Aktív témák
-
Sabre
őstag
válasz
- = Zk = - #10198 üzenetére
megvan már a cq nem, mit akarsz ott látni?
-
- = Zk = -
félisten
BF Fiesztára megy vki?....
-
xavix13
őstag
válasz
Kecuhun #10186 üzenetére
Battlefield 3 oktatómód - Repülőgépek
Battlefield 3 oktatómód - HelikopterekÉrdemes lecsekkolni a többi videót is kezdőknek.
-
Def26
félisten
Accuracy -t mi alapján számolja program?
-
Kephamos
addikt
válasz
- = Zk = - #10193 üzenetére
Tehát semmi újdonság...
-
Kephamos
addikt
A lag problémáról van már valami infó?
-
válasz
kisza25 #10187 üzenetére
Nézd, a helyzet az, hogy a profilomban látható konfiggal jelenleg is, low beállítás mellett átlagban megvan a 25-40 fps, szerver, meg pályától függően. Azt nem írtam, de a proci mellé egy HD 7770-es vidókártya is lesz véve. Alapvetően én most is elégedett vagyok a játék által nyújtott látvánnyal, marad továbbra is a low beállítás, max 1-2 dolgot fogok feljebb állítani, pl. Mesh Quality. Nálam elsődleges szempont, hogy a minimum fps szám magasabb legyen, és stabil, ezért gondolom azt, hogy egy jól belőtt, alulfeszelt, gyári órajelen futó proci is elég lesz.
-
Kassadin
addikt
válasz
- = Zk = - #10185 üzenetére
Az nem rossz fegyver, habár elég kicsi a tűzgyorsasága. Van, aki azzal szokott aprítani, nekem eddig még nem sikerült vele pluszba lőnöm magam vele.
Kecuhun: Nem tudok róla, de szvsz saját magadnak kell kitapasztalni. Itt van 2 szerver, . ezeken szoktam "gyakorolni". Ha nincsen fent senki, akkor meg senki sem szól meg, hogy már megint miért zuhant le ez a gyerek.
Nem könnyű, de tanulható a jet is meg a heli is.
[ZEUS] Fly Training 2
DUMM - Fly Maps 200% Tickets Fast Vehicle Respawn -
kisza25
félisten
válasz
Erdei88 #10148 üzenetére
szóval nem csak nálam laggol mint állat, már minden sz@rt nekiálltam állítgatni gépen nem jöttem rá mi a hiba, de most már tudom, hogy miért, még jó, hogy benéztem ide
pendre54: elég jól alulfeszelhető proci a gond csak az, hogy BF3 alatt nem árt megrángatni kicsit
- = Zk = én azt kifejezetten szeretem, csak nem minden pályára jó az sem, ahogy szerintem minden pályának meg van a megfelelő fegyvere -
Kecuhun
senior tag
Tudtok esetleg olyan videót a youtube-on, ahol szájbarágósan elmagyarázzák, hogy hogyan kell jetet ill. helit vezetni a BF3-ban? A legjobb az lenne ha magyarul lenne, mert nem vagyok túl erős angolból.
-
Peetyaa
tag
válasz
- = Zk = - #10180 üzenetére
52 ezertől indul árgépen, szóval ez már szimpatikusabb megoldás. Valószínűleg megvan a kiszemelt. Köszönöm a segítséget.
-
FaTHI
őstag
válasz
- = Zk = - #10174 üzenetére
Igen a G3 kurvajó csak egy baja van, a kevés lőszer sajna.De a hangja az nagyon király....
-
DjDanee87
addikt
válasz
Peetyaa #10171 üzenetére
FullHD felbontásnál ne akarj mindent maxra tolni!
Én is visszavettem Highra ultráról, mert néha beesett 60 alá az FPS az új pályákon HD 7970el.Tehát ha fullHD max grafika 60+ FPS inkább 2 kártyás kategória arra meg gondolom nincs pénzed/nem is éri meg beruházni rá szerintem.
-
@rglaaf
veterán
válasz
- = Zk = - #10174 üzenetére
KH2002-t is utálják de ha megtanulsz vele menni akkor nagyon op fegyver
-
- = Zk = -
félisten
válasz
@rglaaf #10143 üzenetére
kevesen igen, mert nem darálásra van....sokan ezt nem szeretik.
(#10144) Kassadin
M16-tal bki tud lőni, de a G3-at "tanulni(szokni)" kell...
nekem a 21 lőszer elég 2-3 enemy-re... fejes aránya a legjobb a fegyónak (nálam).
mindenhova használom. csak scope-ot cserélgetek rajta....
és nagy szempont, hogy 7.62-es skúlót köpköd.... -
Peetyaa
tag
Tudnátok mondani nekem egy olyan videókarit amivel mindent maxra tolva legalább 60Fps-t érhetek el? Jelenlegi egy 1gigás ddr5-ös hd5670-em van, amivel 1920x1080-on játszok viszont minden lowon van, és így is csak 30-35körül van az fps-em.
ui.: Tudom feltehettem volna a kérdést videokártyás fórumba is, de mivel kimondottan bf3-hoz kellene, gondoltam itt is megállja a helyét a kérdésem. Előre is köszi.
-
Üdv!
Amig ezt a laggos problémát orvosolják, feltennék itt is keresztkérdést. Akinek Phenom II X4 965-ös procija van, meg tudná-e esetleg mondani azt, hogy gyári beállításokon hagyva az órajelet, az 1,45 V alapfeszt meddig lehet visszavenni úgy, hogy 2-3 óra BF3 multizás után is stabil maradjon a rendszer, illetve ebben az esetben elég lenne-e a gyári hűtő? Mindezt azért kérdezem, mert erre a procira akarok rövidesen beruházni, és mivel elég brutál a fogyasztása, próbálnék egy kicsit spórolni az áramszámlán.
Előre is köszi a válaszokat! -
kinghaxor
aktív tag
válasz
@rglaaf #10162 üzenetére
Ahol játszottam nem voltak csalók. Persze amennyire meg tudom ítélni. Semmivel sem ment rosszabbul a játék mint máskor PB-s szerveren. Most csak annyi különbség volt a kettő között, hogy PB-sen nem tudtam játszani úgy akadt a játék, PB mentesen viszont tökéletesen futott.
-
7600 GS
addikt
Urak, tudnátok mondani valami olyan programot, amivel tudom tuningolni a GPU-t illetve tudom monitorozni a hőmérsékletet játék közben és az FPS-t is méri? Egy működő download linket is megköszönnék.
Marci
-
Algotis
addikt
huhuuu smaw-val 8 embert oltem
trololololo
-
kinghaxor
aktív tag
Tényleg a PB az oka az akadozásnak, laggnak! Az előbb fejeztem be a játékot PB mentes szerveren és semmi lagg vagy akadás nem volt több pályán keresztül! Egy hátránya van, kevés az ilyen szerver.
-
pilu85
őstag
fraps wim7 alatt nem megy. vmi más fraps mèrõt ajánlotok? köszi.
-
Gyula84
veterán
válasz
pilu85 #10147 üzenetére
b2k 10 fegyvert ad, de csak akkor ha megcsinálod az assigmenteket profilban rákattintasz assigments-re és látni fogod mit kell csinálni ahhoz hogy pl meg kapd a Famas-t. A szerver keresőben meg bizos benyomtál valamit amit nem kéne nyomd meg a restet to default gombot talán az segít.
-
Erdei88
veterán
Csak nekem laggol az összes server?
szerk: Nem olvasok
-
pilu85
őstag
hali. azt szeretném kèrdezni hogy a bf3 at elimdìtom!s server refreshel keresnèk szervereket,de 5-6 szerónál soha nem ad többet. pl gunmaster modot mèg ki se tudtam próbálni mert üres mimdig aztse tudom mèg milyen. mièrt van ez? másik lèrdèsem hogy a back to karkand kieg elvileg ad 3 egyvert is pluszba az alapverzióhoz kèpest. na de azokat mikor? ìrjatok. köszi.
-
Winne
nagyúr
Toltam két és fél kört most a nagy ilyedtségre és tényleg elég brutál lagg lett, ne tudom mi az oka, tegnap este nem volt gond.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
p0rch_m0nk3y #10132 üzenetére
jól beszélsz
(#10101) Neoteric
\o/ -
kmisi99
addikt
Fura hogy mindenkinél más fegyó a hatékony. Nálam a G3A3 használhatatlan szinte bezzeg mp7 el szétdarálok mindenkit.
-
kinghaxor
aktív tag
Nálam most is folyamatosan akad! Nem is értettem először. Azt hittem valami túlmelegszik. Most frissítettem a Win-t meg ATI driver-t, de mint látom előbb kellett volna feljönnöm a fórumra. Megjelenés óta tolom a játékot és még soha egyetlen egyszer sem akadt meg, most meg olyan mint ha kevés lenne a gépem. Sokáig jól megy aztán egyszer csak meg-megakad másodpercekig a kép és mintha a textúrákat is késve töltené néha. Remélem hamarosan megoldják a problémát mert így játszhatatlan a számomra.
-
lowzor
veterán
Másnál is iszonyatosan laggol most? Minden szerón ez van, ahova felmegyek
-
prokxy
veterán
válasz
p0rch_m0nk3y #10108 üzenetére
Meccs lesz, de utána vevő vagyok rá!
-
Algotis
addikt
HC-ban amúgy mennyi ólom kell 1 embernek? Van hogy 3 is elmegy, de olyan is hogy már 2-től döglik, pedig max-on van az életük és a ugyanott lövöm őket. Akkor most ezt hogy?
-
Kassadin
addikt
G3A3 nagyon jó fegyver, csak igényel egy játékstílust.(21 tölténnyel nem lehet végigrohanni mindenkit lekaszálva).
PKP a legrosszabb géppuska, letámasztva is hord mint állat, ha nem támasztod le, akkor meg, hát akkor meg hagyjuk...
Közelre a m249 a legjobb szerintem, távolabbra meg m240b és a type 88. Meg persze a prémiumos norecoil lsat. -
Nono76
tag
Twitterről: "We are aware of networking issues affecting PC players and are working to resolve these issues as soon as possible."
Magyarul dolgoznak a lag problémán! -
Sabre
őstag
Én tegnap kicsit játszottam este, de nem volt a szokásosnál nagyobb fps drop
-
hmb
aktív tag
most olyan laggok vannak,játszhatatlan,nembaj jövő hétre amikor már nem lesz netem tuti müködni fog rendesen
-
nagybá
senior tag
válasz
lala42 #10051 üzenetére
HÁHÁHÁÁÁÁ nekem is az volt
egy hétig szívtam vele....
figy egy megoldás létezik, AMI biztos jó.
a többi az kalap szar. tehát, az origint elindítod, ott megnyitod a beállításokat, ott pedig van egy olyan rész ami az origin bétájáról szól. nos ott mindent kipipálsz, újraindítod az Origint és így le fog szedni egy olyan frissítést amelyet eddig nem ajánlott fel. azzal jó lesz.
A másik megoldás, hogy felhívod a magyar ügyfélszolgálatot. igazából én nem az origines pipálóssal csináltam, hanem adtak egy linket ehhez a frissítéshez, de elméletileg úgy is jó.remélem segítettem
ui.: ha megtalálom a linket ideírom
MEGVAN!
na ezzel szedd le ezzel tutkó lesz: https://download.dm.origin.com/origin/beta/8.6.1.39/OriginSetup.exe
-
scope2007
addikt
tegnap nekem is akadt a bf3. most olvasom, hogy jó pár embernek volt ilyen. remélem délutánra már jó lesz, mire hazaérek.
-
M3oH
addikt
válasz
prokxy #10106 üzenetére
Van ilyen
AMugy sztem nincsen tulzottan Op fegyver. Mivel sorban unlockolom most a fegyokkal a kieg.eket, igy en azt mondom, mindenfele fegyverrel lehet haladni, jol szerepelni, csak kicsit maskepp kell jatszani. Assault/Engi fegyoknal en heavy barrel+forgrip+holo/RDSt hasznalok alt.ban. SMGeknel ext.mag+rds. LMG: forgrip+Acog/x3,4. Sniperkent nem nagyon szoktam tolni, de akkor is inkabb aggro styleban. Acog+forgrip+laser/silence.
DE az nem szentiras, mert mindenki maskepp jatszik. Ami nekem fekszik, masnak nem biztos -
prokxy
veterán
Van amikor nagyon jól megy, de tegnap is majd földhöz b@sztam az egeret, pedig nem az a hibás.
Biztosan bénázom is többször, de az előző dolgok annyira elveszik a kedvem...Na meg mivel kezdő vagyok, még a fegyókat sem ismerem, pl a shotin+társain kívül mivel érdemes menni TDM-re, nasdaq-ra? Melyik kieget kéne rárakni mondjuk az M4A1-re vagy M416-ra?
Meg burst módban kéne tolni vagy sem? Ááá, több idő kéne erre, h kitapasztaljam...A másik dolog meg, h lőjjük egymással az ellent, de sokkal jobb fegyvere van az esetek többségében, sőt nem is kicsit, aztán nekem annyi...
-
M3oH
addikt
válasz
prokxy #10102 üzenetére
En mostanaban szinte csak TDMt tolok, bar normalban. De igy is van, hogy a halaljaim ~fele deploy utan lesz. Camper mindig is lesz, mert nehanynek csak az lenyeg, hogy jojon a frag, es siman lovi a spawnt, es veri magat a statjara. Na az ilyenkre eloszerettel vadaszok. Nem tul nehez, mert becovekel egy helyre es meg sem mozdul, nem figyel semmire, csak spawnpontra.
-
FaTHI
őstag
Laraxior favorizálta G3A3 tényleg nagyon jó, mondjuk én a nagy kalibert kedveltem eddig is másik kedvencem a scar-h, meg a Pecsenye is egész jó, régen pedig nem szerettem.
De az M60 az nagyon nem jön be,olyan tetű mint állat.
Hasonló fegyót ajánlanátok ami zúzós? -
prokxy
veterán
Nekem ez a TDM nem jön be...egy ideig jól állok, mind helyezés(1.-2. hely), mind K/d személyében(2+), majd nemtom, h minek hatására de a végén 0,5; 1es K/D-vel fejezem be a scoreboard közepén egy 32 fős nasdaq-on.
Leállnak kempelni az enemik (konténer teteje, vasúti híd teteje, konténer belseje, stb), na meg nagyjából lehet már tudni, h hol rak ki a pályára a progi, és amint deploy-olok, már halok is.
Tegnap meg sem számoltam, h hányszor ölt meg a saját csapattársam, de bezzeg éleszteni már luxus manapság, mert féltik a seggüket! -
Neoteric
addikt
Változás a szerverünkön!
MULTIGAMING COMMUNITY | NO RULES | 1000 - 1500 TICKETS | HUN- 32 férőhely
- Close Quarters-es pályák
- Conquest Domination mód
- Hardcore mód
- 1000-1500 ticket pályától függően
- NO RULES
Aktív témák
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest