Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
válasz Hunork #112316 üzenetére
A nagy micro SD kártya teszt – A meglepő eredmények napja. Írta: Jackal -augusztus 3, 2017
Minden, amit az SD memóriakártyákról tudni érdemes. 2017. 01. 03. Szerző : J.o.k.e.r
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
juve600
nagyúr
válasz Hunork #107923 üzenetére
Ha másik táppal is próbáltad és tényleg csak éppen megmozdul a ventilátor, akkor rövidzár van. Mivel kiszedted már a kártyát és a HDD-t is lehúztad, esélyes, hogy a lap rövidzáras, próbáld meg lehúzott EPS-el, csak a 24-es legyen a lapra dugva.
ezt irta egy srác privátba
minden lehúz ,csak a 24 pines rádug és igy elindul a gép
de mit csináljak ezután ? rakjak vissza mindent ? -
juve600
nagyúr
válasz Hunork #107917 üzenetére
nincs rákötve más
mindent lekötöttem,tárolókat
ram kiszed
cpu kiszed,vissza
cmos resetde semmi
most kivettem a elemet 10 percre hátha
nem értem,semmit nem csináltam a géppel,szinte új
ha kiszedek,lekötök mindent,csak a proci marad benne,akkor is el kellene indulnia nem ?
nem egy gépet raktam már össze,de ilyen még nem volt[ Szerkesztve ]
-
ALFA
senior tag
válasz Hunork #102548 üzenetére
Köszönöm az engedélyt, akkor csak röviden:
Egy 2 gb-os (nettó 1,85) pendrájv hirtelen hibássá vált úgy egy hete, megkértek, mentsem meg.
Elmondás alapján kb. 400 MB-nyi portable progi volt rajta, majd csináltak egy _ nevű új könyvtárat, amibe txt, rtf és xls fájlokat másoltak információkkal és részben személyes adatokkal kb. 100 MB méretben. A másolás befejezte után a pendrájvon a _ könyvtár üresnek mutatkozott, miközben kb. 600 MB-nyi terület hiányzott a teljes kapacitás és a látható fájlok által foglalt terület között. A portable progik gond nélkül működtek.A portable progikat lementettem nekik, majd meglepetésemre a pendrájvot a win7 gond nélkül újraformázta, viszont azóta az 1,85 gb-ból csak kb. 600MB szabad kapacitása van és írásvédetté vált.
Nem tudtam az írásvédettséget megszüntetni, se a registry, se a diskpart nem volt megoldás.
Recuva 3 körös teszt során 21 fájlt talált első körben, de a második körben 17%-nál hirtelen maximálisra nőtt a prociterhelés és csak újraindítás segített. Cardrecovery 24 képet talált, de jópárra 5 gb-os méretet írt.
Végül dd révén sikerül lementeni 2 gb-s fájlba a pendrájv tartalmát, belenézve elég érdekes, úgy tűnik, a portable progik rajta vannak, pár kép is van a JFIF szavak alapján, míg nagy részén 00 és FF váltogatja egymást szabályos blokkonként. A pendrájv első 10 karakterén XSYSLINUX feliratot olvastam, amit nem értek, mert win7-en használták, de arra tippelek, valami kéretlen progi csinálhatott vele valamit.Csináltam néhány képernyőképet, kiraknám valahova, hátha van valakinek tippje, hogyan lehetne visszanyerni a tartalmát.
Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?
-
Solesz84
aktív tag
válasz Hunork #101215 üzenetére
Koszi megcsinaltam eddig jonak tunik de meg nem teszteltem sokaig.Thanks
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
kippedli
tag
válasz Hunork #101114 üzenetére
Szia. Közben rájöttem a CPU eszméletlen módon melegszik, ilyen 100c környékére aidával. Most újra pasztáztam és újra rátettem a hűtőt ( Artic freezer rev.2 ) és megnézem most jobb lesz-e. H1z1-el, Rust amiben nekem gyanúsan keveset nyújt. Most már attól félek ,hogy sérült a proci a nagy hőtől, erre van valami program ami leteszteli ,hogy minden jó-e a prociban?
-
kippedli
tag
válasz Hunork #101076 üzenetére
Igaziból érdekes eredmények születtek. MSI gtx1060-am van egy i7 4770k-val és 8gb Cl9-es 1333mhz rammal, WB Blue 1TB 7200, 64MB és kicsit lassúnak érzem a gépet, plusz sűrűn laggol ezért is tettem újra.
OpenGL : 120 fps
CPU : 739 cb
Ram: Írás: 21038 MB/mp
Olvasás: 19770 MB/mpValamit érdemes lenne cserélnem a hatékonyabb működés érdekében?
-
LordAxwell
senior tag
válasz Hunork #100313 üzenetére
Szia!
3 napja kértem vissza egyik barátomtól akinek kölcsön lett adva, kb 5 évig nála volt, előtte win7 alatt használtam. Most win10 van fent.
Haveromnál működött még. Win7 ről volt update win10-re itt nálam.
Nem volt olyan pont a win10 alatt ahol működött, vagyis nem tudom, mert mióta win 10 van fent azóta most van először nálam a joy. Elemek jók, kibróbáltam más elemmel is, rezgése is működik ha kiválasztom, hogy rezegjen. Nincs bedugva alaphelyzetbe semmi usb a gépbe, csak egy usb3.0 hosszabbító kábel, de az nem befolyásolhatja.
Nagyjából 12 éve van meg a joy, úgyhogy szerintem nincs garancia már rá.Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
LordAxwell
senior tag
válasz Hunork #100311 üzenetére
Mindegyik usb csatin megpróbáltam, és jót szedtem le win10/64bit, és direkt rákerestem a logitech oldalán a joy-ra. A mode választó gomb pirosan világító állását viszont nem is tudom előhívni, ez se ilyen volt régen. Ha megnyomtam a mode gombot régen akkor világított pirosan, és felcserélődött az analog és a nyilas rész.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
kisbe88
tag
válasz Hunork #99975 üzenetére
Kicsit csúszott a műtét, de megtörtént, eredmény: negatív. A másik táppal is ugyan az a tünet.
Viszont lőttem pár képet a lábakról(bár nem legjobb minőség), hátha valaki észre vesz valamit:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4"Egy jó harcos nem tökéletes. Nem győz mindig. Nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető. Ez teszi igazán bátorrá."
-
flymi
addikt
válasz Hunork #100016 üzenetére
Ok, no és win7 alatt?
Akkor ezek szerint semmit nem ért, mikor legutóbb a vezérlőpult "biztonsági mentés és visszaállítás"-nál pendrive-ra készítette a másolatot...
A pendrive-on van az adat elvileg, de azt már nem tudom, hogy lehet onnan helyreállítani./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
kisbe88
tag
válasz Hunork #99967 üzenetére
Hát igen, de remélem nem a CPU lesz az...Most lett összerakva a config nem rég, 2-3 hete, én pasztáztam és nagyon vékonyan kentem fel.
Ma délután szétszedem azt is, megnézem hogy a lapon a lábak mienek, ha a táp nem segítene."Egy jó harcos nem tökéletes. Nem győz mindig. Nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető. Ez teszi igazán bátorrá."
-
kisbe88
tag
válasz Hunork #99949 üzenetére
Itt van, hogy mi történik(a ledes ventit csak azért kötöttem be, hogy jobban lehessen látni):
[link]Szétszedtem, újra összeraktam, de nem jó, a táp felpörög.
Viszont ha átkapcsoltam a lapon lévő bios kapcsolókat, akkor 100%on pörögve ment a cucli, de bootolás nincs.Holnap kapok egy tápot, meg egy pittyegőt ha minden igaz, szóval lehet előrébb jutok.
Egyre gyanúsabb nekem, hogy ez lap, de remélem nem a táp nyírta ki.(A tápnak a kondijai nem puposak, de többet nem tudtam megállapítani)."Egy jó harcos nem tökéletes. Nem győz mindig. Nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető. Ez teszi igazán bátorrá."
-
kisbe88
tag
válasz Hunork #99947 üzenetére
Sorrendben így történt a hibakeresés:
-Vga(280x) kivétele, rá kötöttem az integrláltra és indítottam, változatlan a helyet.
-2db ram van van benne, kivettem egyet, semmi, kivettem a másikat átraktam egy eddig nem használt slotba.
-elemkivétel is meg volt illetve a cmos reset gombot is kipróbáltam.
-Kihútam az összes ventit, összes házhoz tartozó kábelt(alaplapi powergombbal indítottam), a hdd/ssd-t is kiiktattam, de még így se indult."Egy jó harcos nem tökéletes. Nem győz mindig. Nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető. Ez teszi igazán bátorrá."
-
MaxxDamage
félisten
válasz Hunork #99936 üzenetére
Régen engem is sokat hívogattak rejtett számról, ma már a telefonom tudja alapból, hogy ha valaki szám nélkül hív, akkor kapásból nem kapcsolja át hozzám...foglaltat jelez.
Vagy más telefonra android program.L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
SP4C3
veterán
válasz Hunork #99688 üzenetére
Búgás épphogy a hdd-ktől szokott lenni, főleg ha több is van a házban, mint pl nálam 3 x 7200rpm-es hdd elnyomja a 4 venti hangját.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Hunork #99690 üzenetére
Segítek.Két módszer is van rá.Az egyik leszeded a rácsot allulról és a venti közepénél megfogod.Szép lassan megáll.A másik az egyszerűbb.Benyúlsz a rácson allulról egy kis puha műanyag darabbal,és megállítod vele.Enyi
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Hunork #99688 üzenetére
Ventiket egyesével megnéztem.Van hangjuk de elég csendessek.Most raktam össze nemrég a gépet,minden csavar bennt van megvan húzva,kábel kötegelve,gép kitisztítva kifújva.Szerintem kiszedem a vinyót és úgy megpróbálom hogy attól van e.Köszi mindenkinek a tanácsokat
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
toza
senior tag
válasz Hunork #99349 üzenetére
teljesen komolyan vki legyszives magyarazza el a vilagitos bill ertelmet!?
nem a monitortot nezitek es kesz?! huje fenyek csak elvonjak figyelmet.!szemuvegeseknek "becsillog " stb..
majdnem akkora baromsagnak tunik mint vilagitos haz meg stb..
de most miert jo ez de most tenyleg!?!?
[ Szerkesztve ]
szegyen a futas,de faraszto...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Sordoran
addikt
válasz Hunork #98216 üzenetére
1: Van egy friss bejegyzésed logout-on, eltűnik majd idővel.
2: Young Deenay - Walk On ByDouble rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
gamer0101
aktív tag
válasz Hunork #78177 üzenetére
Igazán köszi, de szerintem a linkelt program már rajtam nem segít. Vissza vannak állítva a fájlok csak nem nyitható meg semmivel. Nem játszható le némelyik. Ezt szeretném kiszűrni, hogy melyik. Nem kelljen egyenként végignézni a zenei albumok, minden egyes számát, hogy melyik jó, melyik nem. Mert még a filmekkel valahogy megleszek, nincs túl sok. De a zenék...pff!
-
MaxxDamage
félisten
válasz Hunork #55026 üzenetére
ITT pontosabban mondanak egy értéket a konfigra
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Rivaul
addikt
válasz Hunork #48296 üzenetére
Érdekes. Engedi kihúzni csak a kiválasztott mappát az asztalra de ahogy elengedem még se teszi. Régen mint ha lehetett volna. Ha nálad se megy akkor a Ffox-os topic szakijai megmondják mit tehetsz az ügy érdekében.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
dookiee
tag
válasz Hunork #47268 üzenetére
Sziasztok. Lenne egy kérdésem ami biztos már mindenkinek az agyára megy. Van egy Steelseries 7H USB fejhallgatóm. Van hozzá egy Creative SB X-FI Extreme Platinum hangkártyám. Hang van, a mikrofont felismeri a rendszer, viszont hiába beszélek vele semmit nem vesz fel. Megnéztem hogy nincs e valahol lenémítva de nincs. Megnéztem a driverben is ott is minden oké. Látja a windows is (win 7 ultimate 64bit) lefuttattam DXDiag-ot is ott is mindent rendben talált. Mégse jó. Létszi adjatok valami ötletet hogy mi lehet a probléma. (kipróbáltam másik mikrofont is ugyan ez a baj.)
Xbox Series X
-
tonyrulez
őstag
válasz Hunork #47264 üzenetére
Szerintem másolás és formázás a leggyorsabb (ha már törölni is akarod az elsőről). Tapasztalataim szerint az áthelyezés mindig lassabban megy, mert áthelyezés=másolás+törlés, vagyis az áthelyezés során átmásolás után törli a fájlt, és az is eltart egy ideig. A formázás meg sokkal gyorsabb, mintha mindent egyenként törölne.
Megint megelőztek[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
wrox
őstag
válasz Hunork #47264 üzenetére
Az áthelyezéskor először átmásolja, utána pedig törli az eredeti helyről.
NTFS fájlrendszernél van lényeg, mert ha mozgatod, vagyis áthelyezed, akkor a mappán lévő jogok is mozognak, míg ha másolod, akkor az új helyen lévő jogok fognak rá öröklődni.Az idő pedig nagyban függ attól, hogy mit másolsz. Ha kis fájlokat, akkor nagyon sokáig, ha nagy fájlokat, pl ISO, mkv , akkor nagyon hamar meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz Hunork #26332 üzenetére
Na,valami ilyen válaszra számítottam.
Köszönöm!A takarítás megvolt,de mivel nem tudom,hogy a BIOS-ban eredetileg hogyan álltak a dolgok,mivel nem értek hozzá,ahhoz nem nyúltam.
És mivel nem csináltam vele semmit sem(a BIOS-sal),és jó minden,akkor nem foglalkozok vele.
Oké? -
Redplee
senior tag
válasz Hunork #26167 üzenetére
igen, minden gyári. egyszer húztam videokártyát régebben, gyári programmal, minimálisan max 5-10% -al (tesztekben 30%ot húztak), aztán 1 hónap múlva meghalt a vga memóriája azóta nem játszom ilyennel.
ok este megpróbálok midnen alaplapi dolgot frissíteni, biost alapra állítani és tiltani amiket nem használok, és jelentkezem mi van az üggyel.
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
Redplee
senior tag
válasz Hunork #26159 üzenetére
Lehet nem írtam akkor minden infót
pontosítok: DX telepítés még a régi VGA-val volt. Steam en vásárolom a játékokat, és minden steames telepítés után frissíteni kezdi a rendszert directxel és minden félével bombázza Szóval már a réginél kifagyott. Akkor fagy, amikor az install shield wizard vagy mi a fene épp elindul. Aztán a régi VGA val is drivert frissítettem volna a nvidia oldaláról, előkészít.. régi törlése, majd abban a szent pillanatban, amikor írta, hogy telepítés megkezdése placcs, újraindulás.
Na aztán jött az új VGA, bedobtam a gépbe, 1080p felbontásból 800x600 lett.. Nem is ismerte fel. Emiatt kellett a drivert újra raknom, régi törlése stb.. Aztán telepítés durr újraindítás. Csökkentett módban utána fél perc alatt felraktam a drivert. Azóta jó.
Tehát az előző VGA val is fennált ez a dolog és az újnál is. Az install indulásnál fekszik ki a gép :/
De pl random, spybot sd telepítéssel nem volt probléma, nem volt probléma skypenál sem, ellenben vga driver, hangkártya driver, directx, kaspersky telepítésnél gáz. Nagyjából azt vettem észre, hogy ahol rendszergazda jogosultság kell, azoknál hal meg.
tápot nem próbáltam még, mert a másik gépemben gyenge van ehhez a géphez, procinak szerencsére ugyan az a foglalata a többi gépemben is, csak azt macera lenne kivenni.
-
Redplee
senior tag
válasz Hunork #26153 üzenetére
Szia, bocs, írás alapján nem jött át, szarkasztikusan írtam a virágboltot azért volt az idétlen röhögős fej...
Gondolom onnan nincs is microsoft support... Hülye azért nem vagyok
Tehát kilőve ez, a win-nel elvileg nincs probléma. Szóval VGA-t mindig a gyártó odlaláról, most jelenleg az új VGA hoz mellékelt DVD ről telepítettem.
4 nem szeretném visszacserélni, mert az újabb gyorsabb
5-6. este megnézem, köszi, majd jelentkezem!Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
törölt tag
válasz Hunork #26150 üzenetére
Tudtommal, ha van azonos, legális win példányod, akár lehet mókolt is, az nem warez, legalábbis nem ebben a formában. Tehát nem szoftver lopás, esetleg módosítás, amihez viszont a PH-nak ilyentén semmi köze, esetleg az MS b@szogathat.
Azt meg ugye nem kell kérdezni, hogy a mókolt mellett van e legális példányod is.
De ettől még nem érdemes mókolt winnel foglalkozni, természetesen. -
Redplee
senior tag
válasz Hunork #26053 üzenetére
Sziasztok!
vírus, spy stb nincs, rendszerleíró tisztítva. Win reinstallt nem próbálom, mert előtte is volt ilyen problémám. A mostani win is emiatt lett felrakva, mert mindig újraindult a másik progik telepítésekor. Azóta memória hibára is gyanakodtam, és most vettem bele új memóriát is. De úgy néz ki nem az volt.
Éjjel egész végig töltöttem úgy, hogy ment mellette a media playerben egy zene, kikapcsolt hangszóróval. Tökéletesen ment a gép Reggel kipróbáltam, hogy leállítom a zenét.. Fél óra után hirtelen fekete kép és gép újraindult. (múltkor kékhalál volt) Ennek nincs esetleg valami hibatárolója, ahonnan ki lehet olvasni hogy mi volt a baja?
Az energiatakarékosságnál mit nézzek pontosan? A ventilátoros dolog hol állítható?
Enegiatakinál körbenéztem, ott a cpu teljesítménynél 5 és egy 100% érték van írva. alvó állapot tiltva, hibernálás tiltva, hdd kikapcsolás tiltva stb.. A gépem hűvösnek mondható hála egy jól szellőző háznak, IDLE állapotban everest szerint HDD 29, VGA 38, CPU 37C.
Óra nem késik, bár azt szerintem folyamatosan frissíti. Az alaplap bő 1 éves és felső kategóriás, gondolom a gombelemmel nem lehet gond.
Köszönöm, hogy foglalkoztok velem is!
-
törölt tag
válasz Hunork #25562 üzenetére
Csak kicsit tré pl a WinMedia támogatása. Illetve a h.264-et még a DivX decoder is ezerszer jobb minőségben és kisebb erőforráshasználattal jeleníti meg. A VLC hangminőségéről már ne is beszéljünk. Mondjuk olyan célra megfelelő lehet, hogy agzotikus formátumba kódolt dolgokat nézzen az ember. Másra nem igazán való.
-
Puma K
nagyúr
válasz Hunork #25366 üzenetére
Én voltam a helikopter és néztem be a dolgot, idő közben már felhomályosítottak!
"SandForce vs. alaplapi vezérlők, firmware frissítésA felmerülő kérdésekkel kapcsolatban sok segítséget kaphatunk a Flash SSD topikban is. Kiemelhető talán – bár ez az új firmware által már megoldott, de azért jobb félni.. -, hogy a SandForce vezérlővel ellátott SDD-k és az alaplapi Marvell vezérlős SATA3 portok nem fognak mindenki esetében kielégítően teljesíteni (SATAII-vel ez a probléma nem áll fent!). Hasonlóan igaz ez az ASMedia vezérlőre is, de itt „csak” a lassabb szekvenciális sebesség okozhat leginkább fejfájást."Forrás: Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]Vagy én értettem félre valamit?Intel i5-3330 CPU meg GTX670 lenne a lapba téve, nézegetem az MSI Z77A-G43 alaplapot, de MSI-vel még nem volt dolgom, és nem akarok semmi ismeretlen hibába beleütközni ezért szeretnék maradni az Asus-AsRock vonalon, de fontos még az is, hogy hátul minimum 2db 3.0-ás USB legyen és 6db 2.0-ás USB, amit meg csak ez az MSI szolgáltat ilyen ársávban...
Tudom nem az alaplapon kéne spórolni, de ez van ennyi a keret és minden alkatrésznek van egy határa, az SSD-t így is 120GB-osról lejjebb vittem 90GB-ra.[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest