Aktív témák
-
VW
aktív tag
megpróbálkoztam kicsit jetezni,de többször is előfordult,hogy szinte megfagytam a levegőben vertikális fordulók közben. fékezést sem használom. nem mozdul semerre se,a sebességem 60-70 körül ha jól néztem.10-14másodperc várakozás után már zuhanásba kezd,megjön a sebesség,és újra irányítható a repcsi,de addig is agyaggalamb vagyok.
mit kéne másképp csinálnom? köszi -
VW
aktív tag
tippeket szeretnék kérni mitől van az hogy felmegyek bármelyik (pl. német) szerverre (30ping), játék közben beszaggatok. a ping ugrál 50-500fölé is,játszhatatlan lesz. gépem elég erős hozzá(i5,7850,8gb ram), 20/4 net,nem megy semmi más letöltőprogram a gépen. win7 64bit van fent,de elég régi már.
Főleg estefelé jelentkezik,napközben van hogy semmi vagy csak néha fordul elő.
Más is tapasztalt ilyesmit? Szolgáltató hiba,programhibaköszi
-
VW
aktív tag
nálatok se adja meg a 10000pontot a medálra,ha megvan a kellő mennyiségű ribbon ?
lenullázza magát és ennyi,egy pöttyöt se ad rá. -
VW
aktív tag
válasz
nepszter1 #25628 üzenetére
az utolsó DLC eltörléséről még nem hallottam,viszont az új hír,hogy ugyfest az ígéretek ellenére új fegyverek már nem lesznek a soron következő DLC-kben
-
-
VW
aktív tag
Az Anti cheat helyzetjelentést olvastátok már?
Azért elég nagy szemétség egy kalap alá venni a FXAA használókat az aimbotozó,wallhackelő stb. csalókkal. Azért van különbség az ég és a táj életszerűbb átszínezéseben(amit a Dice-nak kellene kijavítani) vagy,hogy nagy piros kocka jelzi az ellenséget -
VW
aktív tag
mi lehet az oka hogy csak Joining server... ,de nem tudok belépni? tegnap még jó volt..
-
VW
aktív tag
TDM-eztem,ha kifogytam a lőszerből felvettem egy elhullajtott fegyvert és azzal lőttem. Így sikerült egyszerre Best Support és Best Engineer-nek is lennem. Jót nevettem
-
VW
aktív tag
Megérkezett a Premium az Überkonzoltól,és még postaköltsége se volt. 8890.-
-
VW
aktív tag
hát az új fegyverek mocsok erősek és pontosak lettek sztem. 1v1-be simán ledarálnak.
nekem nincs prémiumom,de néha sikerül hullától felvenni AUG-ot vagy ACW-R-t,na azzal kapásból öltem 5-6-ot gyors egymásutánban...
-
VW
aktív tag
válasz
Cybertrone #6738 üzenetére
megkérdezhetem hol vetted a premiumot?
-
VW
aktív tag
jön az új javítás minden platformra. jun 4-5,aki akar még hamar dart-ozzon,mert javítják
http://blogs.battlefield.com/2012/05/bf3-june-update-announce/ -
VW
aktív tag
kíváncsi leszek tudják e orvosolni,hogy a megnyitott cuccokat megkapja az ember..attól tartok megy a levesbe..nagy show lesz..
valamit jól elszúrtak a battlelognál -
VW
aktív tag
mocskos pofátlan csalóval találkoztam ma,semmi rejtőzés vagy óvatoskodás.Ellenségként a mi anyahajónkon,egyből a repülőbe spawnolt...!
nem lehetett lelőni,full god-mod. a hajó felett lebegett a mi repcsinkkel,én 10percen keresztül lőttem a fedélzeti gépágyúval,még csak sebzést se jelzett be,lepattogtak a lőszerek le róla mintha falat lőttem volna.nem lehetett spotolni se lézerfesteni. Legtrükkösebb hogy hiába tartottam rá a célt, a nevét nem jelenítette meg,ledarálta az összes helinket és repülőt,embert.
kevés a gépem hozzá,hogy videót csinálja róla játék közben,de ezt érdemes lett volna látni. -
VW
aktív tag
szerintetek olcsóbb lesz külföldről Close Quarters DLC kódot venni? pl.Originről,kb. mennyi € a várható ára?
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest