Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz user12 #46266 üzenetére
valamelyest javult, de nem minden helyzetben. Pl PHn egyes fórumtémák nevei még mindig ilyen mosott szaroknak tűnnek, mások meg élesek. Más honlapokon viszont eddig is jobb volt, a kalibrálás után meg már nem is észrevehető (max ha nagyon rossz szögből nézem a betűt, akkor kezd lilás és mosott lenni)
-
veterán
válasz user12 #45929 üzenetére
"Megfelelő biosfrissítés után"
Természetesen.. én így is kezdtem az első hsz-em a kérdésre válaszolvaHa már itt járok:
mióta felraktam a win7-et, és az új utorrentet azóta véletlenszerűen naponta párszor leállnak a torrentjeim azzal a hibával, hogy nem tud a file-hoz hozzáférni, mert valamelyik másik program használja.
Találkozott már valaki ezzel? A NOD-om is új. lehet az kavar be valamit?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
user12
őstag
válasz user12 #45762 üzenetére
Na a lényeg annyi, hogy ha bnő gépében csak 1 wifi kártya van és azzal szedi a netet, és ugye újratelepítés se oldotta meg, valószínű skype-on se fogod tudni.
Inkább szólni kell a szolgáltatónak (mivel rendszerint a kártya az övék), hogy jöjjönek és nézzék meg. Egyebek mellett még az antenna is ludas lehet.
Vagy...vezérlőpult>felügyeleti eszközök>eseménynapló....alkalmazás vagy rendszer kategória alatt lehetnek még érdekes dolgok ezzel kapcsolatban (behatárolni a hibát)..bár ha a kártya a rossz csakugyan, rendszerint oda nem kerül be hibaüzenet. Egy próbát megér.Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
moha21
veterán
válasz user12 #45663 üzenetére
Köszi a tippeket!
Most nem tudom kipróbálni, de ha lesz eredmény jelzek ( bár csökkentett módban nem hiszem menne D3D hiány miatt
Ez a parancs egyébként mit csinál?/tudod google barátom, de ha már rendszergazda vagy kifejtheted/Még egyszer kösz! Üdv: moha
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
válasz user12 #45656 üzenetére
Üdv! Köszi az info-t!
Sajna konkrétan ilyen funkció nincs. a Hasonló jellegű dolgokat állítgattam, de semmi változás..valószínűleg tényleg kompatibilitási a gond van egy 3000+ -os Bartonom azon is kipróbálom mivel azon is XP van GeF 280NVS Quadro-val. Én még a VGA-ra is gyanakszom nem volt egyszerű életre kelteni a játékot( 8600 GT) azzal is hasonló műveletet produkált. Próbáltam másik driverekkel semmi. Ami hirtelen eszembe jutott és VGA-ra utaló jel, hogy ha átállítom 16 bit-re a színmélységet a játékban akkor nv4_akármi.dll és kékhalál(csak reset). Bár Nem tudom mit lehet kezdeni a VGA-val:Sde köszi mégegyszer másnál még jól jöhet!
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
VinoRosso
veterán
válasz user12 #42708 üzenetére
Hát az eredeti word-öt még ha jól tom simonyiék csináltak, meg még talán 95öt is, ezek még jók is voltak, de a 2003 meg a 2007 valami agyrém. Most hogy kivettem azokat a vonalakat, teljesen elkúródott a korrektúra, olyan szavakat is aláhúz, amik nem is hibásak, de már nincs türelmem elszarni vele az estét, hogy megnézzem miért ilyen :/
#42710) pincehely : és akkor mi van azokkal akik warez oldal üzemeltetésével buknak meg? Életfogytiglan ? vagy életfogytig LAN
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz user12 #42690 üzenetére
Alapértelmezett stílus van, de próbáltam mást is, mindegyiknél megmaradnak a vonalak.
Viszont észrevettem, hogy akkor rak le ilyen vonalat a word, amikor álhúzásokat csinálok tehát lerakok pár ___ karaktert és ezekből olyan hosszú vonást csinál egy enter után. Egyéb 5let?
#42682) vlcsko82 : azért az érdekelne, hgy ezt hogyan oldják meg.Hogy lehet valakit letiltani a netről? Beleégetnek a kisugárzásába egy IP-címet vagy mi ?
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz user12 #42635 üzenetére
Nem jött be Ha megfogom a vonalat, nem jelenik meg se T se L se semmilyen egyéb dolog, csak a szaggatott vonal és a margó. . bekezdés/tabulátorok/összes törtlése ráklikk, semmi... egybként a kitöltésnél sem volt semmi bejelölve... dunsztom nincs milyen vonalak lehetnek ezek. Am 2007-es Wordot használok, ha ez számít.
-
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest