Aktív témák
-
Mappa
addikt
Azt hittem nálam is EA disconnected de itt kick volt, olyannyira, hogy utána a keresőben sem találtam a szervert. gondoltam, kiszórtak mindenkit... erre látom később, lement a kör.
nagyon utálhatnak itt a MATRIX szerveren mert nem első eset, hogy kivágnak kör vége előtt pár perccel
-
Redneck
nagyúr
Értem! Ha minimális az input lag az még elviselhető. Alapesetben azért nem gyengén érezni
Azon a felbontáson már pont lenne annyi fps-em hogy ne essen be 63-ra hanem mondjuk csak 66ra
Más:
SR98 vagy M40A5 a jobb Sniper-rifle? Csak mert az utóbbit most kaptam meg de elsőre nem vettem észre hogy pontosabb vagy erősebb lenne. A célkeresztje idegesítőbb viszont -
Redneck
nagyúr
Megnézem hétfőn amit írtál, addig munka van és nőzés
Próbáltam a parancsot, tőled jött az ötlet, de v-sync-kel még nem teszteltem. Ha ez a megoldás a dolgokra akkor jövök neked valamivel
ETOM:
De ezzel a beállítással (sok külföldi fórumon írtak erről) ugyanolyan a célzás mint v-sync off esetén? Neked milyen monitorod van amúgy? Nekem Samsung 2233BW és a BF 3 1680x1050@59,88hz beállítással megy. Nekem nem 59,88-ra kell majd állítani?Csak mert nekem most brutál módon bead mindent amit pontosan ellövök
-
Gyula84
veterán
felmentem utána nem tudom egyszer késelt le, de az alap helyzet volt igaz mondta hogy előző accuntját már bannolták, meg volt egy másik ő is bevallotta hogy aimozik, de amúgy meg se mondanátok a büdös életbe se a stat alapján
(#45946) eugabesz
Nekem gulfon esik be meg néhány helyen, de amúgy 60 felett van csak frapssal nem -
devilinsid3
addikt
csak ezzel kezdtem//kezdtük az elejét, hogy mintha el lenne nyújtva felfelé
1440x900
vagy pedig
1280x800csak én nem veszem észre a különbséget?
kezdő vagyok még videó készítés terén, bár engem az, hogy így néz ki a videóm, mármint, hogy mintha kicsit felfelé nyúlna nem zavar, csak az, hogy más mit szól hozzá az érdekelne
de azért kösz a segítséget legközelebb, már original-ba veszem fel a dolgokat -
devilinsid3
addikt
megnézem akkor, de én aspect ratio-nál 1 illetve 1,333 (hd 1080) választási lehetőségek közül tudok választani, és eddig az 1-et használtam, ami kicsit felfelé nyúlik, most megcsináltam 1,333-ba és ott rendesen van a videó méret csak körben végig keret van megint.. (alap window media player)
-
Def26
félisten
Igazából nem tudom még hova tenni. Amikor egy hosszabb meccs alatt vagyok, akkor néha így befeketednek a textúrák. PL. mostanában elég sokat jetezek, és a Jet orra körül hosszú háromszög alakban tobzódnak a fekete hibák. Ilynenkor 1-2 textúra (ami nem fekete) meg is változik. Olyan mintha memória hiba lenne, elszínesedik mindenféle tarka színekre.
Majd lövök képet. Az az érdekes, hogy ha kilépek a játékból akkor megszűnik. A legújabb nv driver van fent, azóta tapasztalom a hibákat.
-
Redneck
nagyúr
Meg is tehetnék de akkor nem húzhatnák le egy újabb tizessel a tömegeket. Bocs jelen állás szerint minimum 59 Euro :S Ez kb BF 3 és fél. Lesz egy üdítően rövid kis kampány. Továbbfejlesztett multi és újra DLC-k. Most ez a bevett gyakorlat. Akkor többen megvennék talán ha a BF3 idegesítő bugjainak kiírtásába több időt fektettek volna.
-
Tankos5672
tag
"Beleintágrálták a telepitődbe az a gond akkor. Nem rég valaki pont ezt a hibát írta be. Az az update okozza. (ez:[link])"
Felraktam egy régebbi nv drivert, pontosan ezt: 285.62
Ezzel nem csinálja, pedig minden ua.
Most akkor mi van ?
Ha újratelepíteném egyszer a windows-t, akkor azt a frissítést ne tegyem bele, vagy mi?
-
-
sixpak
nagyúr
Hát, az nekem nem fog menni. Este hat-héttől, hajnali egy-kettőig talán. Fasz kivan, hogy az ember már játszani sem tud nyugodtan, mert néhány aljas szardarab arra izgul, hogy feltöri egy nagy cég rendszerét. Remélem most legalább két napig áll nekik a cerka, kicsapják párszor, majd ezután egy lassú lefolyású, fájdalmas végbélrákban elpusztulnak.
-
mackosajt
addikt
Milyen FX? Ami az adatlapodban van?
No arra én is kíváncsi vagyok, mert elvileg holnap estére nekem is olyanom lesz.Remélem nem bánom meg, hogy átállok a vörös oldalra. Ja, és remélem nem járok úgy, mint akivel csereélgettük a vga-kat oda-vissza. Azért cseréltük vissza, mert az asrock 970 extreme4 lapjában fehérképes kifagyásokat produkált, fia gigabyte-os lapjában meg gond nélkül ment.
-
-
Kevin's
senior tag
Hol tudom meg nézni ? 4Gb ram van a gépemben nem hiszem hogy kevés lenne neki
a kártyán 1538 vram nem hiszem hogy kevés
egy ilyen játéknak , mert akkor az tényleg nevetséges lenne eddig sosem produkált ilyet amióta meg jelent a játék
Most az utóbbi 3 hónapban kezdte el csinálni és nem tudom miért
-
fogirobi
senior tag
Annak semmi köze nincs hozzá, hogy mivel nyomom, mivel ezaz i5 is kihajtana szinte minden mai top kártyát... Akkor szted egy I7? Gondolkozzál már! Mutass már nekem valamilyen mérést, ami alátámasztja, hogy nem hajtja ki, meg majd ha megvetted írjál már ide, hogy mennyivel nőtt az FPS-ed!
-
fogirobi
senior tag
Akkor áldásom rá!
De értelme nem lesz az is biztos!
Mellesleg én ezzel tolom:
LAP: ASROCK H61M/U3S3
CPU: Intel Core i5-2500 3.3GHz Socket 1155
RAM: KINGMAX 8192MB DDR3 1333MHz (2x4GB)
VGA: ASUS ENGTX560 Ti DCII/2DI/1GD5 PCIE
HDD1: SEAGATE 1000GB Barracuda 7200.14 7200rpm 64MB SATA3 ST1000DM003
HDD2: Western Digital 250GB, SATAII, 7200rpm, 8MB, Caviar Blue, 3,5" WD2500AAJS
HÁZ: CoolerMaster Elite 335 Midi Tower
TÁP: CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W OEM
CLR1: Cooler Master Hyper TX3
CLR2: Coolink 12cm 1200RPM Swif2-1201
MONITOR: Samsung S24A300BZ 24” LED -
fogirobi
senior tag
De mind1 hidd el! A VGA a gyenge láncszem! Semmivel sem lesz jobb az FPS-ed ha lecseréled a procit! Megtanulhatnátok már, hogy a játék teljesítménye a VGA-tól függ és attól, hogy a proci ki tudja e hajtani teljesen...
Egy I7-2600-at hova cserélsz le?Mi az amire az ne lenne elég?
Még egy GTX 680-at is úgy kihajtana mint a huzat!
Akármilyen procit veszel be, semmi se fog többet kifacsarni a kártyádból!
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest