Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Prosector
addikt
Nem a velemenynyilvanitas tenyevel van a baj, hanem a modjaval...ja meg olyan nem nagyon letezik, hogy neked nincs igazad,de persze mit lehet tenni ha mindig igazad van ugye?
Jo lenne, ha nagyon visszavennel a stilusodbol, mert erre itt nem vevo senki, persze ha nem veszed eszre sajat magad, akkor visszavenni sincs mibol.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Nem te vagy Puzser Robi? Annyira megmondod a frankot mindenkinek, mintha legalabbis o lennel...esetleg meg az atyauristen johet szoba...
Van mas hobbid azon kivul, hogy a halalba basztatsz mindenkit a kocsog stilusoddal?
Nagy makod van, hogy nem vagyok admin, kulonben mar reg nem lennel itt
Ilyen "emberekre" nincs itt szuksege senkinek, mint amilyen te vagy...csak fikazol mindenkit/mindent, meg az "eszt" osztod, jobb lenne nelkuled a topik, ha mar a "felsobbrendu-megmondoember-style"-on nem valtoztatsz, persze nem is akarsz
Sokan orulnenek, ha elmennel innet vegleg, en a legjobban
Remelem minel elobb kibasznak a picsaba, tekkpor (direkt irtam rosszul a nicked, hogy még az arnyekat is elkeruljem annak, hogy akár szemernyit is tisztellek)
-
-
prokxy
veterán
Picit mosolyogva olvastam, nem is akartam reagálni rá, de ez az ásó adja magát, h kifigurázzuk, a ló meg pláne, ez nekem olyan fura a BF-ben.
Ja igen, nem voltam katona, a fősulit választottam, ettől egy szar vagyok, bocsi.ON: ami NEKEM a BF-ben tetszik az a változatos objektívára nyomulás, változatos játék, na meg a pörgés.Pl. Golmudra már csak akkor megyek, ha több ismi van fent, mint egyik nap kiszával, de az a map olyan unalmas már, nagyok a távolságok, stb, mi lesz az 1-ben? Gyááá, 5-8km/h, mi a tököm az, inkább futok akkor. Nekem a BF-ben legyen már fasza tank, ne a gödörben gubbasszak, mint vmi ültetvényen.
#221) marilllyo: tényleg, counter ásó, az veszít majd, akinek a csapkodástól föld belemegy a szemébe és nem látja majd az ütést és bamm, no cunter lesz egyből!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Vistaboy
veterán
Jártam és tudom, láttam a smiley-t a végén. Nem kötekedni akartam, de ha valaki nem ismeri fel a gyalogsági ásót, az általában azért van, mert nem volt katona. Márpedig elég sokan vannak itt olyanok, akik nem voltak. Ezért írtam le, hogy mi a szerepe és hogy mi hogyan használtuk.
Viszont azt nem értem, hogy ez téged miért zavar?
Na de hagyjuk. Részemről OFF a téma. Úgysem értik azok, akik csak a gép előtt játszanak katonásdit.
(#165) kisza25: Én pont fordítva vagyok. A multival nem tudnék egy percig sem játszani. De hát ez a jó, ha mindenkit ugyanaz érdekelné, nem lennének jó játékok.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
- ÚJ, dobozos, 10" Android Tablet (+billentyűzet, toll, tok, headset, tőltő)
- Canon MF416dw Mono WIFI-s Multifunkciós lézer Nyomtató/Másoló/Szkenner/Fax
- GoPro 9, 10, 11, 12 akku és töltő
- GAMER GÉP /I5 9400-6 MAG + 16GB DDR4 + MSI 1660 Ti 6GB DDR6 O.C. + 128GB SSD + 4TB HDD + FSP 500W/ !
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest