Hirdetés
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rabbit87
tag
Sziasztok!
Ötletekre volna szükségem HDD ügyben.Adott egy Samsung SP250C SATA-s hdd, 6 éves, eddig hibátlanul üzemelt asztali PC-ben.
A különböző hdd tesztprogramok annyi hibát irtak rá, hogy a lemez felületén egy hibás szektor található, ami át lett helyezve, beavatkozásra nincs szükség, a garanciális javitásra még nincs lehetőség.
Ma a következőt produkálta a hdd, pár órát gépeztem, hiba nélkül, aztán bekapcsolt állapotban kinyomtam a monitort, a gép ment tovább ugye.
Amikor visszakapcsoltam a monitort, már 'no signal' felirat fogadott és a hdd úgy 'kattogott", mint amikor a fej pozicionál és nem indult el.
Újrainditottam a PC-t, a winyo felpörög rendesen, 3-4 ilyen kattanás után leáll...Van remény javitásra, adatok visszanyerésére ésszerű összegből?
Köszönöm!
Iphone 12, Dell Inspiron 3521
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest