Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Gyufaaa #33709 üzenetére
Nem azt mondom, de azért az kriminális, hogy megéltünk vagy 10GB-nyi Patch-et és ilyen hibák vannak hónapok óta a játékban. Van ami már a BETA-ban is megvolt és azóta sem javították. Persze mások sem semmik. Ott a Danger Close, jött végre Patch a MOHW-hez és mit kaptunk? Szinte semmit. Ugyanúgy a szutykos Party rendszerre vagy utalva ha haverral akarsz játszani, mert nem voltak képesek betenni egy Fireteam/Team váltás opciót és erre Fórumon annyit írtak, hogy nem is volt tervezve a funkció. Amúgy a játékkal nem lenne sok gond.
Én kezdetek óta BF3-zok és Premiumozok. Nem bántam meg a rá fordított összeget, mert sokat játszottam vele. MOHW-nek meg a BF4 BETA miatt is örülök, mert tuti nem venném meg kipróbálás nélkül, az idővel kezdem elveszteni a bizalmam a DICE-ban.
-
-
-
-
-
-
Kevin's
senior tag
válasz
Gyufaaa #25973 üzenetére
Én tudom nagyon jól , hogy nem lát 4 gb ramot a gépem ez engem nem is zavart ez idáig .. , mert nekem eddig tökéletesen futott a játék. 1 éve nem volt telepítve a gépem és nem is szándékozom ha nem muszáj ! De eddig nem volt ilyen FPS Drop csökkenésem soha .. most lett az utóbbi 2 -3 hónapba ma akartam játszani és majdnem minden 20 perc után jelentkezett azért elég idegesítő egy gamer géptől egy ilyen FPS Drop
arra vagyok kíváncsi mi okozza ha eddig nem volt akkor most mi okozhatja
-
csibe1
addikt
-
válasz
Gyufaaa #18753 üzenetére
Köszi. Hát van még hova fejlődni.
Sokszor azt sem tudom, hogy kivel vagyok...
Meg a 0.333-as arány sem a legjobb, de hozzá kell tenni, hogy életem első multis játéka. Ráadásul az FPS-ekben is csak a single-t szoktam nyomni és azt is easy-n.
Mit nem mondjak. Van különbség.
Amúgy veletek (itt a ph-sokkal) hogyan tudok játszani? -
Winne
nagyúr
válasz
Gyufaaa #18710 üzenetére
Nekem elég gyakori sajnos, nem lehet visszaváltani fegyverre ahogy bebugol a kés, ennél már csak a tugs a rosszabb, arról meg még nehezebb. Nem tudod lerakni, mert 3* nyomod meg, hogy tegye már le, de mindig valamit talál a földön, ami miatt nem engedi, aztán eléd ugranak és megmurdelsz, mert nem vált vissza..
-
Xaels
félisten
válasz
Gyufaaa #18501 üzenetére
Na látod CQ-n nem tudom, hogy van. Nem játszom sokat CQ-t, de ha igen akkor szinte folyamatosan futok és lövök és amellett nincs időm fülelni. Ablaktörést és ilyeneket tisztán szoktam hallani, de a léptekre nem szoktam odafigyelni. Mondjuk én nem is ilyen hulladék 5.1-es vackokkal játszom(volt CyberSnipa Sonar5.1-em de hamar túladtam rajta). Egy SuperLux HD668B-vel játszom és tiszták a hangok. Volt már, hogy az alapján vártam be valakit, hogy hallottam a gránát miatt ordítani.
-
Xaels
félisten
válasz
Gyufaaa #18499 üzenetére
Egy csendes környezetben így van, de amikor remeg a talaj a tankok lövéseitől és morajlik a levegő a vadászgépek motorhangjától akkor még a saját hangodat sem fogod hallani rendesen nemhogy a 30méterre levő lépéseinek hangját.
COD-ban én is volt, hogy HC-n kilőttem Chinatown-on a középső házból az embert falon keresztül pusztán a hang után, de ott az egész környezet statikus volt. Itt nincs ilyen. Menj ki az utcára és ha valakin nem valami ultrakopogós cipő van akkor nem fogod meghallani a lépteit mert elnyomja az általános zaj.
-
csibe1
addikt
válasz
Gyufaaa #6985 üzenetére
How to install the new patch:
First, Simply start Origin and let Origin update your game to the latest version.
ONCE THE GAME HAS BEEN UPDATED TO LATEST VERSION,
Copy the en.sb and en.toc files to \Origin Games\Battlefield 3\Update\Patch\Data\Win32\Loc (Origin Games folder is usually located in Program Files (x86)).
4. Launch the game and pwn nubs.patch released by cjs-cdkeys.com
A feltöltött angol fájlokhoz hozzáadtam az install leírást,az előzőt töröltem.
-
ingalls
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz
Gyufaaa #6502 üzenetére
Itt éppenséggel 2012.06.22-ét írnak
11k stimmel.
-
Joci93
senior tag
válasz
Gyufaaa #6502 üzenetére
"A kiadók fenntartják az árak, a megjelenési határidők és a specifikációk megváltoztatásának jogát! Az árak jelentősebb árfolyam ingadozásakor is megváltozhatnak. Az ebből eredendő problémákért és károkért nem vállalunk felelősséget!"
Azért szerintem még tegyél félre 1-2 ezrest
-
Chabe89
addikt
válasz
Gyufaaa #6469 üzenetére
22:00-től Livestream Többet én sem tudok.
-
ingalls
senior tag
válasz
Gyufaaa #5768 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de sajnos a javítástól nem "javult meg", nem jött vissza a hang
Skul0: Sajna a szinkronnyelv váltás sem segített.
Tudja esetleg valaki, hogyan lehet kivenni a magyarítást? Jópofa, de nem éri meg, mert a lövésen, robbanáson kívül minden hangot kivett. Elég tré csöndben háborúzni
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest