Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Gmail
- Zárt ajtók mögött vitáznak a britek az Apple eszközök hátsó kapujáról
- Mozilla Firefox
- Vírusirtó topic
- VoIP telefonálás
- Windows 10
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
#72688384 #81881 üzenetére
Milyen táp? hát ez jó kérdés, most fejből meg nem mondom, de sajna otthon sem vagyok.
Legláis windows 10, a frissítésekkel együtt ugye. Linus nem próbáltam, nincs fent gépen.
Még ami eszembe jut, az alaplapi elem sztem KO. Gyári 2016 os időt mutatja, bár nem tudom az be tud e kavarni a gép működésébe.
Ami érdekes, a biosba ha belépek mikor van ez a hibajelenség, az is 640 x 480 felbontáson megy, és nem is látni emiatt mindent a képernyőn...ilyenkor tudom hogy nem fog a windows sem menni. De mikor a betöltésnél\ biosba belépve is eleve jó a felbontás akkor már a windows is megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Hálózatokról alaposan
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest