Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
DNS_65 #48656 üzenetére
Én egy E8500-al toltam a BC2-t, nem volt vele semmi gond. És egy 5850-el. Amúgy meg a másik dologban tökéletesen igazad van. Az még hagyján, hogy az emberek nem tudnak zabálni, mert nincs pénz és drága minden mint a picsa, de hogy az embereknek még egy akármilyen szórakozásra, hobbira sincs pénze, az már szégyen gyalázat.
-
válasz
DNS_65 #48637 üzenetére
Bizony nem passzol, ne kövezz meg kérlek, de pénz híján ez van csak
Most csak vérfrissítés volt: proci, lap, ram, ház, táp. Ezzel ki is merült a keretem egyelőre.
Ez után jön a vidkari, majd végül egy SSD. Aztán csak az után az olyan egyéb apróságok, mint egér, stb. Majd nyáron
Amúgy nagyon pályafüggő az fps. Sajna karkandos, aftermathes pályákon lemegy 35fps-re is. Caspian borderen meg lazán megvan midnenhol az 50, de inkább 60.
Viszont már így is elmondhatom, hogy elképesztően nagyot ugrott a teljesítmény. GTA IV eddig éppenhogy játszható volt, a maga 25-30fps-ével, csutka low-on, és 1280-as felbontásba. Most medium-high-on, 1680-ba, 40fps mindenhol megvan.BF3-ba ennyire nem volt durva az előrelépés, de most már a legtöbb pálya vígan játszható lett. Farcry3-mal teszteltem még, de ott különösebb változást nem vettem észre.
Rico45: Én is Q6600-ról váltottam. Sajnos azt nem tudtam tuningolni az alaplap miatt (OEM gép volt).
-
sixpak
nagyúr
válasz
DNS_65 #48647 üzenetére
A változás sokkal nagyobb szemmel nézve, mint azt a nyers adatok alapján várni lehetett. Eddig high-on toltam (1920x1080), élsimítás és motion blur off és néha azért voltak kisebb lassulások. Most minden ultrán van, aa & mb off, de én még 80fps-nél kevesebbet nem láttam. Valahogy azt érzem minden játék alatt, mint amikor a BF4 első trailerét nézem 60 fps-el. Tényleg fantasztikus az a "smooth" érzés az új kártyával, ami a régivel nem adatott meg. Feltétlen megérte a csere, főleg annak fényében, hogy egy utolsó darabot sikerült megvennem raktárról, 79.900 forintért. Előtte sokat érdeklődtem és mindenhol csak ezt a modellt ajánlották, a boost meg flex és vapor x verziókat kerüljem el, és így is tettem. Ez egy sima oc verzió 925mhz alap órajellel. Most már csak neki kéne állnom játszani, mert a heti egy óra játékért felesleges volt a beruházás, de hát tavasz van :-)
Majd talán ősszel az új epizóddal:-) -
Stunts666
őstag
válasz
DNS_65 #46823 üzenetére
Én is a 660Ti és a Sapphire 7950 között vaciláltam. 7950-et választottam. Csak BF3-al játszom. KB 70-100 közötti átlag fpsem simán van élsimitással. De mivel élsimitás nélkül játszom, ezért olyan 100-120.
Azt sem szabad elfelejteni:
1.) A BF4-et az AMD pénzeli.
2.) Fejlettebb technológia a 7950.
3.) Sz*rrá lehet húzni a 7950-et ellenben a 660Ti-vel.(#46830) DNS_65
Ma lefuttatok egy tesztet a grafikonok miatt.(#46826) Neoteric
A 660Ti nagyon nem egy szint a 670-el. Hülyék lennének kiadni 30k-val olcsóbban egy szinte ugyanolyan kártyát. A 660Ti az alap 7950-el van egy szinten ami 800Mhz-en megy. Nekem gyárilag 925-ön megy és a tuningot 1100-ig birta, ahol jócskán elverte a 670-et. Driverekkel még nem volt gondom. -
kriszpontaz
veterán
-
pohár
félisten
válasz
DNS_65 #46823 üzenetére
teljesen reális képet mutat a videó, hisz megmutatja a csóka is a grafikai beállításokat, és ingame ~55-60FPS-sel szaladgál (felvétel nélkül ugye egy körülbelül +15-20FPS), szóval nyugodtam lehet venni a 660Ti-t, csak egy értelmes procit kell alátenni
én kérlek sehogy nem játszom, kész szenvedés volt ezzel a konfiggal, lassan beszerzőkörútra megyek hardverért, kezdésnek egy i7-3770 lesz i5 áron
-
Neoteric
addikt
válasz
DNS_65 #46823 üzenetére
Minimum fpsért a procid felelős, ha combos, akkor nem kell fosni, menni fog szépen. 660Ti majdnem GTX670 szint, amivel nálam vígan szalad a játék ha mindent kitolok ultrára akkor is. Ha szeretnéd akkor veszek fel neked 1-1 perc videót hétvégén általad megjelölt beállításokon Avermedia Live Gamer HD kártyával, ez kb semennyire nem eszi a gépet, mivel külön dedikált hardver végzi a kódolást.
-
aizen92
addikt
válasz
DNS_65 #46549 üzenetére
Exit vehicle ( nálam "E" ) nyomod meg egyből és automatice visszavált
(#46547): scomcomputer: mostanában én is sok disco-t kapok de azt vettem észre hogy csak akkor csinálja ha pl alapmapról EG vagy AK mappokra ugrálok ( szóval különböző dlc mapok között váltok szervert ) . de ha pl csak alap map között váltok szervert akkor nem csinálja. akkor viszont bf3.exe bezárom a 2. disco után és úgy már jó is lesz.
-
Mappa
addikt
válasz
DNS_65 #46499 üzenetére
no, hát erre van ez a kis okosság
nanorambo - ja ez ma jutott nekem is eszembe. bosszantó! caspianon két jetes uralta a levegőt de amit a torony körül műveltek körbe körbe forogtak a MIG-ek mint valami Harrier.... vagy keselyűk a dög tetem felett ilyen 20 méteres sugarú körben... pff vicc
-
válasz
DNS_65 #46139 üzenetére
Üdv!
A crysis 3-at és a BF3-at próbáltam vele,eddig. Nem rossz,teszi a dolgát,egyedül a ref hűtő hajlamos hangoskodni,de ez érthető. Őszintén leírom a véleményem,szóval 3 monitort használok,és ennyire egyszerűen még nem tudtam beállítani és használatba venni a kiterjesztett asztalokat,mint az NV kártyával. Ati-n kicsit többet kellett kattogni és állítgatni,hogy minden jó legyen. Pl 12.10-es catalystel minden frankó volt, felraktam a 13.1-et és elb...ódott a monitor konfigja. Elég sokat kínlódtam vele,mire sikerült megreparálnom. Ebből a szempontból az NV sima liba. Ez nagyon tetszik benne. A BF3 alatt semmilyen problémát nem tapasztaltam,ellenben az ATI-nál az bizonyos dx hiba nálam is jelentkezett már igaz elég ritkán. Nálam már windows 8 van fent szal elvileg nálam már nem okozhat gondot az AERO bár egyszerű színre lehet hogy itt is át lehet állítani mikor a BF3 betöltődik,majd még megnézem. Ami kevésbé tetszik ennél az nv kártyánál,(alapon megy,nincs húzva) az a melegedése,a MATRIX 64 foknál feljebb még sosem ment és a ventiket sem pörgette még 40 % gyorsabban,illetve ugye az alapon már 1100-on járatja a GPU-t Memória sávszélben elveri az NV kártyákat mint a huzat. (384 bit 6600Mhz-en 316GB/s) Ezzel szemben a 680-as 256 bites és 6000Mhz-en "csak" 192,3GB/s képes kipréselni magából.) Ez akkor jön jól,ha az ember bekapcsolgat mindenféle szűrést meg effektet ezek zabálják a memóriasávot mint az állat. A ref hűtők nem sok hőt tudnak disszipálni,az ASUS féle DC2 elég brutál cucc,ez minimum el kellene minden NV kártyára is. Jelenleg az ATI modernebb GPU-kat gyárt,szóval kicsit jövőállóbbnak készítik őket,az nv meg mindig az aktuálisan általa preferált cuccokkal látja el a GPU-kat. Nem véletlen az sem,hogy ATI-n futott a BF4,a benne lévő technika (GCN) kicsit okosabb,mint a kepler. Egyedül ami még mindig gyengesége az ATI-nak az a driverek,sokat fejlődtek,mert régebben sokkal gyatrábbak voltak,de még mindig vannak bennük hibák. Mondjuk az NV se szent a driver írás terén,de talán valamivel szerencsésebbek és így kevesebb idegesítő hiba jelentkezhet egy felhasználónál.
Hát kb ennyi,majd a benchmarkot még lenyomjuk...
-
Laraxior
titán
válasz
DNS_65 #40948 üzenetére
Fel kell nagyítani a térképet, hogy lássad hova csapódnak a rakéták. Sajna az elől jobb ha menekülsz, mert villámgyorsan hazavágja bármelyik járművet. Maximumon olyan 600-650m-ig lő, minimuma olyan 150-180m.
ez ellen az egyetlen taktika, ha vagy elkerülöd, vagy megindulsz felé, de lehet látni a levegőben a rakétákat, úgyhogy el lehet kerülni, csak addig nem tudod figyelni a többi páncélost -
Laraxior
titán
válasz
DNS_65 #40919 üzenetére
Minden oldalt kell pár másodpercig hegeszteni hogy fentlegyen megint
Azért nézz körül mielőtt kiszállsz, mert nem csak az enemy a tényleges enemy... van amelyik csapattárs úgy elviszi a járműved, hogy utána csak nézegetsz, hogy ott maradtál a puszta közepén egyszálpöcsben...
Amióta ilyen történt velem, mindig egyedül csinálok mindent, senkit nem engedek beszállni magam mellé -
blaca83
őstag
válasz
DNS_65 #39975 üzenetére
Ha rányomsz akkor beírhatod a játék közben tapasztaltakat a személyről és ezt elvileg később vizsgálják .(vagy nem
)
Ha valakit "elkapnak" akkor 1. alkalommal figyelmeztetés gyanánt "Stat nullázást" kap és a második bukás után elvileg elköszönünk tőle mert elvileg megszüntetik a karaktert.
@Anfänger:
Nem semmi, elég beteg az emberke... -
blaca83
őstag
válasz
DNS_65 #39461 üzenetére
Látni lehet, hogy lő mind a barom és a fegyvere///fegyvercsöve szinte semmit nem mozdul....
Ezt főleg a nagyon gyors nagy tűzgyorsaságú fegyvernél vagy pedig a nehéz-géppuskáknál lehet a leghamarabb kibökni.
Aki használja az legalább ne játssza az agyát,hogy mekkora ász mikor a 200-as tárral rendelkező fegyverrel csak futnia kell és lőni. Ehhez nem kell sok ész és ráadásul előnyben van másokkal szemben.
Egyébként Én sem tartom fair dolognak, mert ha van időd gyakorolni akkor lehet közel úgy lőni mint ezzel a sz@rral....
Én jelenleg 23,2-es pontosságnál járok, pedig az elején össze vissza lövöldöztem.
-
dilipok
veterán
válasz
DNS_65 #32238 üzenetére
lehet h ellenorzi, de ha belegondolsz akarhany helyen fenn lehet a jatek, mert te csak az origin accountoddal belogolva tudsz jatszani. A tesom sokszor jatszik itt nalam (is) es ilyenkor szepen szinkronizalja a felhobol a bellitasait es mar megy is a moka. Utanna en csak siman visszatoltom a felhobol a beallitasaimat es kesz. Ergo a tesom is legalabb 2 gepen hasznalja...
-
Ribi
nagyúr
válasz
DNS_65 #24676 üzenetére
A probléma a VGA és CPU limit között, hogy ha a CPU fogja vissza, akkor esetenként úgy akad meg, hogy azt a teszt progi alig veszi számításba, téged viszont nagyon is zavar. Nekem is az volt, hogy kb ugyanolyan FPSel ment mint 4 magossal, de volt hogy 1-1 másodpercekre leesett 10-15 fps-re. Ami átlag fpsben kb 5-10%ot jelent, de eszement idegesítő. Ez grafikonban mondjuk egy G840-nél is látszik, hogy csak alig lassabb mint i7-el, közben az akadások miatt élvezhetetlen a játék.
Amúgy szerintem ez a lista nem multiból van. Singleben pedig fele annyit sem számít a CPU. -
mackosajt
addikt
myloo
de rég is volt
Meg a Fonak-ék.
Nemrég random csatiztam egy szerverre.
AKi jó jet-est keres gyakorolni, annak [itt egy erősen jetes koma]
Nagyon erősen tolja.[éppen ezt művelte, amikor beléptem a szerverre]
És nem ám úgy, hogy kiugrik a jetből, ha neadj lőnék, hanem végig 1 db jettel.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest