Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz Richard #17619 üzenetére
Ez igaz, de a legnagyobb baj, nem az, hogy csipáznak, hanem, hogy 32 játékosból általában a fele ezt csinálja mindkét csapatban és tönkre vágják a játékmódok lényegét. Ezek nagy része még a spotra se veszi a fáradságot - ellenben, ha ügyes vagy lóval, suezen vagy a sinai pályán halálra lehet őket irtani, ha veszd a fáradságot és kerülsz egy nagyobbat.
-
spanglee001
addikt
válasz Richard #16020 üzenetére
hányan vettétek meg a prémiumot és ki tervezi és honnan? gondolkodom, hogy ma megvenném originen, remélem nem bánom meg. valami akciózást nem lehet originen megoldani?
elvileg nemsoká jön a 10. pálya a prémeseknek 2 héttel korábban, a normál edisönnek meg 20.án ha jól tudom
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
RaGi91
senior tag
válasz Richard #15949 üzenetére
Nem, nekem is jó volt. Bétába 70-110 fps, megjelenéskor 60-90, most meg egyes pályákon nem megy 50 fölé.
Vicc.Érdekes fejlemény. A 6-7 éves Benq 21.5"-os monitoromat lecseréltem egy LG 34UC79G-re (2560x1080), és több lett az fps-em. Empire's edge továbbra is fos, Amiens, St. Quentin és Monte Grappa továbbra is villog az RGB minden árnyalatában. GG Dice.
-
őstag
válasz Richard #13190 üzenetére
Mostanában cod-ban sincs ilyen. A magasabb FPS abban jobb, hogy hamarabb tudod észrevenni az ellent, jobban tudod előrejelezni a mozgását, ill. a hirtelen mozdulatokat jobban tudod felfogni. Szóval nem lesz teljesen egyenlő esélyed 60Hz-el egy 165Hz-essel szemben, de nem ennyire durván lesz különbség.
-
mate182
tag
válasz Richard #13190 üzenetére
Nem tudom. De találkoztam egy Jogi87 nevű gyerekkel akinek 197-1 volt. K/D-je a kör végére XDDDD
Viccet félre téve Sztem amugy nem számít... Ha szerencséd van esetleg jól taktikazol kicsinalhatsz egyszerre akar 5 enemyt is úgy hogy észre sem vesz....
Per mare, per terram
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest