Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
Valaki árulja már el nekem, hogy ezaz underslang rail ez mire jó? Még nem tudtam rájönni...
-
prokxy
veterán
Tegnap trollkodtam a légvédelmiben, aztán tök érdekes, h egy helit, jetet pillanatok alatt szétkap, míg egy katonának is kell elég sokáig a folyamatos tüzelés, h elpatkoljon...ha ilyen lesz a gunship is, a jet meg ilyen pro marad, akkor oda a mostani "balansz"...
szerk: messzire biztos, h nagy a szórása, de pötyögtettem vele és egyfolytában mutatta, h talál...
-
LGabor001
tag
Sziasztok
Olyan proplémám lenne, hogy van egy Trust egerem aminek vannak oldalt funkció gombjai, Bad Company 2 nél simán működött, itt a beállításokba beállítom a gombra az aktuális funkciót, de a gomb lenyomására nem reagál.
Mit tegyek? -
Laraxior
titán
Nekem mindegy ki jön, csak legyen fent BattleLogon.
Jah ott is LaraXioR vagyok..mint mindenhol
-
kisza25
félisten
válasz
Laraxior #30387 üzenetére
akkor mi jól kiegészítenénk egymást
gondolod vegyél fel
ez te vagy? mert akkor nálam azért jobban nyomod -
Laraxior
titán
Csajom hazatiplizett, úgyhogy ma már 'koptereznék valakivel. Mindegy melyik poszton van az illető. Se lőni, se vezetni nem tudok
-
Gulyopapa
addikt
A commandot már megtaláltam de hogy jön le a consol ?
1-est hiába nyomom, a 0-ára lejön valami ...
Alt+1 ? arra sem jön le ... -
Illusion1010
senior tag
-
válasz
fenergie84 #30377 üzenetére
Annyi fps-el már megelégednék.
Csak jól gondoltam,hogy az 5850-es lenne az én karim.
Mindjárt meg is nézem,hogy használtan mennyibe mennek.
Hátha belefér a 30k-s keretbe. -
Köszönöm az infót fenergie84.
De ezt az fps számot online módban érted el? -
Még semmi,mert most vennék valami vga-t amivel mediumon full hd-ban birnék normális körülmények között játszani.
Online is. -
válasz
misionline #30368 üzenetére
A 60-70fps már jobban hangzik.
Nekem elég a medium is csak full hd legyen mellette. -
Mappa
addikt
válasz
misionline #30368 üzenetére
medium 58-72 fps ,vsync on ??? milyen monitorod van?
-
kisza25
félisten
válasz
everestHUN #30363 üzenetére
ja HC-n maxoltam ki én is a sniper fegyókat ott ha a bokáját ellövöd is meghal
-
Anfänger
őstag
válasz
Hi! Jó vidi lett és a zene is fahin.
-
SVLaller
senior tag
válasz
jó lett, nekem tetszik
jah, hc-n nem dobálunk vaktába gránátot -
everestHUN
csendes tag
Itt egy kisebb sniper frag movie, nézzétek meg : [link]
-
sirály12
őstag
Egy kérdésem lenne.
Egy orosz nyelvű BF3-at át lehet valahogy angolra váltani? Például, ha megveszem hozzá a prémiumot vagy máshogy? Azt szeretném, ha a statom megmaradna, de a játék mostmár rendes angol lenne, hivatalosan is!
Van erre bármilyen lehetőség?
-
Már többen ezt ajánlották.
Elgondolkodok igy rajta.
Köszönöm az infót. -
Sziasztok.
Meg tudnátok nekem mondani,hogy ha multizni is akarok,akkor milyen vga-t vegyek?
Mert látom,hogy a multihoz,már erősebb vga kell.
A lényeg,hogy full hd-ban mediumon lehessen játszadozni.
Max keret 30.000 ft.
Hátha itt tudtok ajánlani valamit. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Szegény Marcel7795 nagyon nem szeretett engem,Scout helivel volt ellenem,és mindig ki TV-m őt.Írtam neki hogy Reportoljon -----[link]--------Itt kicsit Lav-ADztem Mauerbluemchen90 nem nagyon szeretett engem....xD Jet Fighting
-
Dronte
aktív tag
[link]
Ezzel mit lehet kezdeni? Akartam drivert frissíteni, de laptopon vhogy nem nagyon találtam megfelelőt(M Radeon 5650em van) laptop pedig hogy pontos legyek: hp pavilion dv6-3110eh
-
SkyS1gn
félisten
Új patchben kiveszik a gunship infrascopeját a főágyúnál és mégjobban gyengíteni fogják a sebzését, könyörgöm eddigis headshotot kellett adni vele hogy valaki megfeküdjön ezekután tényleg egy használhatatlan izé lesz!
-
sixpak
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #30349 üzenetére
Ja, én megkaptam a feleségemtől tavaly karácsonyra. Nem rossz könyv, egyszer érdemes elolvasni.
-
Dexter-2000
őstag
könyvet olvasta valaki?
érdemes megvenni? -
kisza25
félisten
válasz
misionline #30342 üzenetére
phenom II X4 2x2GB apróról
-
Csaber
senior tag
válasz
Normál esetben pénzzel ,vagy bankkártyával fizetnek az emberek a boltban .
-
Mr.White
senior tag
válasz
45000 recon score
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Mr.White #30337 üzenetére
Olyan gépem van amit alul látsz
775-ös cucc volt amit sikerült 40.000 Ft-ért eladnom a szomszédomnak.
Az új cucc 110.000 Ft volt tehát 70.000 Ft-ba került az egész.
Egy régi jó barátomnak PC szaküzelete van és mindent nettó áron kapok és kaptam.Ja nem igaz mert a VGA-t az előző héten cseréltem el és 30.000 Ft-ot fizettem rá, tehát 100.000 Ft volt alles zusammen ...
-
Gulyopapa
addikt
Elképesztő jó mindent fullra húzva ultrán úgy játszani mint a vaj
775-ös rendszerről upgradeltem ... -
sixpak
nagyúr
válasz
Mr.White #30318 üzenetére
A kommenteket elnézve, nem te vagy az egyetlen akinek kételye támadt a tagot illetően.
Azt a szart amivel 0:50 körül üti el az embereket én is megszereztem tegnap, de gyakorlatilag nem tudtam vele felemelkedni. Nyomtam én mindent, de csak bukfencelt a földön, hahaha. Valaki kérdezte is, hogy mi a faszt csinálok.Amikor meguntam, akkor oda mentem (nem kellett messzire mennem, talán 5 métert sikerült vele haladnom egy perc alatt) és szétlőttem.
-
Mr.White
senior tag
ez tényleg ilyen pro, vagy cheat?a háromnegyede tök mellé megy amit lő sniper-el...
-
kisza25
félisten
válasz
Kassadin #30303 üzenetére
így már én is jártam először le sem esett, hogy nekem írta
én helit szedtem le RPG-vel párszor,
tegnap tankom röfögött egyfolytában, leszedtem egy körben 5helit, az egyiket olyan messziről, hogy nem is számítottam rá, hogy tényleg meglesz, a lövedék már nem is látszott, volt is WTF -
stoon
addikt
válasz
Laraxior #30301 üzenetére
én is sokat küzdöttem vele mire meglett,(legtöbbet egyedül löttem ki) mindig kipatantak a tankból! de ha jó a ganner vagy a pilóta ,le lehet szedni őket! vegyél fel (artika78) s ha egyidőben leszünk fent arathatunk egy kicsit ! (feltéve ha összejön az aratás,ellentkezőleg ,hogy Ford F.-t idézzem: nagy égés lessz julian!:-) )
-
sixpak
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #30308 üzenetére
Nekem ilyen 60:3, meg hasonlók rémlenek, de nincs időm visszakeresni, mert dolgozom és telenfonról egyébként sem egyszerű linkelni.
Jómagam is elég sokat repkedtem pl. BC2-ben, de a Vietnamban sem vetettem meg a Huey-t.
De most már világos: csak gyakorolni, gyakorolni és akkor ilyen profi lehet az ember mint te. -
Kassadin
addikt
válasz
DeadMeat #30309 üzenetére
Hiányoznak ezek a pillanatok.
Csaber: Oroszra nem jártam, az már játszhatatlan volt számomra. De dán/német/francia/angol szerverre rendszeresen és sose volt gondom a pinggel. Csak azt nem tesz különbséget a magyar meg a külföldi szerver között, aki még nem játszott huzamosabb ideig az utóbbin. Biztos ott is akadnak gyökerek, de elég sok szerót tudnék linkelni, ami színvonalasabb, mint bármelyik magyar szerver. Mint mondottam, nem azon van a hangsúly, hogy a magyar szar, a külföldivel meg lehet vagizni, hanem azon, hogy milyen a játékos összetétel a szervereken. Gondolom, nem kell bemutatnom, hogy mennyi kiskirály admin van nálunk, aki az életben szerzett frusztráltságát a játékban vezeti le, hiszen bérel 1500 forintért egy bf3 szervert és akkor már ő az istencsászár és mindenkit kirak, aki veszélyezteti a szórakozását (értsd, szétlövi).
-
Xaels
félisten
[link] egész hangulatos kis videó.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
sixpak #30307 üzenetére
"de még csak hasonló k/d arányom sem volt soha helivel, mint neked a múltkori linkben"
Itt melyikre gondolsz,mert nem emlékszem?!
"Hogy a kék égbe lehetséges ez? Te valami kivételes tehetséggel rendelkezel, igaz?"
Talán lehet mert nekem van Battlefield 2-es tapasztalatom heliben és repcsiben!!!
Ha kell tudok adni képet XFire-ben,csináltam heliben és repicsben úgy szintén.
Meg van egy Heli vs. Jets videóm ahol szó szerint aratom a repcsiket Tv raksival. -
sixpak
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #30305 üzenetére
Én is G9-t használok és noname billentyűzetet, de még csak hasonló k/d arányom sem volt soha helivel, mint neked a múltkori linkben, pedig pilótaként öltem már vele több mint négyezret. Hogy a kék égbe lehetséges ez? Te valami kivételes tehetséggel rendelkezel, igaz?
-
LLD
aktív tag
Hátha neked ettől elmegy a kedved akkor nem a te játékod!!
A csapatmunka nagyon fontos ebben a játékban és ettől is igazán élvezetes!!
-
Kassadin
addikt
válasz
predakon #30297 üzenetére
Az átlagéletkor általában alulról súrolja a 15-t. Vagy az értelmi színvonalat. DeadMeat-et is mennyiszer anyázták, dőltem a nevetéstől. Utána én is megkaptam, ami jár.
Külföldi szervereken általában valahogy nyugodtabbak az emberek =(idősebbek ?), meg sok olyan szerver van, ahol az angol az elfogadott nyelv és nem is lehet sokat káromkodni chatben, mert x számú fuck you asshole után kivág az auto admin. Először még vicces, sokadjára már annyira. Amúgy vannak jó fejek, a gond inkább az átlag pub játékosokkal szokott lenni, akinél hamar elszakad a cérna. Külföldi szervereken az sem ritka, hogy megdicsérnek. Pl. amikor lelőttem smawwal egy jetest, írta, hogy szép lövés volt.
Szóval, ha kímélni akarod az idegrendszered, szerintem elkerülöd a legtöbb magyar szerót. De biztos akadnak kivételek, csak kísérletezni kell. Annyiból jobb szerintem külföldin tolni, hogy elég jó játékosok vannak, jobban fejlődsz, ha erősebb ellen kell mindig játszanod.
-
Laraxior
titán
Valaki nem akar 'kopterezni? Kellene még vagy 20 tankot szétkapnom, ahhoz a medálkához.
Valahogy mindig csak a disabledig jutok.... mire megfordulok, már eltűnik a sofőrje.
Aktív témák
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest