Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz mmdms #143149 üzenetére
Csak a kettővel nem jött be semmi, indítottam a gépet és magától újra is indult, tehát a biost se tudtam behozni. Egy rammal tudtam csak, és a beállítás után raktam be a másikat. Gondolom nem igazán így kellett volna ennek működni, De igazából nem vagyok a tudója. Ezért sem voltam a biztos a dolgomban.
Minden jó, ha a vége jó!
-
törölt tag
"otthon a fotelba ülve rádión keresztül utalhatsz."
Mert ez pl netbankkal nem oldható meg...
Egyébként itt is működik az ATM-es befizetés.
spiritex: Az meg eléggé egyértelmű, hogy a bankok a kp forgalmat a lehető leginkább háttérbe akarják szorítani. Szóval igen, van hatékonyabb megoldás, de az nem a kp. Akkor azt miért támogassa a bank?
Rendben, én meg kagylóhéjakkal akarnék fizetni, de teljesen meg vagyok fosztva ettől a lehetőségtől. Felháborító.
-
bitpork
nagyúr
"Spread Spectrum Varies BCLK speed in order to eliminate EMI and EMF."
Nekem ha ez be volt kapcsolva "duplán" indult a gép. Felpörgött, leállt, majd 1 sec múlva megint felpörgött és bútolt. De mint említettem ezt csak Asrocknál tapasztaltam, ott is a 2500k és 2600k val párosított P67nél.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
FirstTripla
tag
Nem tudja mindnek mérni, csak egyetlennek ahova 4 kábel megy, a többit viszont tudja szabályozni ami számomra fontos. Személy szerint nekem 2db ventihez kell melyet a processzorhűtőre akarok tenni push-pull üzemmódban, és a lényeg, hogy külső tápról megy nem alaplapról és mellé látja a fordulatát az egyiknek de a PWM-nek köszönhetően a 4. kábel pedig szabályozza. Így mindkét ventit ugyan az a foglalat szabályozza. De ez például 3 ventilátoros vízhűtő radiátorhoz is jó, mivel ha ugyanolyanokat használsz akkor elég ha egik sebességét tudod a többi pedig szintén megegyezik.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ez a legolcsóbb megoldás, amit találtam. (12k)
Vagy kell venni egy ilyet és hozzá kivezetést (3,5 - 5,25). (13k) Akkor hátul is lesznek kivezetéseid.
sz: Itthon...
ebay-ről 7k kompletten az egész... (de arra zéró garancia)
Illetve ugyanitt olyan vezérlőkártya is van, ami...
Hmm...
Asszem megtaláltam, ami neked kell. Ha érdekel, sztem menjünk át PÜ-be!
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Szia.
Igen, van olyan PCIe vezérlő, ami rendelkezik belső kimenettel, de nem, USB2.0-ás előlapi kivezetés nem alkalmas 3.0-ás sebességre. Teljesen más csatornákon megy az adat.
USB 2.0:
1 - Táp
2 - Adat -
3 - Adat +
4 - FöldUSB 3.0:
1 - Táp
2 - Adat -
3 - Adat +
4 - Föld
5 - Szuper-sebességű adó -
6 - Szuper-sebességű adó +
7 - Jelföld
8 - Szuper-sebességű vevő -
9 - Szuper-sebességű vevő +Sub-Dungeoneer lvl -57
-
spista222
addikt
Az USB 2.0 4 vezetékes a 3.0 több. rá se tudod kötni a 2.0 ás kimenetre a 3.0-ásat.
Itt egy 3.0-ás előlapi kivezetés. Mint látható nem csak 8 tű tartozik a két USB-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest