Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiteman0524
aktív tag
Nem igazán értem hogy mi értelme nézegetni ezeket a statisztikákat és félni hogy elfogynak a játékosok (Szerk: ha a leárazott Préiumra vártok, az más). Ehelyett én inkább játszok, amíg még lehet. Sokkal jobb, mint azon izgulni hogy vajon lesznek-e még este fönt elegen egy 64-es Conquest-hez vagy sem
[ Szerkesztve ]
-
whiteman0524
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #22480 üzenetére
Ezt de jo volt nezni
-
whiteman0524
aktív tag
-
-
whiteman0524
aktív tag
Hogy lehet az fps-t kiiratni? A PrefOverlay.DrawFps 1 nem műxik, azt írja hogy unknown command. Már vagy 10 féle módon kipróbáltam de csak nem sikerül. Tuti hogy nem írtam el, mindenhol ezt írják.
[ Szerkesztve ]
-
whiteman0524
aktív tag
Jelentem, a revive bug még mondig él. Már belefutottam.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz Rigormortiis #22062 üzenetére
En most se latom hogy lenne dupla xp. A korok vegen ugyan annyi pontot kapok mind eddig Premiumos vagyok ofcz.
[ Szerkesztve ]
-
whiteman0524
aktív tag
Nehany emberkenek kuldtem friend requestet balazswmann neven.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz guftabi96 #21511 üzenetére
Én AT gunnal is le tudm őket szedni. Jó, a fighter-eket talán nem, mert túl gyorsak de néha még azokat is. A bombázók meg olyan marha lassúak hogy esélytelen melléjük lőni Persze ha túl magasan mennek akkor nem éred el őket, de általában nem olyan okosak a pilóták hogy magasan repüljenek.
[ Szerkesztve ]
-
whiteman0524
aktív tag
válasz gytacs #21465 üzenetére
A win/lose az sztem teljes mertekben fuggetlen attol hogy hogy jatszol. Az lenyegeben teljesen random, mert a csapattol fugg. Hiaba vagy non plus ultra ha a csapat nem eleg jo vagy ha az ellen jobb mint te. Nem tudod befolyasolni. Epp ezert nem is ertem hogy miert raktak ki a statok koze, teljesen irrelevans ertek.
[ Szerkesztve ]
-
whiteman0524
aktív tag
Ez a battlepack osztás is érdekes. Van amikor pont a meccs végére lépek be, és 0 ponttal is kapok battlepacket
-
whiteman0524
aktív tag
Szerintem nem a statokkal van a gond. Kizártnak tartom, ezekben még csak semmi különös sincs. Milyen programok szoktak a háttérben futni miközben játszol? Lehet hogy valamivel összeakad, vagy mittomén. Tényleg jó lenne ha kinyögnék legalább az indokot, ez lenne a minimum ha már ennyi pénzt kifizetett az ember.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz N@idia #21151 üzenetére
Lehet hogy kesobb modositani fognak a mapokon, ha kiderulne hogy tul kicsik vagy nem eleg jok. Az alapjatekban levo mapokat is buheraltak, volt amelyiket drasztikusan. A Suezt pl. tuti at fogjak alakitani a jovoben, mar ki is kertek a community velemenyet mert momentan egy cso az egesz.
-
whiteman0524
aktív tag
Origin-en elég nagy leárazás van megint!
-
whiteman0524
aktív tag
A winter patch óta kapott valaki warbonds-okat szintlépéskor? Én azóta nem kapok, előtte mindig kaptam. A patch előtt volt épp 880, és azóta is annyi pedig jópár szintet léptem már. Most 79 körül járok éppen.
[ Szerkesztve ]
-
whiteman0524
aktív tag
válasz feco70 #20737 üzenetére
Én is gondolkoztam rajta hogy beszerezzem-e, de pár hét után ráuntam a rágódásra és gyorsan megvettem Origin-en. Így legalább többet nem rágódok rajta Persze akkora szerencsém volt már megint, hogy kb. 2 napra rá hogy megvettem, jött az akció hogy ha Prémiumot veszel, megkapod a Deluxe verziót is. Úgyhogy arról lecsúsztam. Azért a pár skin-ért meg fegyverért nem fogok még 25 eurót adni.
[ Szerkesztve ]
-
whiteman0524
aktív tag
válasz vendingo #20678 üzenetére
Nekem is vannak néha ilyen gondok. Meg pl most olyan van, hogy van vagy 3 battlepack-em de nem tudom őket kinyitni, mert azt írja hogy nem sikerül. Egyet már elvesztettem úgy, hogy próbáltam kinyitni elsőre ami nem sikerült, majd mikor másodjára se sikerült el is tűnt, mintha már kinyitottam volna. Most megint megpróbáltam egyet kinyitni, de megint nem jó. Úgyhogy most várok, mert ha kétszer se sikerül kinyitni akkor búcsút mondhatok neki
Olyan is szokott lenni, hogy egyszerűen nem tölti be a profilomat és level 1-esként rohangálok. Először rámjött a szívbaj hogy kezdhetem az egészet elölről, de aztán magához tért. Nagyon remélem hogy sűrűn mentegetik a profilokat mert nincs kedvem megint unlock-olni a fegyvereket.
[ Szerkesztve ]
-
whiteman0524
aktív tag
válasz voodoo98 #20674 üzenetére
Ha CTE-re most jött ki a cucc, akkor nem hiszem hogy mostanában (a köv 1-2 hétben) jönne élesre, már a prémium tagoknak. Persze jöhetne, de akkor nem sok értelme lenne a tesztelésnek, mivel pár nap alatt nem lehet normálisan letesztelni egy ekkora játékot úgy hogy közben kivizsgálják + javítják is a reportolt hibákat. Szóval ha mégis jön élesre mostanában, akkor az egész CTE csak dísznek van, azaz nem igazán foglakoznak azzal hogy mi a véleménye a népnek.
[ Szerkesztve ]
-
whiteman0524
aktív tag
Itt vannak az easter egg-ek.
-
whiteman0524
aktív tag
Új bugot találtam. Legalábbis számomra az. Úsztam a víz alatt, majd mikor kijöttem továbbra is ment a tenger morajlása meg a víz csobogása, amíg meg nem haltam. De amúgy egész hangulatos volt. Pár percig amíg meg nem haltam, ilyen víz alatti hangok voltak Úgyhogy végül is lehet hogy ez egy fícsör. Ki tudja.
[ Szerkesztve ]
-
whiteman0524
aktív tag
válasz N@idia #20517 üzenetére
Nekem is leginkább az élesztés bugzik, amúgy minden rendben. Most járok 140 óra körül és ezidáig 2-3 alkalom volt csak amikor ledobott kapcsolati probléma miatt. Illetve most a winter patch óta nem kapok war bonds-okat szintlépéskor. Már 3 szintet léptem a patch óta és semmit se kaptam.
-
whiteman0524
aktív tag
Még egy dolgot észrevettem amit nem ír ki, holott korábban jelezte: hogy mennyi war bonds-ot kapsz szintlépéskor. Sőt abban se vagyok biztos hogy kaptam. Szintet léptem, de nem írt ki semmit se. Szóval pár dolgot biztos javítottak, de van ami meg közben elromlott De nem értem hogy ilyeneket hogy nem vesznek észre teszteléskor. Azért ezek eléggé szembeötlő dolgok, egy-két kör után egyből látja az ember.
[ Szerkesztve ]
-
whiteman0524
aktív tag
válasz SharpSA #20360 üzenetére
Nekem is elég szokszor előjön ez a fegyver bug amikor újraélesztenek. Van amikor működik hogy gyors fegyvert váltok majd vissza, de van amikor nem. Van amikor muszáj respawnolnom mert csak rángatózik a karakter mint egy idióta.
Illetve nekem még a mortar volt nagyon bugos. Most nem néztem még ezzel az új frissítéssel. De eddig nem tudtam kilépni belőle ha egyszer elkezdtem tüzelni. Kipróbáltam az összes gombot de semmi. Sőt olyan is volt hogy 1-2 lövé után se kilépni, se lőni nem tudtam már. Csak forogni, mint a hülye. Ott is csak a respawn segített.
[ Szerkesztve ]
-
whiteman0524
aktív tag
válasz Rigormortiis #20365 üzenetére
De konzolon ti hogy toljátok? Gondolom nem a gamepaddal, mert úgy elég esélytelen lenne. Van nekem is gamepadom de én konkrétan egy single player FPS-ben is szenvedek vele. Úgy se tudok vele becélozni semmit se normálisan ha nem lő senki
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest