Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Van egy szavazás a Battlefield hivatalos fórumán, hogy melyik a kedvenc pályád:
Battlefield 1 Poll - Favorite Map
Ez most ott az eredmény:
Amiens
27% 335 votesThe St. Quentin Scar
18% 224 votesArgone Forest
17% 209 votesMonte Grappa
12% 153 votesBallroom Blitz
8% 108 votesSinai Desert
5% 64 votesFao Fortress
3% 48 votesEmpire's Edge
3% 47 votesSuez
2% 29 votes -
1m1s
tag
Ahogy látom Battlereport nincs a játékban, ami azért elég szomorú.Remélem ezt nem gondolták komolyan és pótolják.
-
guftabi96
addikt
válasz kisza25 #11894 üzenetére
Pont tegnap akartam rendelni még egy 8 gigás modult.
Megnéztem, hogy milyen a 8-as, ami most van.
Nézem, 14k... (Pedig semmi komoly, ez volt a legolcsóbb CL9-es 8 gigás modul pár éve).
Szóval mégse rendeltem
Egyébként szerintem ami nálad volt, az nem általános. Nekem pl Bf4-nél semmi ilyen probléma nincs.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
aram01
nagyúr
válasz guftabi96 #11891 üzenetére
Én is úgy tudtam idáig [link]
Dtomka: 3x4+1x8 ezek maradtak az előzőből.
Darth_Revan: Tudom röhejes, de 2 hónap mulva kuka lesz a lap+ram és jön a ddr4 16GB. Most sajnos ez van és is jobban örültem volna ha egyből tudok váltani mindennel.
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
-
aram01
nagyúr
Na srácok ez a gép marad a játékra: 1060 3G, i5-6400 2.7GHz, 20 GB ddr3.
Ezen már menni fog normálisan?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Dtomka
veterán
Most vettem ésre, hogy alig voltam sniper . MElyik fegyvert és melyik irányzékot ajánljátok? A russian -t választottam és a háromszög irányzékot, nem rossz de ha van jobb vevő vagyok rá
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Rison77
senior tag
válasz SipiBcs #11882 üzenetére
Ez hülyeség, semmire nem kötelesek, az újság végén apró betűvel minden ilyen reklámújságnál fel van tüntetve, hogy a nyomdai - sajtóhibákért nem vállalnak felelősséget, ha ez állt volna a háttérben, akkor ki se kerültek volna ilyen áron. Szimplán marketingfogás volt az egész.
-
milapsy
aktív tag
válasz kisza25 #11877 üzenetére
szerintem maradjunk annyiban hogy az általad említett hozzászólások mind egy kérdés, hogy miért nem megy? jött egy válasz bizony én is megtaláltam azonnal, hogy egy forumtag mindenféle forrás nélkül " jelbe beír valamit hogy DDos támadás, ami vagy hivatalos vagy nem. Elolvastam utána még a googleba is beírtam de semmit nem adott ki, már elnézést hogy biztosat akartam tudni egy esetben konzultálok a szemésszel ha te meg veszel pár matek órát, mert akárhogy is számolgatom az "ezzel kapcsolatos hsz-eket sehogy sem jön ki a 15
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
SipiBcs
őstag
A Tesco-s akcióról annyit hallottam, hogy az újság szerkesztésekor "cseszték" el az árat, de csak a nyomdából kikerüléskor vették ezt észre. Miután kötelező ilyen esetben is megtartani az akciót, minimalizálták a veszteséget, ezért került minden boltba maximum 4-5 darab.
Speciel én beújítottam egyet, még csütörtök reggel fél 8-kor Békéscsabán. Akkor még maradt a polcon 3 darab!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
csapee
őstag
-
Darth_Revan
veterán
válasz antikomcsi #11879 üzenetére
Nez korbe optionsban, lehet csak film grain a mpzis hatas miatt.
-
antikomcsi
veterán
Sziasztok!
A kampányban direkt ilyen szemcsés a kép?
-
kisza25
félisten
válasz milapsy #11857 üzenetére
11824,11826,11827,11830,11831,11832 Hsz-ben erről volt szó és te 11841-ben kérdezteted, tehát azért nem 1 hsz született az ügyben, de mindegy
a 11826-ban van, hogy DDoS támadás van.
Szóval tényleg végig erről volt szó előtted, keresd meg azt a szemészt[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Dtomka
veterán
Tedd fel az MSI afterburnert és állítsd be a neked megfelelő bill kosztást. screen capture
-
Frod
addikt
Teljesen banális kérdés, de print screen-t mivel lehet csinálni?
A szokásos F12, PrtSc nem csinál semmit, a billentyű kiosztást meg akárhogy nézem én nem találom benne...
Mert azt látom, hogy a Dokumentumok alá csinált egy külön mappát ennek az Origin, jó is lenne ha tudnám használniDo you see the white shadow?
-
adise
őstag
válasz Darth_Revan #11870 üzenetére
Árkádba hol a tesco?
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #11870 üzenetére
Helyesbitek, 3 olyat talatam szenelyesen. 1 hely volt ahol kaptak keszletet es utanpotlast is, minden mas boltban meg az elso szalitmany sem erkezett meg. Tobbi helyen telefonon erdeklodtem es persze ok sem kaptak...
Azert ez meg talan nevetsegesebb akcio, mint amit. LIDL (?) csinalt par eve. (Nagy meretu egesz sajt orszagosan leakciozva, tobb tucat ember osszegyult a sajtpultoknal, majd amikor kozoltek hogy boltonkent 3-4db a keszletszam, akkor majdnem verekedes tort ki )
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Darth_Revan #11865 üzenetére
Nemrég voltam Pécs Budai Vám teszkóba, 0 darab játék volt.
A készletek végesek....[ Szerkesztve ]
-
Edem05
őstag
válasz Darth_Revan #11865 üzenetére
Hát nem vagy túl szerencsés ezzel a Battlefield játékkal. Lehet, hogy ez egy jel.
-
Dtomka
veterán
válasz SkyS1gn #11866 üzenetére
Igen, már tudom.
A medálok megszerzéséhez legtöbbször 5 kill in life, nem olyan könnyű mint ahogyan "hangzik". Nem vagyok az a nagy camper, de hazudnék ha azt mondanám, hogy soha nem teszem
Bármilyen fegyverrel beszámolja az 5 ölést? Mert shotira váltottam és úgy vettem észre, hogy nem számolta. -
Darth_Revan
veterán
Gacs utcai Tescoba ma jott 14, szerencsere megint elottem vittek el az utolsot
-
sheep
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #11855 üzenetére
Ez kész. Amikor a light tankkal követi a snipert és az nem veszi észre...sírok
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Dtomka
veterán
ok enyém sem volt a legszebb, bevallom, de nem kell egyből a másiknak esni....annyi a mentségem hogy 6 napoztam és 2x is 4.10 kor keltem...
De semmilyen jelzővel nem illettem, úgy mint Te engem . Bár jobban belegondolva nem is mondtál butaságot. Munkahelyemen elég sokat segítek másoknak. Nálam peace[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz Dtomka #11859 üzenetére
Nem kell törölni, én vállalom, amit leírtam... (Egyébként olvasd el, hogy válaszoltál Te a kérdezőnek! )
(#11861) Dtomka : Ok, akkor egyezzünk ki döntetlenbe!
[ Szerkesztve ]
-
milapsy
aktív tag
válasz kisza25 #11854 üzenetére
2 ide vonatkozó hszt találtam 1 kérdést és 1 választ amiből semmi biztosat nem szűrtem le szóval nem tudom hol van az a 15 hsz pont előttem, lehet szemüveget kéne már íratnom és gondoltam mivel ez egy fórum ahol kérdezni és válaszolni szoktak"nem-nem a tied az nem válasz volt csak kukacoskodás" még a "korán van" válasz is értelmesebb volt! és igen mielőtt bemegyek valahová át szoktam nyálazni a topicot, szóval hogy én mit szokok meg és mit nem azt hagyjuk, mert te már rég megszoktad az őőőő olvass vissza 3 hszt most jól megmondom a tuti választ ezeken én remekül szoktam szórakozni szóval ha gondolod folytathatjuk
más: az Early Enlister Deluxe Edition-t érdemes prémiumra váltani? meg éri e azt a plusz 40-50 eurot? vagy egyelőre még semmi értelme, és majd esetleg később 2017-ben? mikor megvettem előrendelésben akkor még ilyen nem volt pémium most meg látom hogy plussz maniért lecserélhetem
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Random Moments #2 Ez most jó összeállítás volt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
STC Speed
őstag
Német szerverek mikor lesznek?
-
milapsy
aktív tag
-
zzola
titán
Működik az origin!
-
milapsy
aktív tag
sziasztok tudni már valamit hogy miért nem mennek a szerverek? pont vasárnap
-
juve600
nagyúr
mikor javitják ezt az abnormális procihasználatot ??
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #11837 üzenetére
Azért ez sem volt csúnya....
-
Aventador91
őstag
válasz lofagi #11814 üzenetére
Ilyet rendszeresen csinálok csak nincs olyan szerencsém hogy egyszerre 2 jöjjön rám ilyen tisztán. Ez akkor lenne skill hogy ha az AA darál és közben szeded le ezt a kettőt és megúszod élve
Most jut eszembe, tegnap volt olyan hogy bomberben voltam gunner elöl. Furcsa hangokat hallottam és beultem hátra. Rá volt akadva a szàrnyra egy fighter xD le is lőttem xD meg van videón, majd feltöltöm
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
A bombázóval hogy a rákba lehet bombázni? Nem a kioldás a kérdés. Példul a Heroes and generals-ban "körbe lehet nézni", és aránylag pontosan lehet bombázni. De itt, csak nézek előre, oszt remélem, hogy kb jó helyre dobom.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dtomka #11801 üzenetére
Le kell lassítani a gépet, olyankor lehet vele élesen manőverezni. Sőt, bombázóval nem utolsó taktika behúzni a féket, ha a seggedben vannak, mert a vadászok alapsebessége is bőven nagyobb.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
raubisoda
senior tag
Srácok mi van így korán reggel az originnel?Csak offline tudok lenni nem jelentkezik be.
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
nagyúr
-
scabi78
senior tag
Az normális dolog, hogy hajnal háromkor 3-4 szerveren játszanak, ha a szűrőben Európa be van kapcsolva? 200 játékos tolja csak? Fakké nincs dedikált szerver...
Tiszta Windows, rendes ház!
-
N@idia
őstag
Nem tudom hol lehet jelenteni a csalókat sajnos, de egy csaj (laura) és annak barátja RMP_Syck0 szépen űzték az ipart Azt állították a chat falon, hogy ők nem csalnak, de a 83 headshot azért még is csak enyhe túlzás, vagy tényleg vannak ilyen pro játékosok ?
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
lofagi
addikt
válasz lofagi #11814 üzenetére
Azért kajak kíváncsi lennék,hogy aki lenegatívólja az miért? Már csak ,hogy tudjam ,hogy mi ebben az annyira szar, hogy unlikeolni kell valaki esetleg meg tudná mondani?
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
válasz Dtomka #11817 üzenetére
Egy személyes! Fighter. Ez nem szerintem ez így van. Azért mert 2 szárnyú nem jelenti azt,hogy nem fighter. És én nem állítottam,hogy nincs az attacknak ilyen célzója, de képen egy fighter látható.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Dtomka
veterán
válasz lofagi #11813 üzenetére
Szerintem meg attack plane. A fighternek 3 szárny része van....az attacknak 2. Én eddig ezt így láttam..
És az attacknak is van kör célzója:
bf1 beta attack plane gameplay -
lofagi
addikt
Amikor rádragad 2 vadász és az AA is lő, de csak tart a gép!
-
guftabi96
addikt
Próbálgasd, nekem is van, hogy sokadjára akar csak valamit csinálni.
Játékban shift+f1 és próbálj csatlakozni valakire.+ egy off kérdés:
Egyik ismerősömnek kölcsönadtam az origin accom (most), hogy próbálja ki a játékot. Gondolom én most akkor nem tudok addig a saját accomon 4-gyel játszani. Vagy tévedek?#KeepFightingMichael
-
gyiku
nagyúr
megint van vagy 10 ismeros, de joinolni azt nem lehet. meg a sorba sem all be
hüllő
-
Skyhunter
őstag
A 375.70es NV driver miatt nem megy a Fraps-em? Vagy DX12 miatt?
-
N@idia
őstag
válasz Dtomka #11801 üzenetére
A repülőt PC-n is lehet úgy vezetni, mint konzolon ha kontrollerrel irányítod Egér + bill nem az igazi a repüléshez
(#11802) etejedu Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest