azon belül az árnyékminőséget 256, a megjeleníthető képkockák száma pedig 60 lett.
Game
Mantle bekapcs.
Texture: med, AA:high, Lightning: Med, Mesh: High, effects: low, terrain decor: low, terrain detail:low, SSAO: ON, 2xMSAA, FXAA High,
Nekem a V-sync mindig be van kapcsolva, mert nem szeretem a töredezett képet és elég a 60 FPS
Restart
Game
Most jön az érdekesség. Bár így is előfordulnak furcsaságok, de ha a High frekvenci bigyót kikapcsolva hagyom, a smooth másik vackot szintén az alap 50-es értéken felejtem, akkor folyamatosan szépen adja a találatokat. Ritkán érzem úgy, hogy fal mögött halok meg, sokkal gyakrabban bejönnek a reflextalálatok is. Ha a grafikát ettől feljebb veszem valamelyik beállításban, akkor jelentkezik a mikrolag nevű jelenség. Szóval házi optimalizáció kell, a VGA ennyit bír. :-) Korábban hatalmas FPS zuhanásaim voltak, akár 30 FPS-ig is levetette magát.
A Shanghai most viszont a kérdéses városrészekenn is fix 60-al ment! Az államat kerestem!
Kissé gyorsabban tölti a pályákat is.
Egy új win jót tesz, de persze ahogy öregszik az később számottevő lehet. A jó beállításokon is sok múlik.
Még most tesztelgetem, de úgy tűnik faja. Ha valakinek hasonló gépe van remélem hasznos lesz :-) -
wolf13
őstag
Szép estét.
csak kicsit off
Pár napja mindenki linkelgette milyen fülest használ , ezért gondoltam leírom mi a problémám.
Amit én használok egy HP Premium Digital Headset (XA490AA). Ajándékba kaptam páromtól , ezért inkább használom , mint lecserélem , bár ha nem oldódik meg a gond , kénytelen leszek. A gond az vele , hogy USB-s , így nem tudom úgy beállítani , hogy jól halljam a játékot. Értem ez alatt , hogy amit a bal fülem hallok az nem biztos , hogy ott is történik , és pont így a jobbnál. Lehet , hogy az a lövés vagy éppen jármű nem is ott halad el. Így eszméletlen hátrányban érzem magam. Ritkán játszok egyedül , akkor hangfalon hallgatom , ott nincs probléma. Mivel kollégámmal szoktunk játszani , így TS -en vagyunk , ott a fülest használom. Próbáltam már az audio menegerével , játékon belül beállítani , sajnos nem segített. Így ha esetleg valaki járt már hasonló cipőben , és megoldotta , vagy van hasznos tanácsa , elfogadom.Köszönöm
-
rolii92i
tag
válasz Bjørgersson #53953 üzenetére
közben megoldottam,google..még mindig ott segít ahol csak tud
-
Bjørgersson
félisten
válasz prokxy #53950 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást!
(#53952) rolii92i: Ha már ilyet kérdezel, hogy nem elég a géped, akkor legalább írd le, milyen géped is van... Oprendszer, frissítések, driverek, stb.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
rolii92i
tag
Hali!
Ritkán játszom már akkor is régebbi játékokkal de erre a free BF4-re felkaptam a fejem
Letöltöttem,viszont amint indítanám a multit a következő ablak fogad:
Sajnos hiba lépett fel
Érvénytelen licensz. Okkód: Missing DLL: (MSVCP110.dll) Error: 0x7E.
Nem elég a gépem ?
Vagy DirectX-et kellene töltenem mellé?
Előre is köszi a választ és segítséget -
lukaszokni
aktív tag
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #53947 üzenetére
MBT law, egyértelmű
-
Bjørgersson
félisten
válasz lukaszokni #53948 üzenetére
Kapcsold ki az Origin játékpanelt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
lukaszokni
aktív tag
sziasztok!
pár napja letöltöttem originről a gémet ssd-re, de az istennek nem akar elindulni. az első ablak megjelenik, 0,1fps-sel, zene két másodpercig van aztán leáll a kép és úgy marad. 10 percet bírtam ki, h "hátha elindul". feladatkezelőben azt jelzi, h 30%-on tekeri a procit.
csináltam reinstallt, töröltem már a beállítási fájlokat is, illetve a CCC-t is frissítettem (14.4). más nem jutott eszembe.
előtte hdd-n volt, utoljára júniusban játszottam, akkor nem volt gond.mit tehetnék még?
mAtx4ever!
-
Bjørgersson
félisten
válasz prokxy #53944 üzenetére
Fogalmam sincs mi volt, ezért kérdem. Elkezdett hirtelen csipogni, hogy jön a rakéta, aztán puff, be is talált fél másodpercen belül.
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #53942 üzenetére
Lehet, de az nem hinném, h rádfordul, nem MBT law volt véletlenül?
-
prokxy
veterán
válasz F_Zolee #53940 üzenetére
Láttam Lancangon toltad, igen, ott az egész pályát átlövi az AA. Ja és below radar sincs!
Az attack helizés kb. mazochistáknak való , a kicsi heli azért jobb, fürgébb sokkal!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Bjørgersson
félisten
válasz regener #53941 üzenetére
Active radarral tankot is lehet lőni? Tegnap azzal is kaptam vagy három ilyet.
-
F_Zolee
veterán
Az most komoly, hogy a mobil AA bármilyen távról képes leszedni rakétával? Akkor jelez a gép amikor már majdnem becsapódik a rakéta, én fele ilyen távról se tudom bemérni. A jet irányítása is elég szar lett. Olyan közel van a nézet, hogy nem látni semmit. -.-
-
Bjørgersson
félisten
-
pohár
félisten
válasz prokxy #53936 üzenetére
engem ez a kurva Perfect Landings fog a sírba vinni, mert a 10-es killstreak és a toronyra ugrás Firestormon vagy Caspianon is mindig resetelődik, egy körben kell megcsinálni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #53929 üzenetére
azt kell utoljára csinálni, mert resetelődik mindig
-
laposonly11
senior tag
válasz F_Zolee #53928 üzenetére
Ritkán láttam hogy időben be tudtak volna füstölni ellene, de akkor a lézer irányzékú rakétát válaszd az ellen nem tudnak mit kezdeni viszont ott rajta kell maradnod a célon folyamatosan így nem tudzs közben fal, domb mögé bújni hogy a lövedék közben elévgzi a maga dolgát! A staff sehll is jó volt eleinte amikor még villámgyorsan lehetett váltoagtni betöltési idő nélkül auz elsődleges és másodlagos között, de amióta megpecselték nálma csak bugos, van amikor be sem tölt hiába nyomkodom az F et!
Ordo est anima rerum.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Snip3r_HUN #53931 üzenetére
Szerintem a Phantom Trainee-hez kell neki.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
zzola
titán
-
Snip3r_HUN
addikt
Van hogy az assingmenthez szükséges tételeket sorban kell megcsinálni mert addig nem "engedi" a többi részét. Mi kell még az assingment teljesítéséhez ?
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
SkyS1gn
félisten
1 körben csináltad meg?
-
Bjørgersson
félisten
Get 2x Shotgun Ribbons in a round 0/2
Ezt a szart csak nekem nem számolja?
-
F_Zolee
veterán
válasz laposonly11 #53927 üzenetére
Általában tank csatában vérzek el. A guided shellt kivédik a füsttel nem? Mert így kb nem ér semmit.
-
laposonly11
senior tag
válasz F_Zolee #53924 üzenetére
Attól függ mit akarsz, ha másik tankot, könnyű páncélost akarsz szarrá lőni ami a nehezebb vadászat szempontjából, akkor a gájded sell!
De mivel hogy inkább gyakrabban futsz bele helikopterbe és gyalogokba és szimpla járművekbe, a puhább bőrük miatt többet lőhetsz ki és sokkal könnyebben adott idő alatt azzel a pontszerzést is felgyorsítva így inkább a sörét![ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
afrojack1
senior tag
-
F_Zolee
veterán
Tankra mit kell reaktívon kívül állítani? Annyi lövedék van még, melyik a jobb másodlagosnak?
-
prokxy
veterán
Hol lehet a favorit reportokat megnézni? törölnöm kéne belőle...
szerk: megvan
Soldier, Stazs, Reports[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Valahogy így kell tankozni!
reportAmit el lehet a játékban lőni BAN, KICK, WH, AIM, voltam minden!
Bár Liquidator mestert, meg Bizarre-t még utol kell érjem!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
SkyS1gn
félisten
CTE-ben még mindíg broken az összes sight, de most már az új hitmarker is, 3 monitorral...
Amúgy ég és föld, azthiszem megint vissszatérek oda, az játszható.
[ Szerkesztve ]
-
M@rdel
őstag
válasz laposonly11 #53916 üzenetére
Nem tudom mennyire jellemző ez az aprón?
Szerintem rengetegen vettek innen is így kódot. Többek közt én is.
Bár a veszély valós, de nem jellemző! -
laposonly11
senior tag
Persze-persze, csak aztán ne csodálkozz hogy generált, tehát lopott kódott vettél és 2 hét vagy 2hónap mulva letiltja az EA az accountotat, mert közben kifogtál egy olyat aminek a dobozát valaki valóban megvette, jelezte az EA felé hogy nem működik a kódja és mivel ő fel tudott muttatni számlát stb. a te accountodat fogják törölni!
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
SkyS1gn
félisten
"Make sure to watch our gamescom 2014 press briefing, live on http://EA.com/gamescom on August 13 at 10 AM CET"
-
SkyS1gn
félisten
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az mitől lehet hogy mediumon több fps-em van mint lowon?
-
kriszpontaz
veterán
Én nem tudom mi van ma. Minden kör közben, vagy mapváltáskor befagy a kép beakad a hang és léphetek ki feladatkezelővel. Nem tudok 1 kört sem végigtolni.
Másnál is van ilyen hiba? -
SkyS1gn
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #53891 üzenetére
Community Cinematic Tool
Az első szerintem is jobbvolt.
[ Szerkesztve ]
-
sensejke
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #53891 üzenetére
Erre volt egy program amit valaki be is linket korábban, nem spectator.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
afrojack1
senior tag
[link] nagyon nagy!!
-
Zin
őstag
alapjáték 9k plusz Battlefield 4 Premium kiegészítő (DLC csomag) 10k.Igy lesz komplett a multi ?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest