Aktív témák
-
Daszkalosz19
aktív tag
Állandóan kivág a szereverekről,de nem csak engem,hanem ismerőseimet is!!!! Tele a fa.....m
-
Daszkalosz19
aktív tag
Nekem meg a jetezést kéne gyakorolni,nagyon nem megy
-
Daszkalosz19
aktív tag
Sziasztok!
A LAV-ot ki lehet szedni egyetlen egy smaw lövéssel? -
Daszkalosz19
aktív tag
Nagyon nagy bug van Ziba toweren!
Jobb oldalt mentem fel a teraszra,ott van egy virág cserép vagy valami edény.felugrottam rá,közben lelöttek
Aztán valaki felélesztett és a fal mögött találtam magam!!!!!
Próbáltam kijutni a pályára. Megkerültem a teraszt a fal mögött és lefejeltem egy átlátszó falat
majd a jobb oldalon át tudtam menni,majd átugrottam a másik épület tetejére és kijutottam a tetőre!!!!!!!!
Hihetettlen!!!! El is kezdtem aprítani a népet és mlg egy spawn bacont is leraktam :
Nemsokkal később már írták is a chat falra,h csíter meg minden! Aztán bannoltak is az oldalrol egy hétre
Találkozott már valaki ezzel a buggal? -
Daszkalosz19
aktív tag
válasz
tupacamaru #40453 üzenetére
Mi ez a homo ruha?
-
Daszkalosz19
aktív tag
Sziasztok!
Az miért van,h jön velem szembe az ellenfél én előbb elkezdem löni és álltalában a fejét célzom,de mindig én halok meg! 60 fps-em van álltalában a pingem sem rossz. Nem vagyok egy jó játékos,csak bosszant!
Valamit rosszul csinálok? -
Daszkalosz19
aktív tag
Tele a faxom ezekkel a 100-as rangú rohadékokkal! nem igaz,h nem lehet őket kinyírni! de ők mindehol meglátnak! Érdekes!!! Ja és a toronyház tetejéről lőtt le pisztollyal kb 150 m-ről!!!!
-
Daszkalosz19
aktív tag
válasz
Illusion1010 #38981 üzenetére
Azt nem tudom,h megy fel a szerverre,de ki tudja kerülni az origint is szerintem. Meg ott van a vallhack meg a többi is. Bár nem tudom,ha bejelentjük,h törlik e az accountját
-
Daszkalosz19
aktív tag
Tele a faxom a csalókkal
k/d 197/3
és alig lehet sebezni is!
Aktív témák
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VPN topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Forrmell.enn
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest