- Synology NAS
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- XPEnology
- Windows 11
Aktív témák
-
stoon
addikt
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
ahhoz képest hogy ~29ezer killje van a T-90-el, csak ~7000 járművet semmisített meg... szerintem ez a gyerek az a tipus, aki Caspian Borderen ruszki kezdőnél megáll az úton és Zoom Opticsal lövöldözi a hill topot meg a gas stationt... vagy ha meglát egy tankot összeszarja magát és elmenekül, szánalom
-
batai15
félisten
Másnak is baszakszik a bf? első indításnál mindíg kilép másodikra indul.
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Srácok, ő valami pro?
(#35391) Xaels: Tényleg, most nézem csak... Hirtelen megláttam a killek számát meg a halálokét és mást nem is néztem...
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
RichieTri #35385 üzenetére
Vanilla maps:
64 fős vanilla maps CQL, ide szinte csak SAS alattiak járnak
48 fős vanilla maps CQL, seni0re az admin
64 fős vanilla maps CQL
64 fős vanilla maps CQL 2
64 fős vanilla maps CQL 3
64 fős caspian only CQL
64 fős 3000 ticketes caspian only CQL, sok rajta a WK-s játékos, általában baserape megy
64 fős op firestorm only CQLB2K maps:
64 fős wake island only CQAssaultL
64 fős strike at karkand, gulf, sharqui CQLArmored Kill maps:
64 fős armored kill maps CQL, kedvencem, itt is seni0re az admin
64 fős alborz mountains only CQL
64 fős armored kill maps CQL
64 fős armored shield only CQLAftermath maps:
64 fős aftermath maps CQLInfantry maps:
32 fős metro, senie, bazaar CQ, elég skilles játékosok járnak ide
32 fős senie crossing CQSquad Deathmatch:
16 fős infantry only SQDM -
stoon
addikt
most néztem globálisan előrébb kerültem 1184 helyett 1178. vagyok bicskázásban!nem valami biztató!de hol vagyok én a 106206-tol!!!!???? ku...a messze
(#35353) TTomax : pedig több van mint három! és mind hivatalos!bár szinte csak ezzel játszottam!
-
Neoteric
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #35343 üzenetére
akkor a profilképen én vagyok a 'biccs plííz'
-
RichieTri
senior tag
tudnátok linkelni pár "fav" szerót ahova érdemes felnézni?
lehet álomkategória, de hátha van olyan ahol mindkét csapat PTFO meg nincsenek "félistenek"...stb.
őszintén szólva xbox-on is kellet jó pár hónap mire megtaláltam a normális helyeket
ja és ha lehet inkább conquest-s érdekelne
köszönöm! -
Winne
nagyúr
válasz
DeadMeat #35379 üzenetére
Jó játékos vagy, ebben nyugodt lehetsz, ami egy ilyen meccsen különbség, az hogy te mész és csinálod amit kell, vannak akik nem mennek az objective-re és csak killelnek. Ez az egyik fele. A másik dolog meg, hogy nekem is minden körben van mumusom, akit nem bírok egyszerűen lelőni, alig kap valamit, minimális kill assistokat kapok rá 4-5 hitre g3-ból mondjuk, aztán épp csak pluszban van a srác. Ez valami béna netes ütközés, egy furcsa játéka a pingkülönbségeknek.
-
LLD
aktív tag
válasz
DeadMeat #35372 üzenetére
Ja idegesítő de vajon mennyi közülük a bannolt új accal???Mert azért látni,hogy nem ismeretlenül bánnak a fegyverekkel+ a pályán is eléggé otthonosan mozognak!!Járműnél is ezt tapasztalom reactivos tankomat 1 lövésből disabled???(tudom bugos de nem ilyen helyzetről van szó)
-
DeadMeat
nagyúr
Persze ez tény. FPS az fps marad mindíg. De akkor is.Világ életemben fps játékokkal játszottam multiban, doom2-vel kezdtem, azóta csak az fps játékok érdekeltek.Nem tartom magam jó játékosnak, de rossznak sem, bár most már eléggé kételkedem benne. De azért ami manapság van az kicsit durva pl most volt. (killing m.) Nem az zavar, hogy jobb nálam, hanem, hogy még hátba sem tudtam lőni Megfordul és 2 lövésből leszedett.Nem egyszer, nem kétszer. És az ilyenből túl sok van a kis érzékeny gyomromnak.
Nem codoztam soha
-
Muerte
addikt
Dupla xp van ilyenkor megszaporodnak kicsit a csitérek mindig .Na de kivételesen volt ma egy akkora harc métron hogy tényleg le a kalappal,3500 ticket-es szeró és 18 ticket-el buktunk a végén,marha jó volt, 2 óra 20 percig folyt a darálás egyhuzamban
, többször is húztuk egyszerre mind a 3 zászlót de mindig visszavették
-
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz
DeadMeat #35367 üzenetére
+1 ...észrevettem én is mostanság, hogy túl sok aprólék van a menet végén a lista tetején.... Mi a jóisten lehet?
Pedig közbe figyelem a pingem is, a többiekét is.... semmi extrát nem tapasztalok....
Lehet nem kellene dolgozni járnom, hogy kipihent fejjel gameljek, olyan reakcióidővel, mint a villanás -
Winne
nagyúr
válasz
DeadMeat #35367 üzenetére
Tudom miről beszélsz, de le kell sz@rni, nem szabad idegesíteni magad rajta. Abban a pillanatban kiadod és le van tudva.
Más: eszembe jutottm mióta feltettem az új Firefoxot és azt használom, azóta nem volt egy disconnected from EA online üzenetem sem.
@(#35368) Sz. Géza: én egyik sem vagyok, jó is nekem ez így.
-
DeadMeat
nagyúr
De tele van a zsákom a sok kiba*** pro újonccal.Akik bárhonnan bármivel belőnek, megölni őket meg alig lehet... Annyi van belőlük már. Az iménti szösszenetem 4 hitmarker, 1 gránát egy csapattárs, a csóka meg elsétál 4% hp-val....
-
stoon
addikt
nekem is regelnem kellet! lehet hogy te ezer éve veterán vagy és ezért ezer éve megvan és nem tünt fel!?
(#35363) DeadMeat:mégha nem is kaphatom meg de elvehetem ! most már csak keresni kell egy csoringer dájszost! ugyus kell még tőlük egy cetli(azaz kettő,merthogy kétféle van nem? dájszos bajszos meg dájsz barátos
)sajna angol nyelvtudásom kicsit hiányos ha jol tudom a nem az nyeeet?
-
Winne
nagyúr
Nem teljesen értem ezt a 1911 kérdést, nekem van is, be is tudom tenni, de nem regeltem érte soha sehova.
-
stoon
addikt
válasz
@rglaaf #35350 üzenetére
igy néz ki!valamiért nem tölti fel a képet pedig van!
re: köszi se bicsba sem semmi más modszer akkor tényleg marad a nézegetés!
ezt irja róla!:M1911 S-TAC
The M1911 is one of the most popular pistols in the world. Adopted in 1911 for the US armed forces, the M1911 served as the primary side arm through to 1985. Many clones and copies of the M1911 exist, and the internal action is used in nearly all modern pistols. Modernized and updated versions of the M1911 is still in use by MEU(SOC) US Marine Corps Special Forces. This M1911 has been equipped with a Tactical Light and a Suppressor for DICE developers.
-
nepszter1
addikt
meddig tart a dupla xp ?
-
stoon
addikt
válasz
@rglaaf #35355 üzenetére
nálam van ,csak nem használhatom????
na erre varjon valaki gombot!!! bent van a pisztolyoknál legallul!
ja és sas100 vagyok de még mindig nem veterán???? van aki sas15 nél már az ,kitudja én mikor leszek az?????,
-
Chereiose
addikt
Hát én most regisztráltam oda, de nem adott semmit ami veteran lenne....
-
ZozzHUN
addikt
Hehe, repültünk egyet az németekkel a hegyekben [link]
Csak úgy hullottak a minigun-tól, egyszer látom, hogy előttem a földön rohan egy ellenség, nem volt idő fordulni, ezért zuhanórepülésben tojást törtem
(Videó nem az enyém, csak szemléltetés)
-
Chereiose
addikt
Van ez az M1911 pisztoly, annak a veterán változatai. Ezeket hogyan lehet ki oldani? Van rá valami challenge?
-
Def26
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #35343 üzenetére
Én trollkodó.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nah nézzük ki melyikhez tartózik?
Én úgy nézem,hogy Poker Face vagyok
-
scope2007
addikt
ma találkoztam egy gyerekkel aki centurió huszár
harmadik a világranglistán centurióval
aránya 400 k/d asszemde az is lehet 4000 már nem is emlékszem
kb 15x halt meg 500óra játékidő alatt, az meleg nem?
a legtöbb killje is javelinnel van, ami 50körül van
xD -
Gyula84
veterán
válasz
tupacamaru #35321 üzenetére
egyértelműen kapni fog valamit, de valószínű csak statresetet először
(#35334) Def26
jajapedig nem rég kezdhette el csak a csalást
(#35330) TTomax
de azért figyelted azt a kempet?vasúttól nem nagyon akart elmenni
-
csapee
őstag
válasz
- = Zk = - #35327 üzenetére
Ugy kell csinalni hogy felteszed az origint, bejelentkezel elkezded letolteni egymeg ures mappaba, megallitod a letoltest. Az altala letrehozott mappaba bemasolod az elozo teljes mappat es ujra elkezded a letoltest ilyenkor mar csak ellenorzi hogy minden megvan. 5 megas nettemel igy megvolt 5 perc alatt az install.
-
Mr.White
senior tag
melyik ez a módosított vodnik? Rhino, Phoenix, vagy Barsuk?
-
TTomax
félisten
válasz
tupacamaru #35316 üzenetére
Na azon a meccsen mehet a report a második helyezett magyar gyerekre is... az is kitett magáért...
Meg lehet nézni a köreit... Ilyeneket reagál... Ugy vágnám nyakon nem vinné el kétlábon...
-
k.soma
senior tag
válasz
- = Zk = - #35327 üzenetére
Nekem hamarabb jön le (kb 1 óra) 17GB mint másfél óra torrenten vagy stabilan full sávszéllel.
Úgyhogy annál biztosan gyorsabb lenne, ha ellenőrizne (szerintem).
-
k.soma
senior tag
válasz
- = Zk = - #35320 üzenetére
Elvileg azt mondják itt az okosok, hogy letöltésnek írja a fájl scannelést is.. Nézd meg a sebességét a letöltésnek, és ha irreálisan gyors akkor csak ellenőrzi a fájlokat.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #35320 üzenetére
noh, erre valaki?
-
fasirTTT
őstag
van itt valaki aki elég jó angolból, és tudna segíteni nekem ? (BF-el kapcsolatos)
-
kisza25
félisten
válasz
Dexter-2000 #35322 üzenetére
az előbb kickeltek egy pályáról amin sokat szoktam nyomni, minden indok nélkül, valószínűleg az m26 mass slug nem tetszett nekik, de 20 kill után vágtak ki
-
Dexter-2000
őstag
TDM Canals pályán most komolyan ilyen miatt kibannoltak??
Ennyire gyökerek? -
- = Zk = -
félisten
feltettem egy új wint..
feltettem az origint... hogyan tudom betenni alá a játékaimat? mert ugye egym ásik drivera töltöttem le még anno... ugyan megmutattam neki, melyik ez a mappa/vinyó... de csak leakarja tölteni az egész játékot?! -
Gyula84
veterán
válasz
-
BandiHUN
veterán
válasz
Fasza a hitbox,ha az aimbot is csak 66% accuracy-ra futja
-
Winne
nagyúr
válasz
Az újévben megfogadta, hogy most már nem enged és elkezd játszani. Nézd meg a grafikonját, vicces.
-
tupacamaru
veterán
Mehet erre is a report, konténerfalon és mindenen át.
-
k.soma
senior tag
válasz
Bjørgersson #35314 üzenetére
1 January at 06:00 until 7 January at 06:00 in PST
-
Bjørgersson
félisten
Holnap is lesz még duplaxp?
-
k.soma
senior tag
válasz
whiteman0524 #35305 üzenetére
Próbáld meg az origint kikerülni.
Bár nekem hónapok óta nem dobott ilyen hibát a játék, és nem ritkán játszom vele. De most, hogy egy pár hete Origin nélkül tolom, így sem volt még ilyen üzenetem. Vagy Portforwarding?!
-
asuspc96
senior tag
Helló!
Az lenne a kérdésem, hogyha a Win+P gomb kombinációjával hozok használatba két monitort, akkor miért kapcsol szét az sli ??
ez gondolom így több képernyős játéknál nem lenne valami megfelelő(tudtok esetleg még topikot ahol foglalkoznának ilyennel?)
-
whiteman0524
aktív tag
You were disconnected from EA online, kezd elegem lenni ebből ebből az üzenetből.. Most már ott tartok hogy 25 próbálkozásból 2-szer ha sikerül csatlakozni mert állandóan ezt kapom
Minden a legfrissebb, a játékfájlok, a PunkBuster, a Battlelog plugin, minden. Telepítést is ellenőriztem Origin-ben, már nem tudok mit kitalálni.. Kipróbáltam az összes létező böngészőben mindegyikben ezt kapom.
-
stoon
addikt
válasz
p0rch_m0nk3y #35302 üzenetére
én is "igy" nyomom! de ennyi knifekill kb 50 100m ekről még én sem tudok! pedig bicskáztam párat!
(#35303) H.Ezredes:kedvem nem szegik csak bosszantó!!!! 3szor irtam hogy hekker mire már más is észre vette! nem volt nehéz ment a killcam!én az eggyik végén voltam ő meg a másikon! ilyet még m224 mortar -al is nehéz!!!!amugy bírom a kritikát "csak nem szeretem"
(#35303) H.Ezredes apropó:van hir a bizniszünkről?
Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest