Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vírusirtó topic
- Synology NAS
- Google Chrome
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz Aureal #89692 üzenetére
Ez hülyeség, ebből úgy se lesz semmi! Saját magát szúrná hasba az MS, ha ezt meglépné. Gémerek és júzerek milliói, azonnal dobnák a Win 10-et és térnének vissza korábbi verzióra, ha ez lenne. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy mindenből eredeti példány fusson a gépén, sajnos. Nem csak nálunk, sok más helyen sem.
-
Aureal
senior tag
-
Satyricon
addikt
sziasztok
Core i3-mas procihoz milyen hűtőt ajánlotok? 4-5.000-ret szánnék rá max. Aproról venném.
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
spista222
addikt
válasz Aureal #89696 üzenetére
Akkor gondolom a billentyűzetnél is van ilyen jelölőnégyzet csak ott hiába X-eled ki akkor is felkel?
XP vs Win7.
lehet hogy nem ugyanabban az állapotban alszik a két rendszer ezért forog a ventillátor hacsak nem BeQuiet tápod van mert az kikapcsolás után még 5 percig forog.A hibernálás azért nem működik mert csináltál neki valamit vagy alapból nem megy?
mert a hibernálás hiánya és a venti forgás is lehet az miatt hogy valamihez nem a megfelelő driver van fent vagy van kérdőjeles eszköz az eszközkezelőben. -
Aureal
senior tag
válasz spista222 #89694 üzenetére
Köszi! Egérre bevált, de a billentyűzetnél nem. (Az még különben PS2.) Amúgy nem értem hogy a bios-t hogy bírálhatja felül a w7!?
A másik problémó amit el is feledtem említeni, hogy a tápventi meg működésben marad alvóban, még ezt XP-n sosem csinálta![ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
Vele vigyázz mert vmi mikrofos kém, azért oltogat itt sok embert, hogy szerinte "csak a jogtiszta szoftverrel szabad foglalkozni!".
(merthogy az eleve kémkedésre van gyártva! http://pcforum.hu/hirek/17398/automatikusan-torolheti-gepunkrol-a-kalozszoftvereket-a-microsoft[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
Erre tud vk vmit? [link]
-
SP4C3
veterán
válasz #65675776 #89688 üzenetére
Nekem van egy gányolt warez hányadékom amit Tiny 7-nek hívnak (x86-os) és egy CD-re ráfér. Régi laposokra és asztali PC-kre ideális, hasít és frissíteni is lehet. Ez kőőőőkemény warez.
Nem sértésből, csak tiltakoznék, hogy nem mindegyik hányadék k@ki, némelyiket nagyon nagyon jól összerakták, csak az a baj, hogy ha keresel 10 ilyen warez win7-et, akkor abból 8 vírusos, 1 gány, és 1 tényleg jó!
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Windows 7 topikban már kérdeztem nem kaptam választ, ezért itt is megkérdem, itt sokan vannak hozzáértők úgy is!
Szóval az lenne a gondom, hogy tesóm netbookján egy frissen telepített, érintetlen, Windows 7 HP x86 van. Hiába próbálom frissíteni, egyszerűen nem talál semmit, csak keres folyamatosan, de ennyi csak.
Mi lehet a baj? Le lehet tölteni valahogy az összes frissítést hozzá, hogy manuálisan telepítsem?
Találtam egy oldalt ahol elvileg leszedhetőek, viszont a magyar nyelvű változatban, nem szerepel a Win 7 .
Próbáltam már a WU, újraindítását is, ahogy az MS fórumon írták, de nem hozott eredményt.
Korábban ilyen gond nem volt, nem értem most mi van! -
krisz67
tag
Sziasztok. Tudna segíteni valaki Win Server 2008 szerepkör hozzáadásában és beállításában?
A cél az lenne, hogy betudjak jelentkezni a felhasználói fiokba, am a szerveren van, a többi gépemről.
Hogyan lehet ezt megcsinálni? Active Directory, de hogyan?Kérlek segítsetek, köszönöm!
Üdvözlettel: Rapi Krisztián
-
sutyesz96
őstag
válasz Aureal #89683 üzenetére
Igen, ezt végigcsináltam már az egészet. Meg is találtam már a kis rohadékot (C:/ProgramData/Quadkix), viszont nem engedi manuálisan törölni, mert épp használatban van. Csak mivel gondolom minden rendszerfájlba sikeresen beírta magát, így nem tudom kilőni azt ami éppen használja. Meg ugye nem is tudom hogy mi használja egyáltalán. Rendkívül alattomos.
Lehet windows re-install lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Aureal
senior tag
-
-
Aureal
senior tag
válasz sutyesz96 #89679 üzenetére
Ez nagyon makacs dolog, igen nehéz megszabadulni tőle! Utánanézek, de mikor nekem fél éve volt ilyenem, 3 segédprogi + manuális takarítás oldotta csak meg!
Keze száradna le az olyan f@szkalapoknak akik ilyeneket írkálnak! Még a böngészők parancsikonjába is beírja magát! Rendkívül alattomos! -
Kékes525
félisten
válasz Kispaprika #89673 üzenetére
Köszi!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kispaprika
tag
-
Kékes525
félisten
Az e-bay-ről szeretném megvásárolni ezt: JAYBIRD X2 Bluebuds Headphones JUST RELEASED Bluetooth BLACK Brand New. Egyáltalán nem ismerem az e-bayt, ezért szeretnék segítséget kérni.
1. Menyire megbízható?
2. Elhihető, hogy teljesen új?
3. Forinttal ugye lehet vásárolni?
4 Házhoz szállítás megbízható? Nem sérülékeny?
Köszi.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
SP4C3
veterán
Biosban:
Ilyeneket keress:USB keyboard support: ON
USB Legacy: ONFastBoot: OFF
SecureBoot: OFFEgy normális bios-nak pedig bootmenüje is van. Mivel ez egy lapos, nem fűznék sok reményt a bootmenühöz.
F9 Boot Device Options - Ha UEFI BIOS-od van, akkor nyomd neki az F9-et és előjön a boot menü.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Daczy
aktív tag
Sziasztok!
Egy bonyolult helyzetben kernem a segitsegeteket. Adott egy HP Pavilon DV6500 lapos, jelenleg mukodokepes Win7-el es legfrissebb biosszal. Szeretnek ra telepiteni egy friss, szuz oprendszert, de se CDrol se USBrol nem tud bootolni, pontosabban a "press any key to boot from ... " feluleten elakad, nem erzekeli a billentyuzetet. Probaltam mar mindent, elem kivetel, kulso billentyuzet minden USBbe, de semmi. A BIOS ban mukodik a billentyuzet, csak bootolaskor nem reagal semmire. Valakinek van valami otlete, vagy talalkozott mar hasonloval? -
-
sutyesz96
őstag
Segítsetek kérlek, mert már frászt kapok!
Sikerült beszerezni egy jó kis hijackert az összes böngészőmbe. Nem tudom mi a hivatalos neve a vírusnak, de állandóan valami sidecubes-os keresőt nyit meg. Nem találtam se a bővítmények között se a programok közé telepítve, valahol nagyon megbújt a kis dög!
Valaki járt már esetleg a cipőmben? Tud valaki valami megoldást?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
STC Speed
őstag
Youtube kérdés!
Kedvencek közt van rengeteg video,hogyan lehet beállítani,hogy ne játssza le az összeset automatán?
Tehát egyre rákkattintok és ha vége,ne induljon el a köv video. -
Norbi095HUN
aktív tag
válasz enginev3.0 #89624 üzenetére
Okés, akkor tehát megy a Daemon Tools-szos megoldás:
Viszont, én igy szerettem volna, igy menne?
Letöltöm a képfájlt [.ISO] És kihúzom az asztalra egy mappába. Aztán azt az .ISO Fájlt én kibontom az asztalra egy újabb mappába, és a Setup.exe-vel elkezdem felrakni. Gondolom akkor nem kell a suorces-ből kezdenem majd
Igy jó lesz?[ Szerkesztve ]
-
Kispaprika
tag
válasz kenwood #89645 üzenetére
a masik kerdesre pedig hibas valaszt adtal.
-Indokold meg miért hibás.
-Én csak elmondtam miért úgy használom a sajátomat,nekem semmi közöm hozzá, hogy bárki hogyan használja a sajátját.
-Nekem kedvezőbb por mennyiség szempontjából.alsotapos hazban a venti lefele nez.
keress ra barmelyik alsotapos hazra.a gyari fotokon ritkan leatsz felfele nezo ventis tapot.
pl : [link-Nem érdekel mit csinálnak a gyári pojácák,ha szar akkor is eladják,arról van szó költsd a pénzed.
Igen és vannak olyan házak is ami lent van táp mellette van ventihely,csak egyvalamit felejtettek ki pl az enyémen,
a furat pontos távolságot.Ugyanis a venti vastagságot nem számolták bele,
így a furat nem passzol,nem tudom beleszerelni a házamba a ventit.Mondjuk vissza lehetne küldeni,ami költséget generál
érted akkor....pénz.....Ha úgy tüntetnék fel:- ház hibás furatokkal,
visszajuttatása pénzbe kerül,nem vettem volna meg,se a tápot,amibe beleragasztották a ventit.Képen a hiba,csak a venti a rossz.
a port valoban beszivja,de erre ket megoldas van :
- az alsotapos hazak aljan van porszoru....-Megfogja,de nem eléggé.Felfelé ellítva nézd meg a mennyiséget és lefele,hasonlítsd össze.Miért is jó ha lefelé néz,
erről nem tudok semmit,de érdekelne?Nekem is van rajta,pont ezen oknál fogva van fordítva nézd meg mi gyűlik össze rajta,és akkor is nézd meg,ha felfelé van zárt térben.
Attól függetlenül is kell takarítani,mostaninak olyan bevonata van a lapnak, alig telepszik meg rajta por.- ahogy lejart a tap garanciaja,rogton egy szakival ki kell tisztittatni (ez igazabol haztol fuggetlen dolog)
Én pl szétszedem hangos volt a tápom és kicseréltem a benne lévő ventit fent van a kép csatijáról, piros-fekete,bele volt ragasztva a venti csatlakozója,
minek ragasztják bele,no name gagyi,én mint hozzá nemértő senki megmondom,ha szar venti megy bele azt ne ragasszuk már bele.
Én nekem nincsen gyáram,sem tapasztalatom, de így csinálnám,ez senkit nem érdekel.Csak azt akivel kitolnak,mondjuk van aki szereti hallgatni,ameddig lejár a garanciája,plusz pénzért elvinni szervizbe.Tesómék elvitték szervizbe 10.000-ért,nem nekem szóltak,szutykosan hozták vissza és a nyagy bővítés 256-ram lett cserélve 512-re mindössze csak 10 ruppó.Mi az a semmiért, érted nem?Ennyi erővel nekem is fizethettek volna én ingyen 512-raktam bele munkahelyemen ki volt dobva gép abból gubáztam ki.
Van aki szervizbe viszi,van aki maga csinálja,mindenki saját maga dönti el,ill mennyire okos,nincsen beleszólásom vagy hozzáértésem.Unatkozó ember vagyok azért írok ide badarságokat,nem akartam senkinek megmondani mit tegyen vagy ilyesmi akit megbántottam attól bocsánatot kérek még egyszer,ja és nem vagyok hozzáértő.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
-
Aureal
senior tag
Olyan kérdésem volna, hogy ki milyen programot használ rendszer lementéséhez?
Én anno sokáig a Ghost8-at alkalmaztam kis mérete és egyszerűsége miatt, de sajnos nem tud bootolható disket vagy képfájlt készíteni ez a verzió még és mindig flopival meg indítólemezekkel kellett szerencsétlenkedni.Nézegetem ezt a másik alternatívát most [driveimage-xml], de ez sem tud boot disket ahogy nézem.
[ Szerkesztve ]
-
krisz67
tag
válasz philoxenia #89655 üzenetére
Erre gondoltam -_-
"
Sziasztok. Tudna segíteni valaki Win Server 2008 szerepkör hozzáadásában és beállításában?
A cél az lenne, hogy betudjak jelentkezni a felhasználói fiokba, am a szerveren van, a többi gépemről.
Hogyan lehet ezt megcsinálni? Active Directory, de hogyan?Kérlek segítsetek, köszönöm!
"Üdvözlettel: Rapi Krisztián
-
Lori82
senior tag
Sziasztok
Anyukámnak van egy múzeumba illő kb. 12-13 éves Fujitsu-Siemens gépe.Természetesen csak XP fut rajta viszont valamelyik nap bekapcsolásnál a gép elkezdett sípolni.Anyukám megijedt és kikapcsolta.Tegnap megnéztem,tényleg egy nem folytonos sipoló hangot ad a gép és nagyon sokáig bootolt amíg betöltötte a Windowst.Betöltés után már nem sipol.Gondoltam hogy valami nem ok,megnéztem az eseménynaplót és ott a következőt találtam : "A következő boot vagy rendszerindító illesztőprogram(ok) nem indult(ak) el : i8042prt " A hiba azonosítója 7026. Mit okozhat a fájl sérülése és mi történhetet?.A válaszokért előre köszönöm. -
Ok...
csendes tag
sziasztok most cseréltem videókártyát és mivel az új hosszabb, ilyen közelségbe került a vinyóhoz (kicsit sötét a kép, de lehet látni a lényeget ott van az alja a kártyának ahol lehajlik a fekete-piros vezeték egyik ága http://p.coldline.hu/2015/08/16/1946384-20150816-fKrQqD.jpg
és alatta kicsit sréhen 2-2,5 centire már kezdődik a vinyó. látszik hogy egy lehetőségem van még lejjebb tenni, viszont nem tudom mennyire érvényesülne ott a jobboldali zöld rendszerhűtő hatékonysága( nem ezért van ott de kihasználnám akkor már azt a lehetőséget hogy a vinyót is hűti) mert egészen az alsóharmadához kerülne. ha feljebb teszem szinte ugyanott leszek, csak felette lesz sréhen, sőt lehet mégjobban melegedne. szükséges lenne lejjebb pakolni, érnék vele valamit?Kép linkesítve.
[ Módosította: philoxenia ]
-
kenwood
veterán
válasz salala #89647 üzenetére
a keret cserelheto.
2-2 csavar tartja.
az olcsobb lapokon pedig 2-2 muanyag patent (az is eltavolithato)
szoktak 1k kornyeken arulni az apron ilyet.
a masik opcio az olyan huto beszerzese,ami nem hasznalja a gyari rogzitokeret.
pl arctic a30[link]Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
salala
tag
Sziasztok! Adott egy FM2-es deszka,aminek a keretén,ami tartja a procchűtőt,letört a fül. Tudom azt pótolni vhogy? Ráadásul még ma?
A gép építés alatt...
-
krisz67
tag
Üdvözlettel: Rapi Krisztián
-
kenwood
veterán
válasz Kispaprika #89644 üzenetére
dicseretes,ha segiteni szeretnel,de az en kerdesemet nem ertetted meg,a masik kerdesre pedig hibas valaszt adtal.
alsotapos hazban a venti lefele nez.
keress ra barmelyik alsotapos hazra.a gyari fotokon ritkan leatsz felfele nezo ventis tapot.
pl : [link]
a port valoban beszivja,de erre ket megoldas van :- az alsotapos hazak aljan van porszoru
- ahogy lejart a tap garanciaja,rogton egy szakival ki kell tisztittatni (ez igazabol haztol fuggetlen dolog)[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Akadt egy olyan probléma a Vodafone Mobile Broadband-del hogy eszközkezelő RNDIS drivert kér, de sehonnan sem lehet letölteni. A rendszer xp sp3, az usb stick zte k4607-z hspa+ usb stick. Asztal gépről lenne szó, egy telepre kellene, hogy működjön rajta a mobilnet. Program elindul, de azt írja hogy "ellenőrizze, hogy az összes eszköz megfelelően csatlakozik".
Előre is köszönöm a segítséget!
-
HoaryFox
Topikgazda
De ő állandóra szeretné beállítani, így csak a következő lehúzásig lesz az a betűjele
(#89636) kenwood: Elvileg ha megfelelően messzi betűt (pl. M-től kezdődően) adsz meg betűjelet neki, akkor nem bántja a Win
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
kenwood
veterán
A meghajtok betujele rogzitheto ?
Az a problemam,hogy uj hdd bekotesekor elcsusznak a megnevezesek,es a kedvencek koze rakott mappak,a chromeban beallitott letoltesi konyvtar elerhetetlenne valik.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
toza
senior tag
asztali pc.. van allul huto racs stb..psu fan lefele vagy felele e nez?!
koszonom.
szegyen a futas,de faraszto...
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Kicsit off kérdés ,de nem tudtam hogy tehetném fel. Regisztráltam Bwinre, de mivel a kártyámat nem támogatja az oldal ,meg nem is tetszett ahogy megcsinálták törölni akarnám magam. A kérdés az lenne hogy hol lehet? Csak olyat találtam ,hogy szüneteltetés stb....Abszurd az egész
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Tim82
félisten
Röviden és velősen itt van leírva. ("Akku ikon" = Power Manager eszköztára)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
pjen
félisten
válasz CartmanLand0 #89629 üzenetére
Jó reggelt,Urak.Csak egy gyors kérdés:Lenovó T400 laposon hogyan lehet váltani az alaplapi és a dedikált Ati VGA között?
-
CartmanLand0
senior tag
válasz Intel fan11 #89623 üzenetére
Igen.
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
Aureal
senior tag
válasz Norbi095HUN #89625 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
válasz Intel fan11 #89621 üzenetére
Ha jó konvertálás kihagyásával az eleve jobb minőségű M4A (mpeg4-audio) formátum is, és nem idegenkedsz a parancssoros módtól, itt egy egyszerű kis youtube leszedő mellyel videot is le tudsz kapni!
Használat:
- töltsd le az exe fájlt egy mappába
- windows 7-nél klikkelj a mappa címsorába, írd be hogy cmd
- a megnyílt parancssori ablakba írd be: [exe fájl neve] -F [youtube video linkje a vágólapról...]
Ekkor kilistázza milyen formátumokban vannak fenn a youtube serverein a video és a hozzá tartozó hangsáv audio formátuma. Kinézed a kódszámát (általában 140 és 141 szokott lenni az M4A közepes és legjobb felbontása, mérete alapján is jelzi).
Ezután újra kiadod a parancsot pl. így:[exe fájl neve] -f 140 [youtube video linkje a vágólapról...]
Fontos hogy itt kis "f" szerepeljen!
Le fogja tölteni villámgyorsan az eredeti fájlnévvel, ahogy a youtubeon szerepelt.
Ha kicsit belemélyedsz a parancssor és kötegelt utasítások, azaz batch fájlok szerkesztésébe, akkor kimásolgatott youtube linkekből egy komplett letöltési listát is tudsz így szerkeszteni, amivel egymás után húzza le a progi amit szeretnél, mint a kisangyal. -
enginev3.0
félisten
válasz Norbi095HUN #89625 üzenetére
Igen, és marad egy windows old mappa, de minden más törlődik, programok stb, aztán törölheted a windows old mappát is
Nyilván azért nem formázza magát, mert temporary fájlból telepít, és akkor az is törlődne, de pendrive és üres dvd híján tökéletes megoldás ez is
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz enginev3.0 #89624 üzenetére
Úgy érted hogy a futó Win7 alól is lehet tiszta telepitést végrehajtani?
-
enginev3.0
félisten
válasz Norbi095HUN #89613 üzenetére
Letöltöd az iso-t, kimásolod az asztalra (nekem ott volt), beraktam daemontoolsba indult magától a telepítő, és telepítettem, nem foglalkoztam semmivel, se source mappa semmi, csak telepítettem, és tiszta telepítést csináltam
-
Intel fan11
őstag
-
CartmanLand0
senior tag
válasz Intel fan11 #89621 üzenetére
-
Intel fan11
őstag
Tud vki olyan ingyenes progit amivel youtubról lehet 20 percnél hosszabb zeméket is letölteni? Jelenleg én ezt használom jó is nagyon csak 20 percnél hosszabb zenéket nem egned leszedni! http://www.youtube-mp3.org/
Battletag: hojszi#2983
-
MurdR
veterán
válasz CartmanLand0 #89617 üzenetére
Elvileg a flash player hibaüzenete (hirtelen rágugliztam), próbáld meg frissíteni.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Mikor megnyitom a youtube oldalát folyton ezt az üzenetet kapom : Error #2044: Unhandled error:. text=Error #2032: Stream Error. URL: https://gdata.youtube.com/feeds/api/videos/Mv92jWJkEdY?v=2 ... ez micsoda akar lenni ?
-
-
Aureal
senior tag
válasz Norbi095HUN #89611 üzenetére
BIOS-ban megnézted hogy a legacy usb engedélyezett-e, azaz enabled?
Boot eszközöknél first-höz beállítottad hogy USB-HDD?
WinsetupfromUSB progit letöltötted, megcsináltad vele a bott pendriveot?
Ha igen, mennie kell! -
Norbi095HUN
aktív tag
válasz enginev3.0 #89612 üzenetére
De akkor ugye előbb mindenképpen ki kell csomagolni az iso tartalmát egy mappába, én D-re fogom, és aztán akkor most source-ből vagy pedig csak simán a mappákon kivüli setup.exe vel kellesz inditani?
-
enginev3.0
félisten
válasz Norbi095HUN #89611 üzenetére
Van hivatalos windowsos usb készítő
De maradhatsz annál is, hogy simán windows alól feltelepíted
Nem kell pendrive sem, lehet az iso azon a meghajtón is, amire telepíteszA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz enginev3.0 #89610 üzenetére
Csináltam már, Rufussal de nem BOOT-ol róla be a gépem.
-
enginev3.0
félisten
válasz Norbi095HUN #89604 üzenetére
Ha van pendriveod akkor miért nem csinálsz bootolható pendriveot?
-
Vigilante
őstag
válasz Aureal #89608 üzenetére
Ezt a regdit-es témát már megtettem. BTW: Pont azután történt miután a D meghajtómra rámásoltam egy komplett mentést a egy másik gép C meghajtójáról, de azóta innen már át is lett helyezve. Lehet ez nyúlt volna bele a win 10 ikon igazítgatásába!? Persze nem tudok előző állást behozni javításból, mert nincs előző mentett állás. az uccsó frissítést is lekaptam, de az se segített... Piszok idegesítő...
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Vigilante
őstag
Akadt egy nagyon idegesítő hiba a Windows 10-ben. A probléma a következő: Akárhogy próbálom helyezni az ikonokat, egy frissítés után visszaugranak a képernyő baloldalára. Az ikonok automatikus rendezése természetesen ki van kapcsolva. Valaki találkozott már ezzel a hibával?
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Aureal
senior tag
Nem! Az írt boot pendrive készítő progi megcsinálja normálisan ami kell! Kiválasztod neki win7, 8 mezőnêl az isot és elindítod. Először kibontja a pendrivera az isot, ami kb. 20 perc usb2.0 portnál, s utána lehet bootolni vele a biosban usb-hddként. Ha csak fájlként az isot teszed rá az nem megy majd!
A progiban felül jelöld be az automata formázást NTFS-re!
Amúgy még az xp-t is lehetett futó rendszer alól indítani, csak az telepítő cdvel ment még.Ha demontoolsból indítod, az sztem nem fog elindulni hogy felmountolja az isot mikor rebootol a rendszer, de ha van időd kipróbálhatod épp.
Mellesleg én a VirtualCloneDrive progit jobban csipázom. Reboot nélkül felmegy és nem használ semmit szinte a rendszermemóriából.[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
szia.milyen néven jött le az isó és hová?
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz enginev3.0 #89601 üzenetére
Tehát akkor müködik a Daemon Tools-szos megoldás is rendesen?
Egyébként én személy szerint akkor végülis igy csinálnám:
Rámásolom az iso-t pendrive-ra és bemountolom Pendrive-ról Daemonnal akkor.
Aztán akkor megniytom a Bemoutolt cuccot és a sourcesből kikeresem a Setup.exe-t és telepitem, egyéni telepitést választva.
Stimmel? -
Aureal
senior tag
válasz Norbi095HUN #89599 üzenetére
Egy boot pendriveot is készíthesz az isoból azt bármikor használhatod bárhol.
Ezt használd! http://www.winsetupfromusb.com/downloads/
Mellesleg amit tudni érdemes a win10-ről: http://pcforum.hu/hirek/17389/akkor-is-hazatelefonal-a-windows-10-ha-megtiltjuk-neki-ezt[ Szerkesztve ]
-
spista222
addikt
válasz Norbi095HUN #89599 üzenetére
Én így csinálnám de ahogy előttem írják lehet hogy felesleges kör.
-
enginev3.0
félisten
válasz Norbi095HUN #89597 üzenetére
Telepítheted szinte bárhogy, csinál egy temporary fájlt és abból telepít, és ha újraindul akkor már a win10 telepítő fog bejönni
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest