Hirdetés
-
IT café
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
válasz Voice24 #21066 üzenetére
Miközben a státusz nem változott, azaz papíron a repülő még a levegőben van, kaptam egy levelet a BG-tól:
"Sajnálattal tudatjuk, hogy rendelése 4 napot késik a vámkezelés folyamata miatt, és 600 pontot küldtünk jóindulatként. Már sürgősen foglalkozunk vele, a nyomkövetési információk a következő tranzitállomásra érkezéskor vagy a vámkezelés befejezése után frissülnek."
Hogy honnan szedik a 4 napot és hogy épp hol a csomag, rejtély, de ők nyilván többet látnak, mint én. Viszont ha tényleg most, hét nappal a repülő felszállása után kezdik el az ügyintézést valszeg Belgiumban, megint csak botrányosan lassú, mivel a repülő legkésőbb a felszállás után másnap le kellett, hogy szálljon.
Vegyük úgy a rendeléseimet, mint állatorvosi lovakat, mert ami késés csak lehet, azt én összeszedem.A pontok felhasználására esetleg tud valaki valamilyen okosságot? Mert eddig akármihez próbáltam felhasználni, az vagy nem volt lehetséges (promó és egyéb kifogások), vagy ha engedte, akkor 99,9%-ban jóval többre jött volna ki a fizetnivaló, mint pont vagy kupon nélkül.
Vagyis ezekkel az engesztelő pontokkal nagyjából kitörölhetem...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Jövedelem
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest