Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
gÁbOor
csendes tag
hello
nekem olyan kérdésem lenne h 3 vinyó esetén h kell berakni a jumpereket?
pl a rendszert+2amin nincs rendszer...
előre is kössz a segítséget
by -
xT4ken
tag
Hali!
Nekem Logitech LX7 wireless egerem van 5 év garanciával és az lenne a kérdésem, hogy lehet-e olyan indokkal reklamálni, hogy nehezen nyomódik a bal gomb rajta. Viszonyitva a jobbhoz, hatalmas a "lenyomóerő-különbség". Elég idegesitő némelyik jétékba és szó szerint Fárasztó. -
DuplaZso
aktív tag
"Igen, minnél kisebb az ellenállása ugye annál kevesebb a jelveszteség értelemszerűen."
Az impedancia nem egyenlő a csillapítással. TV-vételtechnikában a 75 Ohmos rendszerek terjedtek el már jó régóta, tehát ilyet kell venni. Alacsony veszteségű (csillapítású) kábelt kell keresni, nem kis impedanciájút.[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
válasz Studiossrác #7194 üzenetére
Első körben töltsd ki az adatlapodat, azon belül a Cuccok részt (konfidurációdat írd oda). IDE ODD van a PC-ben? Mire van jumperelve a HDD?
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Studiossrác
aktív tag
Esetleg jumperre tudok még gondolni, mivel ahhoz abszolút nem értek. Okozhat ilyen problémát ha hátul rosszul vannak a jumperek elhelyezve? (igaz gyárilag is így volt és ment vele az előző windows is, de háta ez a baja).
-
Studiossrác
aktív tag
Igen, a winyó külön kábelen van. Particionálással az elején próbálkoztam csak, mostmár úgy vagyok vele, hogy csak menjen fel rá az xp, nem partíciózgatok(nyílván 1 db ntfs partíció kerül rá )
Ezt a kérdésedet nem értem: Vagy ugyanolyan felállásban (ugyanazzal az optikával, kábel végén ugyanúgy, stb.) volt jó a másik gépben?
De az 1 teljesen más gép, más kábelekkel, más alaplappal, mindene más. Csak a winyót tettem át bele. Olyan létezik, hogy bizonyos alaplap nem kezel rendesen egyes winyókat? Tudom akad ilyen egyes alkatrészeknél, de winyónál még nem hallottam ilyen problémáról. Másra már egész egyszerűen nem tudok gondolni. -
gban
veterán
válasz Studiossrác #7189 üzenetére
Megcsináltad a particionálást?
Külön kábelon van a vinyó? Ha nem, tedd úgy.
Vagy ugyanolyan felállásban (ugyanazzal az optikával, kábel végén ugyanúgy, stb.) volt jó a másik gépben?
Esetleg ott más a felállás?Postázást nem vállalok.
-
Hukkle
tag
Köszi a tippet, kipróbálom és jelzek!
-
Hani
aktív tag
válasz Studiossrác #7184 üzenetére
Nekem akkor csinált hasonlót, ha sata winyóra szerettem volna a rendszert telepíteni, de nem raktam fel hozzá a kiegészítő drivert. Ez persze csak egy tipp.
-
gban
veterán
-
Studiossrác
aktív tag
Sehogy se jutok előbbre. Eleve az miért van, h kise írja, hogy a cd-ről való bootoláshoz nyomjon egy entert? ő ilyeneket kihagy, magától cd-ről bootol. Úgy, hogy a cd csak a 2. a bootolási listában. A másik amit nem értek: gép beindul,bios bejön, átlép rajta. Olyan 5 percig fekete képernyő(monitor lede zölden világít, úgyhogy nem dobja á magát készenlétibe), és csak utána indul a win telepítője, amit ahogy már leírtam, formáz, telepítőfájlokat felmásol majd újraindít. És itt meg is hal, az egész folyamat újrakezdődik. Más ötletetek nincs arra, hogy mi lehet a gép baja?
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Tudnátok vmi kis progit ajánlani a Riva Tuner helyett, ami játék közben mutatná a vga (nVidia) hőmérsékletét?
-
-
RedWing
aktív tag
válasz dregpeter #7177 üzenetére
Start-->Vezérlőpult-->Teljesítmény és karbantartás-->Felügyeleti eszközök-->számítógép-kezelés-->lemezkezelés-->jobb egér a kívánt meghajtón/partíción-->meghajtó betüjel és elérési út módosítása.
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
dregpeter
tag
Sziasztok
Kivettem a winchestert és mert be kellett tennem egy másikat
Aztán az ederetit visszatettem, DEE más meghajto néven ismeri fel.
Hogyan lehet Winfosban visszaállitani hogy ne J, hanem F legyen mint régen?
Köszönöm
Az élet mndig olyan, amit nem mindig lehet szeretni, de egyet mindenki szeret MEGKÖNYEBBÜLNI
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Köszönöm mindenkinek
Lehet ,hogy AM2-re kell átálnom ?
Melyik progival tudnám megnézni a videókari órajelét,hőmérsékletét,venti fordulatát?Üdv :
-
gban
veterán
válasz Studiossrác #7165 üzenetére
Ha nem jutsz elöbbre, próbáld ki hogy a telepítés elején nem csak formázol, hanem leszeded a partíciót majd vissza, és utána formázol.
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Studiossrác #7165 üzenetére
Szúrjál ki vele, mikor újra akar indulni vedd ki a lemezt (elég ha csak kinyitod a tálcát), megvárod amíg bootol, majd szépen ha be bootolt becsukod a tálcát amiben a lemez van és: show must go on...
#nincsbennetarcsi
-
-
-
szandisas
őstag
válasz Studiossrác #7163 üzenetére
ha kikapcsolod, hogy ne bootoljon CD ről akkor is csinálja?
emlékszem, hogy nekem is volt ilyen gondom, de sikerült megcsinálni (csak nem tudom, hogy hogy )aláírás
-
Studiossrác
aktív tag
Hello. Akadt még 1 problémám . Van itt 1 gép, amire windows-t szeretnék feltenni(ebbe a gépbe volt nemrég alaplapcsere). Telepítő bebootol, formáz, telepítőfájlokat felmásol a winyóra, sőt még újra is indítja a gépet. Eddig tökéletes, innentől jönnek a gondok. Ahelyett, hogy újraindítás után a megkezdené a konkrét telepítést, ő inkább újra bebootol a cd-ről, megint formáz és felrakja a telepítő fájlokat. Ebből 1 örök körforgást csinál. Az is furcsa, hogy a windows nem ajánlja fel, hogy cd-romról való indításhoz nyomjon meg 1 entert, hanem mindezt magától teszi(bios bootolási sorrendtől függetlenül). Mi lehet a probléma?
-
Asador
tag
Értem. Csak tartok tőle az előfizetés 1 TV-re szól. Vagy ez hülyeség, annyi felé osztom amennyire csak akarom?
Ja és még valami. Elég nagy különbségek vannak árban a kábelek között. Mi a jelentősége az Ohm-értéknek ebben az esetben? Ez az ellenállással kapcsolatos érték emlékeim szerint...
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Lehet túlmelegszik a vga-d és azért kezd el hibázni... Rivatunerben monitorozd a hőmérsékletet és kiderül a vga-e a ludas. Szvsz, nem ram hiba (inkább vga ram hiba) de kitesztelheted memtest-ela rendszer memómirát is.
GTS-ed tuningolva van? Aktív vagy passzív hűtéses?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Ez csak akkor derül ki a ha szétosztod, mert innen nehéz megmondani milyen a jel erősség nálatok... Ha a másik tv-n gyenge a kép akkor kell jelerősítő. Ilyenkor egyszerűbb ha szólsz a szolgáltatónak, hogy gyenge a jel és akkor ők tesznek jelerősítőt. (nálunk ugyan ez volt, távolabbi tv-n (emelet), már gyenge volt a jel, szóltunk a upc-nek és telepítettek az utcánlévő "gödörbe" egy jel erősítőt és kész).
#nincsbennetarcsi
-
Hukkle
tag
Hello! A következő hibát észlelem. A régebbi 3D-s játékok esetében /Warhammer 40k Dawn of War- stratégia/ A gép tökéletesen meg.
Ha egy keményebb játékot izzítok / Dark Messiah minden maxon/ akkor egy idő múlva textúrahibák jönnek elő, majd a játék kifagy, kilép.
Azt gyanítom, hogy nem a VGA vagy a memória hibás, hanem akkor jön a gikszer, ha már 5 perc játék után a VGA memó, a rendszermemó is megtelik és elkezd swappelni a vinyóra. Gondolom, a vinyónál lehet a hiba? Szerintetek mire utalhat ez?
Konfig: ASUS A7V-VM lap AMD x2 3800+ proci, 8600GTS VGA, SATA Samsung vinyó és PATA Samsung vinyó, mindkettő 160GB-os. A korábbi Nforce4 ultra lapban /ASUS A7N/ i ezt csinálta.
-
Asador
tag
Sziasztok!
Nem kifejezetten számítástechnikai kérdés, de talán tudtok segíteni. Szeretném kettéosztani a bejövő koax kábelt hogy, két tévét lehessen használni. A gond csak az, hogy a második TV kb. 50-60 méterre van az elsőtől. Elég, ha csak megveszem a kábelt és kivezetem vagy ilyen távolságnál már kell valamiféle erősítő?
Kösz!
-
Romeo23
tag
válasz Paintballboy #7150 üzenetére
A BIOS-ban, azt hiszem a BIOS Features Setup menüben van egy olyan, hogy Video BIOS Shadow menüpont. Lehet, hogy azt kell tiltani, azaz "disabled" legyen mellette opcióként beállítva. Nekem ez a tippem.
Project Torque nickem: PeArp80
-
Tibord
senior tag
Helló
Meg tudná valaki mondani nekem hogyan kell (ha lehet) a CONVERTX TO DVD3 átalakítóprogramban a hangminőséget állítani? Nekem az lenne a fontos hogy az alapértelmezettnél rosszabb minőségü hangot (128Kbit/s) készítsek vele.Esetleg ha tudtok ajánlani egy avi-->DVD átalakítót (WINAVI kizárva) ajánlani amibe én tudom beállítani a tömörítést akkor azt is szívesen veszem
Előre is köszi a segítséget
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
warrior28
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy olyan progit, ami monitorozza a proci, ram és videó ram kihasználtságát és vissza lehet nézni? -
old gray
addikt
Nekem is 4200+ cpu-m van, és a 8800GTS 320MB vga-m 8500pont körül teljesített 3DMark 06-ban (igaz 2860MHz-ra húzva a cput), ez is jelzi, hogy kb. a 8800GTS 320MB (G80) vga az, amit még egy ilyen proci ki tud hajtani. Nagyobb vga-t teljesen felesleges mellé tenni (max. extrém felbontás esetén jöhet jól).
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Paintballboy
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van 1 jó nagy gondom!Na szóval az a bajom,hogy mikor el akarok indítani egy játékot(esetleg videót is),akkor valamikor gondol eggyet és a kijön a "kék hátteres,fehér szöveges" kis kedvenc(azthiszem memórivizsgálat) És ott azt írja,hogy próbáljam kikapcsolni az árnyékolást és a gyorslistázást a BIOS-ban,de nem tudom,hogyan kell! Esetleg,ha van valakinek ötlelete,légyszi írjátok meg! Amúgy nem minden játék indításnál csinálja,csak amikor úgy van kedve.Újraindulás után pedig általában jó,de nem mindig!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Az MP3-lejátszónak nem volt saját formattálási lehetősége? Csak azért kérdezem, mert az enyémen van "önformattáló", nem kell hozzá számítógép. (Igaz, az enyém MP4-lejátszó. Ez tuti nem vágja haza a lejátszót.
Bár ha elcs*szted, akkor is van lehetőség a visszaállításra. Elvileg meg kéne szerezni hozzá a firmware-t.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Biztos, hogy nincs hozzá újabb firmware. A kedvedért én is átnyálaztam. De csak ennyit találtam. Szerintem ennél több nem is kell egy merevlemezhez. Tulajdonképpen szerintem felesleges a vinyód firmware-ével foglalkozni.
Sk8erPeter
-
_ak_
addikt
Nem hardver, de hátha. Szeretnék egy filmől pár másodpercnyit meg "gifesíteni" 100*100 avatrnak. Mivel tudnám ezt megcsinálni vagy méginkább hol találhatok ehhez használható guide-ot? Jahh és a progi nem árt ha elfut x64es vistán. ^^
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
törölt tag
CPUz, vagy GPUz progival nézd meg, hogy rendesen megy-e a PCIe csatolód, 16X sebességel, mert néha előfordulhat, hogy valamiért visszavált 1X-re. A Mark ennyire eszi a gépet. Tényleg drasztikusan vissza tud esni a sebesség, még szénné húzott 8800GTS-512 esetén és Q6600 esetén is van, ahol 2 FPS körül fut csak. A 4200+ már kicsit kevéske ehhez a VGA-hoz.
Most néztem, hasonló gép, mint a tied kb. ennyi pontot tud Mark06 alatt alapon, tuning nélkül.
Itt nézz körül Itt vannak alap, és tuningeredmények mindenféle kártyáról.[ Szerkesztve ]
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Ismét kérdezném a gurukat
Muszáj volt lecserélnem a tápom mert a videókari könyve min: 450w-osat javasol.
Mondjuk fagyogatott is néha. Ezt vettem helyetteORSAIR PSU-520HX
Csak most állok értetlenul a csere után , mert azt hittem,hogy azért kapok ( szerintem )
kevés pomtot (8223 ) 3D Mark 2006-ra. mert kevés a feszku a kártyának.
De tépcsere után se változott az eredmény. Pedig a + tápcsati is rajta van
Mi tévő legyek? Van valami ötlet ? Mivel a matőr szinten vagyok gépileg nem igazán tudom a bioszba esetleg kellene valamit állítani?
Valaki a procival magyarázza . Kevés lenne a 4200 X2 939-es proci? A videókártya 8800 GTS 512 ,Alaplap: ASUS A8N SLI PRÉMIUM ,Ram :2*1 G CORSAIRSzerintetek?
Ja : A teszt elején indít 52 fps-el az odáig rendbe is van, de amikor kiszálnak az ürhajóból
viszza esik 15 fps-re. Ez normális??? A Régi 6600 gt kártyám szintjére!!!S.O.S.
Üdv :István -
-
simondr
senior tag
Egy FSP 350W-os tápot cseréltem egy Antec 450-re
a minap beszereltem ezt a tápot és az történt hogy azota nem forog a CPU ventije és égett szag jön a memoriáknál lévő egyik kondibola win betölt minden müködik csak a proci ventije nem forog.
ezt jelzi az elején biossipolással is meg ki is irja hogy cpu fan error
mi történhetett? -
04ahgy
nagyúr
Hello!
AC'97 hang, i845E chipset, aAbit BD7-III lap. Az abit oldalán levő, és az összes többi AC'97 (WDM) driver is a következő: "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)" hibát adja. IRQ ütközés? VAgy mi a fene lehet szerintetek? (OS: XP SP2)
Köszi: HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
old gray
addikt
Sorry, rohantam és nem volt időm bővebben leírni, de látom Hani segített.
Most néztem a logout írásod, egész korrekt otthoni hálót alakítottál ki. A logmein-t nem rég ismertem meg, egész használható a cucc.
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Hani
aktív tag
válasz Sátán44 #7110 üzenetére
A Hungarian Wireless Community (HuWiCo) honlapján biztosan találsz segítséget.
Szerk: persze ha nem cél az esztétikus kivitel, akkor menj el az Ikeába, vásárolj 1000 forintért egy wok-ot, fúrd ki a közepét, és helyezd el benne a vevőt, hogy kvázi parabola-antennaként működjön a dolog - lásd WokFi, ill jobb oldalon a Related rész.Persze akármilyen más dologgal is működik, pl. vannak a neten papír/alufólia kombóból házilag előállított antennák, illetve ezekhez sablonok.
[ Szerkesztve ]
-
Hani
aktív tag
Gondolom, arra gondolt, hogy futtatás -> gpedit.msc, ott pedig felhasználó konfigurációja -> Felügyeleti sablonok -> Rendszer -> Ctrl+Alt+Del beállításai
Szerk: azon belül pedig dupla katt a "Feladatkezelő eltávolítása"-ra, és a [Letiltva] vagy akár a [Nem Konfigurált] opciót kiválasztani.
[ Szerkesztve ]
-
Bigya
őstag
Sziasztok!
OLyan problémám akadt, hogy ha Ctrl+Alt+Del kombót használok, akkor prüntyög egyet és írja, hogya a felhasználó letiltota az alkalmazáskezelő használatát.
Rendszergazda jogom van, alapesetben nem volt más felhasználó. Most próbára csináltam egy vendéget és ott műxik a csoda-billentyű-kombínáció!
WTF? Idegesít, nekem kell a feladatkezelő!
Ad-Aware, SpyBot, AVG eredménytelen, memóriában viszont sztem beette magát valami.
Javasoljatok kérlek valami megoldást!
Köööö - szöööööö - RŰŰŰŰŰŰŰ
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Hello mindenki!
Fogalmam sem volt hova írjak, ezért itt teszem fel a kérdést: Nemrég vettem egy FSP X3 Booster, 300W-os vga-tápot. Kb. egy napi aktív használat után érdekes dolgot fedeztem fel: a táp furcsa hangokat ad, afféle sípolás vagy statikus zaj, ami a hangszóróból jön pl. töltés esetén, ha integrált hangkártyád van és zavart okoz - csak persze erősebb. A táp teljesítménye nem csökkent, nem fagyogat, semmi egyéb hibát nem vettem észre, de eléggé zavaró. Csak 3d alkalmazásoknál jelentkezik, illetve mondjuk a honlapok görgetésekor böngészőben. Szagra elég furcsa, de nem mondanám hogy égett. Régi gépeknél érezni azt a furcsa, erős szagot. A kérdésem tehát: vigyem vissza a boltba? Mérjem le a megfelelő feszültségeket, illetve áramerősség-értékeket? Tudom, csak mérőműszerrel mehetek biztosra, de előtte szeretném valami szoftverrel is szemügyre venni. Mit ajánlotok? Everestnek van ilyen funkciója? És ha igen, hol? Előre is kösz!https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
lory87k
csendes tag
Hali
A HDD-m mikor netezek 44 fokos es amikor tob idot jatszom akkor 56 fokos es Cooler is van rajta (Samsung 160 gb PATA)
ez a homerseklet meg a normalisokhoz sorolhato?? vagy kezdjek el aggodni mert akar ki is eghet[ Szerkesztve ]
-
-
Márton
nagyúr
köszi, nyilván a témába vágó topicban is kaphatok választ, csupán azért bátorkodtam itt feltenni, mert gondoltam ismert a probléma, és létezik rá gyors, 2 szavas válasz.
azért köszi a segítséget!Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
volvoguy
addikt
vki a #7097-re?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Prego
senior tag
-
_ak_
addikt
Ebben a topikban, kaphatsz tippeket és segítséget.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Márton
nagyúr
Elegem van abból, hogy egyre több honlap kezdőlapján virus, trójai van!!
A legfrisebb nod egyből jelzi szép pirosan, választom hogy TERMINATE, utána mégis bejön a weblap, és szó nélkül egy kis exe letöltődik a documents mappába, az inditópultba, és be is teszi magát, hogy következő indulásnál lefuthasson.
MSN_update akármi.exe, gondolom valami messenger fertőző.
Hogy lehet ezt kivédeni? A nodban minden figyelés be van kapcsolva, van külön tűzfalam is (netveda safetynet). ennek ellenére mondom szó nélkül települ.
Én még csak-csak észreveszem, de ha történetesen párom netezik?mellőzzem az IE6-ot talán? (tudom, ez jó ötlet lehet, de már megszoktam, és hát széllel szemben ugye...) IE7 jobb?
help!
[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Lenry
félisten
válasz poffsoft #7114 üzenetére
PH teszt 1
PH teszt 2
PH teszt 3innen szemezgethetsz, ezek között biztos akad 4 pines. amúgy a 4 pines csatolóra tökéletesen rádugható a 3 pines is (tudtommal)
mod: csak persze azokon nincs automatikus fordulatszám szabályozás, neked meg pont azért kéne[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
poffsoft
veterán
Üdv!
A kérdésem ez lenne: AM2-re procchűtő venti kellene, 4 pines (az automatikus fordszám szabályzás miatt)
Hol lehet ilyet találni, és vajon melyik ventit érdemes megvenni? (valahol már olvastam, de nem találom a topikot...)köcce!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
Bunkó leszek. Nem nézem meg a fórumot hogy írta-e valaki, most kéne, lehetőleg sürgősen. Előre is köszi aki válaszol!
Lehet-e multimódusú optikai szálakat „hidegen” toldani? Miért?
Lehet-e monomódusú optikai szálakat „hidegen” toldani? Miért?An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Lenry
félisten
válasz feel good #7109 üzenetére
támogatja egyáltalán a lapod a Bartont? (főleg a mobilt)
csak mert amikor haver vett egy Abit IB9-et és egy E2140et, akkor az akart folyamatosan 8x50MHZ-en elindulni, mert nem ismerte a procit (aztán egy D805 és egy új BIOS segítségével orvosoltuk), igaz itt a szorzót jól látta, az FSB-vel volt problémája, de hátha... probáld ki (ha van rá lehetőséged) egy nForce2-es lapban, ha ott jó, akkor vegyél egy olyat (javaslom az Abit NF7-S v2.0 vagy Abit AN7 lapokat)Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!Van egy wireless adapterem és szeretném növelni a hatótávolságát.Hallottam egy olyan lehetőségről,hogy egy csőszerű vmibe rakják és akár több km-es távolságból képes venni a jelet.Ebben tudtok segíteni,hol találok erről bővebb leírást?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
feel good
aktív tag
Sziasztok van egy kis gondom..
Van itt egy régebbi gép, ami 2200+ TbredB-vel fut, teljesen tuningmentes az alaplap. Ehelyett beledobtam egy szorzólock mentes 2400+ mobil Bartont, ami valahol 10x200 környékén futkorászik gyárilag, 1.45V-al. (az előző gépemben 12x200-on ment 1.85V-on három évig)
800-on indult el, 5x133-on, 1.55V-al.
Semmit se lehet állítani a bios-ból, csak a 133-166 FSB-t.
Esetleg életre lehet kelteni rendesen, vagy hagyjam a francba és cseréljem vissza? Szoftveres FSB-szorzó állítás esetleg? Valami VIA-s szörnyeteg az alaplap.
Köszi.. -
Lenry
félisten
odt - OpenDocument szöveges file - az OpenOffice valószínűleg nyitja
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
attrax
aktív tag
Most telepítettem 1 gépet E2140 1.6 DC/1G 667 Integr.Hát vazz 25 perc kellett neki amíg eljutottam a Win-asztalig XP sp2-vel ! Azannya.+ install driverek, format. Össz-vissz 40 perc.
Nekem is kell ilyen!Unterschreiben
-
Möhe
addikt
Hali
Az .odt féle fájl kiterjesztést mivel tudom megnézni? köszi
-
Prego
senior tag
-
attrax
aktív tag