Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
-
szandisas
őstag
egyik ismerősömn feltett egy progit amit nem tud leszedni, mert hibát ír ki. hogy lehet az ilyen maradékprogramokat, vagy sérülteket leszedni egyszerűen?
aláírás
-
Hosssszu
őstag
válasz #54715584 #8026 üzenetére
Ha jol sejtem a vista ujabb verzioju ntfs-t hasznal, nint az xp. Gondolom emitatt nem latja az xp a particiot. Probald meg valamilyen progival regebbi verzioju ntfs particiora konvertalni a particiot. Persze konnyen lehet, hogy rosszul tudom. Meg termeszetesen konvertalas csak sajat felelossegre!
-
matrix23
tag
# 7920 # - ra valami okosság?
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Létezik HD 2400XT videokártya AGP csatolós, esetleg passzív hűtésű változatban?
-
-
Eagl3
veterán
Van valakinek ötlete, mitől lehet az, hogy egyszercsak kékhalált dobott multkor a gép, újraindulásnál pedig nem bootolt a winyóról. Megnéztem BIOS-ban, ott sem látta a winyót. Gép kikapcsi, winyót lehúzkodtam, összeraktam utánna jó volt. Ma ugyan ez történt annyi különbséggel, h. nem láttam mikor újraindult a gép csak a feliratot, hogy "Disk boot flai......."
Az alaplap szórakozik velem vagy a winyó?
Mod.: Nincs húzva most semmi, BIOS is default-on van.
[ Szerkesztve ]
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Meg szeretnék nézni egy filmet, de a kiterjesztése .daa. Nem is hallottam még ilyenről. Mivel tudom lejátszani? -
Hani
aktív tag
válasz bolondember #8004 üzenetére
A guglin utánakerestem kicsit. Többen azt mondták, hogy próbáld meg úgy, hogy nem importálod a régi pst file-t, hanem hozzáadod adatfile-ként. Másoknál az vezetett a megoldáshoz, hogy levették a pst file-ról a "read only" attribútumot, és utána importálták (vagy adták hozzá adatfileként)
Ha így sem megy, pl ez a program kifejezetten erre a hibára is alkalmas - szerintük.. érdemes lenne kipróbálni a demójukat
Sok szerencsét.
-
bolondember
MODERÁTOR
Valakinek valami tippje?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
[Ehhez] hasonló átalakító kellene elérhetőbb áron, amivel BT képes eszközöket sorosporton kapcsolhatnék műszerekhez...
Köszi :-)- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
RexpecT
addikt
Honnan lehet leszedni a "legújabb" videókártya meghajtót geforce2-őhöz
Megvan>drivers.hu[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
Tapasztalatom szerint a T-Online ADSL már hónapok óta gondokkal küszködik, de egy-egy reklamálót (engem is) leráznak, hogy nála van a hiba. Itt Debrecenben annyira nem szaggat, mint ahogy írtad, de volt olyan nap, amikor 2 percig sem élt egy modem kikapcs/bekapcs-al ujraélesztett kapcsolat. Nekem 3 GByte korláttal van az internet, emiatt forgalmi adatokat kellene tudnom lekérdezni, az utolsó megszakítás után pár órával. Mostanában az utolsó pár napot ritkán tudja mutatni. Volt olyan hónap, amikor néhány nap teljesen kiesett.
Statisztikailag kimutatható, hétvégeken nincs aki helyrepofozza az adatbázisukat, aztán keddre, szerdára valamennyit javítanak rajta, aztán kezdődik elölről.
Voltak napok, amikor azt hittem, hogy már sikerült rendbehozni dolgaikat.sziasztok vki nem tudja megmondani miért fagy meg a netem ? állandóan 2 percenként.nem hiszem hogy a t-online lenne ennyire szar mer másnak nem csinál ilyeneket és eddig nekem se.nem tudja vki mitől lehet ? honnan lehet megtudni mitől ? ha a t-online ennyire rossz akkor váltás lesz.már 2 hete ezt csinálja.
és utána nem enged visszacsatlakozni 10 percig kb.[ Szerkesztve ]
mezis
-
törölt tag
3 vincseszter van, az elso 2 fele van particionalva, azon volt vista, a masik 2 vinyo adattarolasra volt fenntartva
a harmadikat vettem a vista hasznalata alatt
a vistas particiot toroltem, arra ment ra az xp, es most az uj vinyot nem tudom hasznalni
formatalni-particionalni nem akarom, tele van adattal, es semmi koze nem volt a rendszerparticiohoz -
törölt tag
sziasztok,
gyors segitseg kellene
vistat hasznaltam az elmult fel evben, es azota vettem egy uj vinyot
ma ujratelepitettem az xp-t, es nem latja az uj vinyomat
egy sp2-es xp-nek latnia kellene a sata-s vinyokat, nem?
vista alatt is csak sima ntfs-re lett formazva a vinyo
sok fontos dolog van rajta, hogy lehet megoldani, hogy lassam?megneztem a felugyeleti eszkozokben
latja a vinyot kifogastalankent, de azt irja, hogy GPT vedoparticionem akarom formatalni
300 gigas vinyo es a telepites miatt arra mentettem minden fontos adatot... -
REDeath
őstag
próbáld ki másik hálókarival és vagy ha lehet másik gépet dugjál rá a nethozzáférésetekhez, ha másik gép megy, akor leglaább t-online bűnösségét kilehet lőni.
sőt ezzel kéne kezdeni aztán a hálókari...Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
DSG
tag
sziasztok vki nem tudja megmondani miért fagy meg a netem ? állandóan 2 percenként.nem hiszem hogy a t-online lenne ennyire szar mer másnak nem csinál ilyeneket és eddig nekem se.nem tudja vki mitől lehet ? honnan lehet megtudni mitől ? ha a t-online ennyire rossz akkor váltás lesz.már 2 hete ezt csinálja.
és utána nem enged visszacsatlakozni 10 percig kb.
de ha ien lenne a t-online ki az a hülye aki fizetne érte ? mer egyenlő azzal hogy nincs netem kb. nem tudok pár percet neten játszani mer egyből connection interrupted...[ Szerkesztve ]
-
sid.:Rc211v
őstag
Nem rég a doom 3-at nyomtam sztem az is megizzasztja a gépem de nem fagyott..
Lehet csak a VGA vagy a CPU melegszik túl. Most h mondod a cpu terhelés alatt 70 fokos is volt már egy progival néztem még egyszer a vga meg nemtudom hány fokos de a ref. hűtős 66GT-k 80-90 fokig szoktak melegedni (A mostani MSI-mnél nem irja a hőfokot)
Gondolom nem sűrűn bontottad meg a házat a házam oldala fennt van a helyén akkor rohatt melegek szokatak lenni a cuccok(codegen ház) igy nekem nincs fent az oladala már egy jó idelye és igy valamivel hűvösebb a gép de szokatam poratalanitani meg ilyesmi.
3dmark az jó öltet mar rég csináltam van is a gépen 05. A táp egy FSP 300-as kb 1 éves talán nem az a gáz de majd azt is megnézem vhogy..
kösz a tanácsokat<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
REDeath
őstag
hi!
Digitális fényképezőgépeket hol tudnak javítani? enyémre még nyáron ráestek, azóta hülyéskedett, néha nem fókuszált, néha be se kapcsolt, mostmár egyáltalán nem, és márciusra kéne. gondolom valami hülye kontakthiba, bár nemvagyok egy Konica mérnökKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
ALI_G
veterán
válasz sid.:Rc211v #8018 üzenetére
van más játék ami megizzasztja ennyire a gépen mint a source? Lehet csak a VGA vagy a CPU melegszik túl. Egy ilyen restart után ugorj be biosba és nézd meg a CPU hőfokot, ha az nem akkor még lehet a VGA. Gondolom nem sűrűn bontottad meg a házat. Lehet tele van már porral, a ventillátorok szépen belepréselik a port a bordák közé, óvatosan kitakaríthatod ezeket a helyeket.
Futtass esetleg egy 3Dmark-ot, az is jól megizzasztja a gépet, ha az is kifagy, akkor kizárható vmilyen rendszerkomponens ami összegabajodik a sourc-szal.
Talán-talán még lehet táp gyengeség, ha nem minőségi és épp kinyúló félben van.
-
sid.:Rc211v
őstag
Sziasztok all.
Valami probléma van a gépemmel: Ha Cs Source-ot jáccok akkor egyszercsak lefagy..sötét kép reset...
Most is lefagyott Cs Source-ozás közben.. Source közben szokott csak lefagyni az az érdekes másnál nem ..Mi halhatott meg a gépembe? Tudom sok minden lehet de hátha jobban le tudjuk szűkiteni a kört.. no tuningos a gép(bár igaz kicsit régi)
Bármilyen tanácsot elfogadok thanx!<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
timeslot
csendes tag
Sziasztok!!
Régóta használom a Canon pixma IP 4200-at. Olyan jelenséggel találkoztam, hogy a azt a hibaüzenetet adja ki, hogy "Működési hiba. Nyomja meg a nyomtató Újrakezd gombját, ha a hiba továbbra is fennáll kapcsolja ki és be....
Megtettem amit kér, de a jelenség ugyanaz. Csak villog az Újrakezd lámpa és semmi....
Mi lehet a baj?????
-
(jan)
őstag
vagy esetleg demo patront kapsz mint én a laser hez
a normális 2000 oldalas de a nyomató mellé csak 1000 est adtak
[ Szerkesztve ]
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
JetiRulez
őstag
-
ALI_G
veterán
Szeretném átirányítani egy hotmail-es fiókot egy gmail-esre. Segítsetek, hogy tudnám megcsinálni!
-
bolondember
MODERÁTOR
Közben még próbálgattam többfajta ilyen idiótaságot, de mondjuk most pölö a Disk Doctor Outlook Mail Recoery (.pst) is dobott scan után egy "pst file is not valid" üzenetet...
Kalap-kabát ezekre a pst-kre?
-
JetiRulez
őstag
válasz JetiRulez #8002 üzenetére
Volt alkalmam jobban megnézni a Firefox-ot (még mindíg nincs meg mit csesztem el) és rájöttem, hogy főleg csak tömörített fájlokat nem lehet letölteni és megnyitni se.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Vicoo
senior tag
Ez a problémám:
------------------------------------------
--------- Client Initialization ----------
Loading renderer.....
--------- Initializing Renderer ----------
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll' ): succeeded
Checking for ARB multisample ... GL_ARB_multisample not found
...setting mode 6: 1024 768 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (1024x768)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (6)
Checking for ARB multisample ... GL_ARB_multisample not found
...setting mode 3: 640 480 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
Error during initialization SYSTEM ERROR
GLW_LoadOpenGL() - could not load OpenGL subsystemVagyis ahogy elnézem nincs opengl támogatásom...Mit lehet tennem?
-
bolondember
MODERÁTOR
Sziasztok!
Egy kérdés: Főnökasszony több pst-je úgymond "beadta az unalmast" - ha megpróbálja megnyitni, dob egy hibaüzit, h "this is not an outlook data folder". Explorer is annak "látja", próbáltam az "outlook advance repair v1.4 (demo)"-rel javítani, dolgozott, dolgozott, és 70% után hirtelen felugrott 100ra, majd azt írja, h "cannot repair".
Outlook 2k3, és már tippem sincsen...
-
JetiRulez
őstag
válasz Sk8erPeter #7951 üzenetére
A Windows most lett újratelepítve múlt héten (még egyszer nem akarom), szóval csak a Firefox lett újrarakva. A háló kártya driverét nem piszkáltam el, csak itt a böngészőbe valamit és nem tudok rájönni, hogy mit.
Megváltoztattam az aláírásomat is.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
ALI_G
veterán
Szeretném átirányítani egy hotmail-es fiókot egy gmail-esre. Segítsetek, hogy tudnám megcsinálni!
Aktív témák
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest