Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Csatlakoztatattam a Bluetoothos Redmi Buds 5 fülhallgatóm a PC-hez. Előtte telefonon használtam. Viszont amikor a PC-n rendesen csatlakoztatva van és nem használom mert mondjuk hangfalról megy a hang, akkor nem tud csatlakozni a telefonhoz. Van valami mód arra hogy mindkettőn csak lecsatlakozzon, de utána egy kattintással újra használható legyen? Most folyamatosan újra kell párosítani.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Streameléshez és videofelvételhez szeretnék venni WebCamet. Régen úgy láttam, hogy a Logitech c930e és egyéb 9-es széria nagyon közkedvelt volt. Nekem nem kell a jelenlegi legjobb, akár régebbi használt is megfelelő kezdetben, de nem tudom mire érdemes figyelni. Van ami elvileg jó adatokkal rendelkezik mégis nagyon nem ajánlják Videókhoz.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire írok jó helyre a kérdésemmel, de maximum kijavítotok. A kérdésem az lenne hogy meg szeretném venni az FL Studio zeneszerkesztőt, legálisan természetesen. Van olyan oldal ahol legálisan vásárolható szoftver, akár akciósan a gyártó oldalánál akár olcsóbban? Windowsnál és játékoknál vannak ilyen oldalak, de programoknál nem vagyok ebben jártas.
Válaszotok előre is köszönöm
-
GoTReX
őstag
válasz Aryes #144015 üzenetére
Igen ebben igazad lehet. Tesztek alapján a Boya BY-V2 jónak tűnik és alig észrevehető a különbség a Rhodehoz képest. Persze Rhodet vennék de a Boya 20k a Rhode Wireless go 1-2 viszont 60k és 110k. Ez igencsak szignifikáns eltérés és használtan viszont nem kapni.
-
GoTReX
őstag
válasz Aryes #144012 üzenetére
Igazából a márkákat sem annyira ismertem. A Rhode felső a Boya az alatt talán a Puluz és társa, legalul pedig a Temu cuccok úgy vettem észre a bejáratott márkáknál. Viszont mik azok a paraméterek, amelyekkel kb képbe kerülök a teljesítményt illetően? Mert van Rhode >30k és 81k áron is.
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Remélem nem rossz helyen teszem fel a kérdésem, de a szorosan a hangtechnikával foglalkozó fórum elég döglött már egy ideje.
Kisebb tartalomgyártáshoz keresek relatív jó minőségű és megfizethető Wireless mobilra/ egyéb hardverre csatlakoztatható Mikrofont. Tesztjelleggel kipróbáltam egy Temus verziót, de természetesen tompa élettelen hangot produkált. A másik véglet a Rhode mikrofon a maga 80-100e árával. Van esetleg javaslatotok milyen márkában és hol érdemes keresgélni, vagy esetleg van személyes tapasztalototok a jó középszer szintjén?
Előre is köszönöm a tanácsokat!
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy Iphonéval készítettem pár videót. Szuper a minőség, éles stb. Viszont amint átküldöm PC-re hogy megszerkesszem, akkor mosott ócska hatású lesz a minőség. Több programot használtam és mindenhol ez van. Mi erre a megoldás?
Nagyon köszönöm a választ, fontos lenne.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Sikerült megoldanom hogy a konzol mint TV-re mint PC Monitorra képet adjon amit ezúton is köszönök az itteni segítőknek.
Most abban szeretném a tanácsotokat kérni, hogy a jövőben szeretném a Konzol képét úgy áthozni gépre, hogy az OBS-en Streamelhető is legyen. Erre neten láttam hogy legtöbben az ElGato Capture kártyákat használják. Viszont vannak olcsóbb árfekvésű kártyák, mint pl [Ez] . Mi a véleményetek róla? Ugyanúgy ellátná a feladatát ugye?
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségetek: Konzolról szeretnék jó minőségben Streamelni, hogy tudnám megoldani hogy a gép megjelenítse a konzol képét és ugyanezt Streamelni is tudjam mint forrást OBS-el? Láttam hogy bizonyos Capture Kártyák vannak erre, de iszonyat nagy szórás van a 3 ezer forintostól a 80 ezer forintosig. Valaki segítene ebben kicsit eligazodni?
-
GoTReX
őstag
válasz efemm #143340 üzenetére
Ez nem túl biztató. Amúgy nekem is pont ez a tervem hogy felszabadítsak egy HDMI portot és utána kivezessem a Konzolt Vention HDMI Switcherrel TV-re és PC monitorra is, hogy tetszőlegesen változtathassam, de úgy látszik már első lépésnél alap dolog szívat.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Eddig HDMI-ről megjelenítő monitorom Display Portról szeretném használni. Klasszikus NO SIGNAL jelzést kapok mikor HDMI-DP átalakítón próbálom használni.
-VGA Driver friss
-Áramtalanítottam majd bekapcs, nem hozott eredményt.
-Kihúztam többször majd vissza, de semmi eredménye.
-Monitor Input Auto nem ment, DP Input Source kiválasztása monitor menüből szintén nem hoz eredményt.Van valami tipp mit lehetne még megpróbálni vele? Elvileg minden hardware jó
-
GoTReX
őstag
válasz Marci112233 #143195 üzenetére
Megpróbáltam Rufussal, az gond nélkül megcsinálta Tehát nem volt baja
-
GoTReX
őstag
Sziasztok! Korábban Pendriverol telepítettem a Windowst. Ezután szerettem volna másra is használni, de azt írja irasvedett. Parancs sorból netes youtube videó alapján megszüntettem az írásvèdettsèget, de továbbra se lehet rá másolni. Mi lehet ilyenkor a gond? Volt már veletek hasonló?
Válaszokat előre is köszönöm
-
GoTReX
őstag
-
GoTReX
őstag
válasz HoaryFox #142953 üzenetére
Hát sajnos ezt nem tudom. Alaplapi integrált lankártya van benne. Kipróbálhatom végülis az alaplapi driver újratelepítését. Nagyon irritáló tényleg Random elmegy a net és 10-20mp makkolás hogy jöjjön vissza. Mobilok szintén ezt a netet használják, Android és Apple is és ott semmi ilyen nincs az eszközökkel, Xbox sem csinál ilyet tehát valami PC lesz.
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
-
GoTReX
őstag
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
A Win frissítés után (legalábbis így tűnik) Chrome böngészőt használva random kb fél óránként elmegy a net. Egyszerűen csak tölt és semmi nem megy tovább a böngészőben. Ez 15-20mp után helyreáll, vagy ha bezárom vagy újraindítom a Chromot akkor rögtön. Valakinek volt már ilyen problémája?
Válaszotok előre is köszönöm!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani bevált és ingyenes weboldal felolvasó böngésző addont?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok hogy jelenleg Windows 10-et használok, mert SSD-re váltottam és innen már nem engedi a WIN10 WIN11-re való updatelését. Ez még nem egy nagy probléma, de innen kellene egy kis útbaigazítás.
Szóval én vettem anno Office professional keyt, amit rendesen beregisztráltan fut is a másik partición a Windowsos accounton. Viszont a Windows 10 rendszeremen amit használok ott már nem látja hogy van ilyen nekem és kéri az Officehez a Key-t ami már nincs meg.
Miért nem látja a Windows ha ugyanazon az Outlookos cimen fut?
Válaszotok előre is köszönöm!XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
válasz King Unique #142756 üzenetére
Nagyon köszönöm, egy pillanat alatt megoldotta a problémát! Nem is tudtam hogy van ilyen lehetőség, meg hogy miért nem alapból így intézi a Windows
Az updatere pedig, ha jól emlékszem anno itt volt :
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Régebbi gépembe vásároltam egy SSD-t. A korábbi HDD-n már volt egy Windows 11, az SSD-re telepítettem a Windows 10-et. Bármelyikről töltöm be a rendszert a két adathordozó nem látja egymást. A régi merevlemezen vannak olyan adatok amiket meg szeretnék tartani, de természetesen az SSD lenne az elsődleges meghajtó amiről fut a rendszer. Hogy tudnám megoldani hogy lássa az SSD Win10 a Régebbi HDD-t?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Tanulásra, önfejlesztésre, munkára használom a Online mesterséges Intelligenciát. Korábban a Chat GPT-t, most viszont a Google Bardal ismerkedem. Ezutóbbi néhány válasznál az online linkeket nem jeleníti meg, eltávolítja. Ezek sima hétköznapi, sokszor tananyag linkek. Vagy mód ennek megjelenítésére? Mi ennek az oka?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy videó narrációra. Rengeteg AI Text to Speech oldal van, könnyű eltévedni köztük. Van ezekkel kapcsolatban tapasztalatotok? Szerintetek melyik a legreálisabb, esetlen legjobb áron dolgozó, ingyenes stb? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésem. A kérdés az lenne hogy van rá mód hogy TikTokon megosztott tartalmat adott országból ne lehessen látni? Ilyen Régió block más megosztokon volt anno, de itt még nem találtam.
Köszönöm a segítségeket!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Pc-re szeretnénk Xbox 360-as controllert rákötni. Erre meg is van a dedikált vezeték,de hiába csatlakoztatom rá, csak villog a kerek LED,de nem ismeri fel rendesen. Eszközkezelő szerint minden okés, mégsem tudunk életet lehelni belé. Microsoft termék, Microsoft vezeték, Microsoft rendszer miért ilyen nagy varázslat ez? Évekkel ezelőtt nem volt gond ezzel. Szerintetek mi lehet? BIOS usb beállítások?A Windows frissítések tettek be neki?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Remélem nem rossz helyen teszem fel a kérdésem. Webcam vásárlása előtt állunk. Mik azok az adatok amiket legfőképpen szem előtt kell tartani? Nagy felbontáson is láttunk már ócska minőséget. Kisebb Streamek és Webcames beszélgetés lenne a felhasználás leginkább. Melyik típusokat ajánlanátok?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Résztvettem egy online tanfolyamon,ami az onlinekonferencia oldalon keresztül ment. Természetesen nem akarom sokszorosítani, de szeretném hogy meglegyen letöltve. Visszanézhetem még egy pár napig, de gondolom van jobb mód rá mint a képernyőkép mentése. Van lehetőség link alapján videót menteni?🙄
Előre is köszönöm a segítséget 😉
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Asztali DVD lejátszóval kapcsolatban lenne egy olyan problémám hogy eredeti karcmentes lemeznél is állandó hiba hogy 40-50perc után egyszerűen elkezd akadozni 3-4 másodpercekre. Egyértelműen arra utal hogy addigra valami túlmelegszik,mert más dolog nem nagyon változik a bekapcsolás utáni állapothoz képest.Találkoztatok hasonlóval?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Kezdő kis videót szeretnék szerkeszteni némileg reklám céllal. Mivel új vagyok vele utánanéztem, és a Hitfilm Express-t találtam.Kezdőknek ezt javasolják. Mi a véleményetek róla, használtátok már?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
A PC kikapcsolása után is világít az egerem. Gondolom az USB ilyenkor is feszültség alatt van, hogy gép nélkül is lehessen tölteni valamit. BIOS-ban viszont nem találtam erre utaló beállítást. Milyen néven kellene ezt keresni?
Szerk.: Ennél a márkánál találtam egy "Deep Sleep" opció. De azon belül nem tudom mit jelöl az S4 és S4-S5 jelölés opció.
Köszönöm a segítségeket!
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Folyamatosan USB eszközt jelző, de az használni nem tudó dologgal kapcsolatban tudnátok segíteni? Frissen telepített Win10-nél először még jó, aztán szépen lassan frissíti magát és onnantól kezdve se Ipod se Gamapad vezérlőt nem tudja használni. Mi a megoldás erre? Természetesen a Windows eredeti.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Van közületek olyan , aki Ipodot használ még zenehallgatásra? Talán olyan is tudna segíteni, aki más Apple termékhez használ Itunes-t. Windows 10 alatt akadt egy kis problémám vele, amit nem tudok megoldani.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Ipod Shufflet Windows 10 alatt sehogy sem tudom működésre bírni. Nem detektálja, ráadásul úgy vettem észre hogy hiába van USB-re kötve ha nem fut az Itunes akkor nem tölti. Van valami tippetek mit lehetne vele kezdeni? Youtuben nézelődtem, eszközkezelő frissítés nem jött be. Sajnos az Ipod fórum rég óta halott, talán itt akad hozzáértő!
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Megoldódott
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Frissen létrehozott facebook oldalon a cím mögött kötőjellel egy hosszú számsor szerepel és hogy admin_todo_tour. szóval valami-123456789/?modal=admin_todo_tour . Ez miért szerepel a címben, és hogyan tudom megoldani hogy csak a név szerepeljen?
Köszönöm a segítségeket!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Van olyan mód Instagram, Facebook és Pinteresten hogy létrehozom az oldalt, de még nem akarom közzétenni csak majd a későbbiekben? Tehát "alvó" módba tenni, amíg közzé nem teszem máskor.
Köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Kicsit viccesnek tűnhet a kérdés ami felteszek Szóval Youtube reklámról lenne szó. Állandóan ugyanaz a reklám jön fel , és ez így 2-3 hónap után már-már menetet vág az agyunkon. Nem tudom miért csak ez az egy reklám jön be ,mert ezer témában nézünk videókat ,de kb beszorult teljesen....
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Vettem egy Canyon Wireless bill+egér combot. Ezért az árért teljesen elégedett vagyok, de nem tudom hogy látom vagy ellenőrizhetem az egér DPI-jét , ami elvileg változtatható. Van egy piktogram , ami különböző egér gombok lenyomását írja , de nem túl egyértelmű. Van univerzális program erre?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Logo tervezéshez milyen programot ajánlanátok?Van erre dedikált program, vagy esetleg sima PS lenne erre megfelelő?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Van rá mód hogy Windowsos hangot kicsit felerősítsük softveresen? Fejhallgatót használva, nem erősítőbe hanem csak a a gépbe dugva nagyon halknak tartom a hangerőt. Hangbeállítások/tulajdonságokban a Loudness Equ bepipálásával kicsit javult a helyzet ,de még így is nagyon gyenge. Közvetlen bemenet ennyit tud, vegyek valami jó 2.1-et bemenettel?
Köszönöm a segítséget!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e fel a kérdést, de Domain vásárlás és tárhely bérléssel kapcsolatban lenne egy kis segítségre szükségem. .com-ot szeretnék. godaddy.com-ot és Forpsi-t ajánlották Domain-re , ipage.com-ot tárhelyre. Vannak tapasztalataitok ezekkel kapcsolatban? Ti melyiket ajánlanátok?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani bevált, interaktív gépírás oktató programot? Előre is köszönöm!
-
GoTReX
őstag
válasz DrojDtroll #110788 üzenetére
Huhh szerintem elbeszélünk egymás mellett.
-
GoTReX
őstag
válasz DrojDtroll #110786 üzenetére
Szia
Nem a facecam a kijelző oldali kamera. Lehet én vagyok ostoba,de olyan képet csinál aminek csak egy nagyon kicsi része tölthető fel képként, amit nem igazán értek. Ergo fele lemarad.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy készítettem facecammel egy olyan fotót ami sehogy sem feltölthető az Aspect Ratio miatt. Ha resizolom akkor persze torzul. Hogy tudom úgy torzítás nélkül kicsinyíteni hogy mondjuk feketével töltse ki a fennmaradó részt?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Ti észleltetek teljesítmény visszaesést az Inteles "botrány" óta?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Lehet kezdő kérdés, de ha a PC-t rákötöm HDMI kábellel az LCD tévére az jelentős számítási többletet tesz a GPU/CPU-ra képduplikálásnál? Vagy ez valahogy úgy van megoldva ,hogy a már leszámolt dolgokat csak megjeleníti máshol is? A kérdés azért merült fel bennem,mert XBOX kontrollerel Steames játékokat tolnánk, kvázi mintha egy konzol szerűség is lenne, +youtube stb kényelmesebb egy nagy kijelzőn nézni.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Szerintetek reális Windows 10 OEM Keyert ~5k viszonteladótól/ PH Bazárostól? Nem vettem még OP rendszert ilyen forrásból, hivatalos oldalon ezt 49e Hufért láttam. Nem szeretnék a megvétel után csalódni.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Windows 10 vásárlását tervezem. Szétnéztem a Hardver Aprón is ,és többen foglalkoznak ezzel. Aktuális még a Win 7-ről 10-re Updatelése vagy már nem? Mire érdemes figyelni a vásárláskor, milyen formában érdemes megvenni Dig. key vagy DVD/számlás változatban?
Előre is köszönöm a segítségeket!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Egy régebbi Samsung le szériás Full Hd 32" LCD van. Angolul vagy Németül szeretnék filmeket nézni rajta felirattal. Ezek a tévék milyen subtitle formátumokat kezelnek a saját menüből? Pendrivet szoktam használni, akkor olyat másolnèk a film mellé.
Köszönöm a segítséget
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Fotó szerkesztő programmal kapcsolatban szeretném a segítségetek kérni. Saját fotók szerkesztése lenne a cél. Nem igazán foglalkoztam ezzel előtte, tehát csak alap funkciók kellenének: Kivágások, alapvető effectezés/filterek. Próbálkoztam erre online képszerkesztőkkel ami anno működött , de ezek is sokat változtak és amikkel én találkoztam azokat nem is minősíteném.
Köszönöm a segítségeket!XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Wifivel kapcsolatban szeretném kérni a segítségetek. 3 em. házban élünk, és annó beszerelésekor a lépcsőházban kapott helyet a wifi router.Azon a szinten minden jel erős és használatra alkalmas, de az emeleten ez már nem mondható el. Wifi erősítő jutott eszünkbe, mire kell figyelni vásárláskor, megoldaná a problémánk?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Gondolom itt lehet vegyes témakörben feltenni kérdéseket.☺ Pchez szeretnék venni egy 2.1 hangfalszettet, akár használtan is. Több hirdetesrol is sikerült lecsúsznom , gondoltam addig megkérdezem mire érdemes figyelni vásárláskor. 8-14k szánok rá a használt árára. Zene és néha játékra lenne.
-
GoTReX
őstag
válasz Intruder2k5 #105393 üzenetére
Szia
Köszönöm, de ezt csak tabletről csinálja és nem tudok új jelszót sem kérni, mert hiba a jelszó igénylése közben ablakot dob fel. Zsákutca...
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a fórumon be vagyok lépve , ellenben az apróhirdetés részben nem. Jelszavam nem fogadja el, és a jelszó pótlásra "kommunikációs hibat"ír ki.Mi ilyenkor a teendő?
Köszönöm a segítséget!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Egy elég hétköznapi kérdéssel fordulnék hozzátok. Adott egy i5 GTX 950 OC-val szerelt gépem és egy régebbi de Full HD-s Samsung LE seriás LCD. Ki szeretném tenni a gépem a képét a tv-re. HDMI-HDMI kábelt javasoltok,vagy van ennél egyszerűbb megoldás is? A távolság több mint 5m.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Egy elég bugyuta kérdéssel fordulnék hozzátok. A háztartásban több módon kapnak netet a gépek:
Modem--> Vezetékes Router (ebből megy 2 gép vezetéken kersztül) --> Routerből egy Wifi adapterbe amiről egy gép megy. Szeretnék jelszót tenni a Wifire de a default 192.168.1.1 IP-re csak a Vezetékes router jön be. Sehogy sem tudom elérni a Wifis beállitásokat ami elvileg defaulton ugyancsak 192.168.1.1-en van (resteltem is factory defaultra). Próbáltam hogy A wifis adapter direktbe bekötöm a gépbe és ugy megpróbálom,de semmi. Biztos én vagyok hülye... Hogy tudnám elérni hogy jelszót tegyek rá?
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Hozzám került egy HP laptop. Gondoltam Win 7-et telepítek rá. A setup elején driver hiányosságra panaszkodik,hogy nincs cd/dvd driver és ezeket akár cd/dvd -ről is pótolhatom,de a telepítő így nem léptethető tovább. ( képzavar) Biztos találkoztatok hasonlóval,mi ekkor a teendő?XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Tudnátok olyan hőmérő progit ajánlani ami fut háttérben mint pl a CoreTemp de mér mindent? Jó lenne ha írná hogy mennyi volt a max elért fok is. Új gépnél kíváncsi vagyok mennyire mennek fel a dolgok hosszabb ideig tartó használatban. Köszönöm a segítségeket!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Streameléssel kapcsolatban kérdeznék. Van köztetek olyan aki járatos ebben?
-
GoTReX
őstag
sziasztok!
Egy ismerősöm kért meg rá hogy segítsek megválni a régebbi videókártyájától: ASUS Radeon HD7770-1GD5 1GB . Mi a reális ára ennek a kártyának? Előre is köszönöm!
-
GoTReX
őstag
Köszönöm a segítséget,az MX Player bevált mobil videózásra.
-
GoTReX
őstag
sziasztok!
Androidos telefonon van valamit limit a felmásolt videók hosszára? Azért kérdezem mert feltettem pár kisfilmet ,és a hosszabb 1h hosszú filmeket nem lejátszható fájlnak jelöli meg.(20-35percesek gond nélkül mennek)Előre is köszi.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Ugyanazon az oldalakon jártam,ahol eddig is tettem de mégis valahol bekaptam pár vírust. A sima oldalak oldalsávjában kihagyhatatlan faroknövelő,és zsírégető tabletták reklámjai bukkannak fel számolatlanul. Lefutattam az updatelt Search and Destroyt ,meg az Ad-aware-t de nulla eredménnyel zárult a keresés. Mivel tudom ezeket a retkeket eltávolítani? Előre is köszönöm!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Kicsit off kérdés ,de nem tudtam hogy tehetném fel. Regisztráltam Bwinre, de mivel a kártyámat nem támogatja az oldal ,meg nem is tetszett ahogy megcsinálták törölni akarnám magam. A kérdés az lenne hogy hol lehet? Csak olyat találtam ,hogy szüneteltetés stb....Abszurd az egész
-
GoTReX
őstag
Kicsit off,de hogy lehet forumba Gifet beszúrni?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Egy régi x2-es AMD 4600+ géppel kérnék segitséget. Tisztában vagyok vele hogy egy régi ócskaság. A túlmelegedés a problémám. Ha nem nyúlok hozzá 30-40 c elvan, viszont ha egy játékot,vagy akár egy streamet elindítok rajta lassan de biztosan felmászik 90-100-ra is akár. Kiportalanítottam,újrapasztáztam,maxra állítottam a ventit ,hűvös a szoba de semmi nem változik. Régen full terhelésen sem volt ilyen. Elöregednek ezek,vagy mi lehet a gond?:S
-
GoTReX
őstag
válasz #65675776 #71300 üzenetére
Am2. Új hűtőt már nem veszek.Szétnéztem aprón,és 65-75k-ért már Quad AMD-t lehet kapni.A sors iróniája ,hogy anno AMD Thunderbirdöm volt,ami ugyancsak nem a hűvösségéről volt híres.Régebbi motorosok tudják miről beszélek Most kivettem asztalból,és levettem az oldalakat.Elindítok valami játékot rajta ,és teszek egy próbát.Sajna már semmi tippem.
-
GoTReX
őstag
Köszi a gyors válaszokat! Hát először beállítottam biosbos a figyelmeztetést 80C-re. Over alatt azt értem hogy kikapcsol a gép. Minden hűtő gyári, dobozosan hozzá adott téglaméretű hűtő,és jól ráillesztve.A CPU borda elég meleg igen,rendesen felmelegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Elite: Dangerous
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest