Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz Aventador91 #17871 üzenetére
A bombázó az új sláger mióta a sok sírásnak hála használhatatlan szintre butították az AA gunt. Látom a sok 100+ killstreak videót, hogy mekkora ászok. Közben meg majdnem nehezebb leszedni mint a léghajót. Eddig is hamar kilőttek az AA mögül, cserébe most már lelőni sem lehet vele semmit csak nagy szerencsével. Hol vannak már azok a szép idők, mikor a fao fortressen azzal tanítottam móresre a D fölött kempelő núbokat
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
dergander
addikt
válasz Aventador91 #17871 üzenetére
Felesleges ezen vitázni,te más szemszögből látod mert te csak "Tank"-ozol. Mint mondtam egy jó ballanszú csatába,neked még közel se lenne ennyi pontod. Az hogy most nehezen viseled,hogy járműből noob csapatok ellen volt ilyen statod,az már a te bajod. A tény az tény. Mint írtam előbb is leírom újból,napi 15-20 mecset is lejátszok,ismerem a játékot,van hogy 1 köröm nekem is baromi jól sikerül,mert gyenge az ellen. De annyi,sok kört azon vesztek mert,a tank ottvan és lövi halomra az embereket,de ők nem tesznek semmit csak futkosnak össze vissza. Szóval itt ilyen esetbe effektív az a mondtatod hogy "ne magyarázzon senki hogy úgy könnyű. mert nem az. De hidd csak el hogy az,ilyen esetekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest