Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Pecc
őstag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy digitális tv tunerrel milyen tv adás fogható ma magyarországon.
Egy FS amilo li1705 celeron M530 al szeretnék, normális minőségü adást nézniElöre is kösz.
-
P@trick
tag
Hali!
Nem tudja valaki, hogy Macromedia Dreamweaver MX-ben hol kell beállítani azt hogyha weblapot szerkesztek, aztán megnyitom böngészek az oldalamban, aztán a főoldalra kattintok, a főoldalra is menjen. Mert nekem azt írja ki hogy nem jeleníthető meg, vagy nincs ilyen oldal. (De amúgy van)Meg a fejlécet hogy tudom átírni.
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
semmi
-
nygma
addikt
válasz raskolnikoff #14431 üzenetére
-
Benhill
senior tag
Üdv.
A maketorrenten kívül létezik még valamilyen progi amivel át lehet írni egy torrent announce url-jét? ha igen mi a neve?
-
föccer
nagyúr
válasz szandisas #14589 üzenetére
Ha pdf-ben volt, akkor ne simán kimásold, hanem konvertáld át az egész doksit .doc-ba, és utánna szerkeszd. converter keresésében a google a barátod: pdf2doc online converter.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
zsolesz010
senior tag
válasz Flashy #14591 üzenetére
De attól még, hogy a terhelés maximumát korlátozná, az órajel még ugynannyi maradna Vagy azok a MHz értékek csak viszonyításra vonatkoznának?
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Flashy
veterán
válasz zsolesz010 #14588 üzenetére
nem, a hardware limits-et a procitól kérdezi, tényleg be lehet állítani 375Mhz-et és tényleg lassabb lesz a gép. egyik tippem az egyelőre hogy valahogy a proci terhelést maximálja százalékosan (a windowsos progikban tényleg százalékértéket lehet állítani) de még nem tudom.
-
Flashy
veterán
válasz LamerGyuri #14586 üzenetére
próbálgattam, találtam olyan progit amiben "cpu throttle" felkiáltással lehet kb ezeknek az értékeknek megfelelő százalékban állítani _valamit_. a teljesítmény valóban leesik (pl super pi számítás kb arányosan lassabb), de a hőmérséklet nem csökken. én se tudom mit állít, a saját gépem ennél sokkal régebbi (ez munkahelyi amiről szó van), gondoltam hátha valami legújabbgépes menőgyerek majd ad tanácsot. Linuxban kernel driver biztosítja a fenti Mhz értékekre állítást, ennyit tudtam. azt hittem ezekben a modern procikban már van ilyen környezetvédő lehetőség. szóval egyelőre passz. lehet majd megnézem hogy Linuxban a hőmérséklet változik-e ezekről az állításoktól.
-
zsolesz010
senior tag
válasz LamerGyuri #14586 üzenetére
"driver: p4-clockmod
CPUs which need to switch frequency at the same time: 0 1
hardware limits: 375 MHz - 3.00 GHz
available frequency steps: 375 MHz, 750 MHz, 1.13 GHz, 1.50 GHz, 1.88 GHz, 2.25 GHz, 2.63 GHz, 3.00 GHz"Ez alapján én arra következtetek, hogy nem csak azt a procit tudja kezelni, ami nektek van Gondolom a 375MHz-et másik procival lehet megcsinálni, és ez a 375 MHz - 3 GHz csak a beállítható minimumot és maximumot jelenti a támogatott összes procit figyelembe véve.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
LamerGyuri
senior tag
válasz Flashy #14581 üzenetére
Na,erre én is kíváncsi vagyok! Ugyanilyen procim van.
Mi is ennek a proginak a neve?És hogyan kapcsolja ki a szorzózárat?Vagy 25-ös FSB-vel is megy egy ilyen lap?
Ha ez igaz,rögtön áttérek Linux,és ikszpé csak játszásira lesz"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
localhost
Közösségépítő
válasz sid.:Rc211v #14583 üzenetére
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
föccer
nagyúr
válasz szandisas #14582 üzenetére
Sorkizárt igazítás használata javasolt. Esetleh a betüméretet kissebbre venni egy picit, hogy több szó férjen el egy sorban. Vagy a betük közötti távolságot kissebbre venni.
Talán seegyt.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
sid.:Rc211v
őstag
szasztok. egy tv-t szeretne venni faterom...kikötései hogy ne legyen drága és minél nagyobb legyen a képe..ezt néztem ki meg neki is tetszett.. a márkaBush .. mi a vélemyényetek róla?sztem jó ár érték arányú tv..na de a márka az enyhén szólva ismeretlen és nemtom hogy megvegyük-e..inkább fizetne egy kicsivel többet de megbízható legyen ne kelljen vele szívni..szal ha vki hallott a márkáról, esetleg van is vkinek ilyen tv-je azok irjanak de amúgy mindenki véleményét várom..köszönöm
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
Flashy
veterán
válasz Dr. Romano #14580 üzenetére
ezt írja hogy:
driver: p4-clockmod
CPUs which need to switch frequency at the same time: 0 1
hardware limits: 375 MHz - 3.00 GHz
available frequency steps: 375 MHz, 750 MHz, 1.13 GHz, 1.50 GHz, 1.88 GHz, 2.25 GHz, 2.63 GHz, 3.00 GHzde tulajdonképpen nekem mindegy mit állít, csak jó lenne ha XP alól kicsit lejjebb lehetne venni bármit, amitől kevésbé melegedik, kevesebbet fogyaszt, főleg távolról férek hozzá a géphez.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
válasz Flashy #14579 üzenetére
És az a Linuxos program pontosan hogyan csökkenti az órajelet? FSB vagy a szorzó csökkentésével (már amennyiben lock nélküli a procid)?
Mindenesetre én ilyen progit nem ismerek, de végső esetre a biosban való állítás lehet a nyerőEz....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Flashy
veterán
Van egy 3GHz-es Prescott egy asszem Intel865G-s alaplapban (nem tudok többet róla), Linuxban tudom állítani p4-clockmod driverrel a proci sebességét 375MHz-től 3GHz-ig. Hogy lehet ezt XP alól? Jön a nyár, ha a gép csak készenléti funkciót tölt be, amit lehet lejjebb kéne venni, de XP alól.
-
k.t.a.
senior tag
válasz Sk8erPeter #14519 üzenetére
Említette, de azt is írta hogy ugyan olyan táppal próbálta ki. És hidd el tudom én is hogy elég neki egy kisebb, de vannak mégis olyan esetek, ahol előfordulhat hogy kevés, még ilyen relatív étvágytalan gépnél is. Mellesleg már semmi ötlete sem volt, egy próbát megér.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Sk8erPeter #14497 üzenetére
Megtaláltam saját magamnak a választ Windows Live Messenger smiley-k, hátterek és minden egyéb lementésére! Fantasztikus backup progi!
ConCon Retriever!Lásd: [link]
Sk8erPeter
-
SystemRoot
őstag
válasz greatchaos #14574 üzenetére
sztem nem igazán befolyásolja semmilyen valós körülmény között a cache mérete a sebességet. Tesztekben legalábbis ezidáig nem láttam hogy másképp lenne. Te kimérted/láttál róla tesztet vagy csak tippeled hogy kis fájloknál észrevehető?
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
South Velen
addikt
válasz Sk8erPeter #14573 üzenetére
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz South Velen #14572 üzenetére
Vannak egyes házak, melyeknek a kábeleit az alaplapra lehet kötni, mely jelet ad arról, hogy a ház oldallapja le van-e véve (nyitva van-e a ház), ezt a funkciót lehet a BIOS-ban kilőni/engedélyezni.
Szóval nem egy lényeges opció.zsolesz010: köszi. Azt hiszem, én adok egy esélyt a Pistának.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
South Velen
addikt
A BIOS-ban ez a Case Open Status mire utal?
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Sok külömbség van a vinyáknál hogy 16 vagy 8 mega cash van benne? Hol érezhető ez (játékoknál vagy más programoknál)??? Köszi.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
zsolesz010
senior tag
válasz Sk8erPeter #14568 üzenetére
Tény, hogy amire én is használtam/használom 99%-ban tökéletes az XP. Számomra igazán hasznos újítást nem is tudnék mondani, mégis leragadtam jó időre a Vistánál. Az első, és talán a legjelentősebb, amibe beleszerettem, pont a driverekhez tartozik Mióta Vista megy nálam, kb. 3-4-szer kellett drivert telepítenem. Abból is egy régi ATA raid kártya volt az egyik. A többihez elég volt netkapcsolat.
Sok embernek vannak különböző problémái a Vistával, én ebből kimaradtam. De tényleg ritka az olyan ember, akinek ne lennének vele néha egész komoly gondjai. És sajnos tény, hogy nem sikerült túl jól ez a Win. De nekem bevált, és ezért is ajánlom mindenkinek, akinek van hozzá egy tűrhető gépe, hogy adjon neki egy esélyt az XP mellett. Legrosszabb esetben pár elvesztegetett óra lesz a "jutalma".lakisoft
-
lakisoft
veterán
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz zsolesz010 #14565 üzenetére
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalataidat. Lehet, hogy én is kipróbálom legalább párhuzamosan futtatva. Bár egyelőre eléggé tartózkodóan állok hozzá...
Az igaz, hogy sokan nagyon nehezen fogadták el az XP-t (vagy a 2000-et) is annak idején, de ekkora ellenállás és ennyi negatív visszajelzés azért mégsem volt tapasztalható, mint most a Vistával. Ha szimpla rosszindulatú kampány eredménye lenne ez, akkor az már lankadt volna, és most már több elégedett embert lehetne hallani. De most egyelőre csak azt hallom, hogy a Vista nem szereti a tuningot, a Vista tele van biztonsági résekkel, a Vista instabil, sok driver nem kompatibilis vele, és még sorolhatnám, de ez csak néhány érv, ami abba az irányba mozdított el, hogy maradjon csak a jó kis kiforrott XP...
Persze amellett, hogy meg kéne venni a licencet, mert nem akarok warezolni.hyperspace: örülök!
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
lakisoft
veterán
Nem tudja valaki hogy replika órákat hol lehet venni?
- Árad -
-
zsolesz010
senior tag
válasz Sk8erPeter #14562 üzenetére
Tavaly nyárig XP-t nyúztam a játékok miatt. Azután áprilisban felkerült a Vista is mellé. És pár nappal később azt vettem észre, hogy csak a Vistát használom. Nekem soha nem volt vele semmi gondom, azon kívül, hogy több erőforrást eszik az XP-nél. Anno egy 3500+, 2GB DDR és egy 6800GT társaságában használtam. Majd váltás jött 4200+ X2-re, és onnantól már a nagyobb gépigény sem szúrta a szemem.
Ment már 24/7-ben majd' 2 hétig a gép, aktív használat mellett, és ugyanúgy semmi bajom nem volt vele, mint az XP-vel.
Szerintem ha valaki megbarátkozik a nagyobb gépigénnyel, és hogy pár dolgot ki kell tapasztalni, akkor megéri feltenni az XP mellé.
Ugyanúgy, mint az elődnél, a Vistánál is legtöbbször a felhasználón múlik, hogy mennyire lesz stabil, hosszú életű, használható az oprendszer.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
hyperspace
őstag
válasz Sk8erPeter #14507 üzenetére
mukszik. koszi szeeepen
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
hyperspace
őstag
válasz fastleslie #14505 üzenetére
annyira lama nem vok, kulon particiora raktam.
sk8erpeter: kiprobalom.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz zsolesz010 #14561 üzenetére
Ez érdekes, én sem látok már sima floppy-s változatot a sima memtest86 oldalán. Bocs a tévedésért, régebben még fent volt. Bár biztos elérhető valahonnan az is, de annyira nem lényeges.
Amúgy mi a véleményed a Vistáról? Csak azért érdekel, mert eddig sok jót nem hallottam róla, többek szerint túl sok pozitív változást nem lehet felfedezni az XP-hez képest, de már gondolkoztam rajta, hogy személyesen is kipróbálom, de kíváncsi lennék véleményekre. Bár tudom, itt egy kicsit OFF. (Fel kéne tennem ezt a kérdést inkább a Vista topicban, de ha már így beszélünk róla... )
Sk8erPeter
-
zsolesz010
senior tag
válasz Sk8erPeter #14559 üzenetére
Az általam linkelt oldalon nem láttam már floppy-s változat, és ahogy láttam a 86+-nál is már folyamatosan van CD-s ISO. Gondoltam, hamarabb letölti, ha nem kell külön keresgélnie
Szerk.: #14555 De igazad volt, mert XP-s. Csak erről találtam hamarabb képet, és mivel majdnem ugyanúgy néz ki, linkeltem is.
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz zsolesz010 #14539 üzenetére
A sima memtest86-nak is van floppy változata. Sőt, előszeretettel inkább floppy-s módszert alkalmaznak, már ahol van, hogy ne kelljen erre pazarolni egy CD-t (akár RW-set se).
#14558: Eddig még nagyon keveset használtam Pistát, ezért nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
zsolesz010
senior tag
válasz Sk8erPeter #14555 üzenetére
De XP-s, de ugyanez Vista alatt is
-
VinoRosso
veterán
Na köszönöm mindeninek a helpet úgy néz ki sikerül!
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
válasz zsolesz010 #14552 üzenetére
Köszönöm. Nagyon szépen!
-
zsolesz010
senior tag
válasz royalka #14551 üzenetére
Menni fog, legrosszabb esetben a SATAII-es vinyót jumperelni kell SATA üzemre, hogy ne legyen gond.
-
Sziasztok srácok!! Lécci ha valaki tud segíteni akkor gyorsba: Asus A7n8x-e deluxe lapom van. Venni akarok egy 250 es sata 2-es vinyát. Nekem a lapom sata1-et támogat menni fog benni a vinyó???? Nagon nagyon köszönöm előre is a gyors választ!!!!!
-
zsolesz010
senior tag
-
VinoRosso
veterán
válasz zsolesz010 #14544 üzenetére
az meik?
-
zsolesz010
senior tag
válasz Theodolit #14545 üzenetére
CPU, VGA hőmérsékletet tudsz Everest-tel is ellenőrizni.
A memóriákban viszont nincs érzékelő. Külső érzékelővel tudod megoldani.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Theodolit
tag
Hello!
Tud valaki mondani egy hőmérséklet mérő programot cpu,vga,memória mérő kéne?
Jah és legyen ingyenesen letölthető[ Szerkesztve ]
Az élet 10%-al a ponthatár alatt kezdődik!
-
zsolesz010
senior tag
válasz VinoRosso #14543 üzenetére
Lemezkezelőbe beléptél? Ott feldobna egy varázslót, és inicializálná a vinyót. Utána már lehetne partícionálni, formázni.
-
VinoRosso
veterán
Csákó!
Vettem egy új SATAII vinyót, de az NTFS(Vistax64) nem látja. Hogynan lehet Vista alatt megoldani, hogy észlelje a rendszer az új vinyót? Tom Xp alatt volt ilyen de Vista alatt má nem tom, hogy kel. Az eszközkezelő amugy érzékeli.
-
- = Zk = -
félisten
válasz zsolesz010 #14541 üzenetére
...
kész MSN
na pill!re-boot[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zsolesz010
senior tag
válasz - = Zk = - #14540 üzenetére
Akkor szedd le mondjuk a floppy-s változatot, csináld meg a lemezt, és bootolj róla.
Szerk.:Download - Pre-Compiled package for Floppy (DOS - Win)
Szerk.2: Jó az USB-s is.
Szerk.3: Download - Pre-Compiled EXE file for USB Key (Pure DOS)
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz zsolesz010 #14539 üzenetére
kapaszkodj meg!RAKTAM
szerk:melyik az a változat? (USB)
vagy irjam ki USB-re?...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zsolesz010
senior tag
válasz - = Zk = - #14538 üzenetére
Memtest86+-nak van floppy-ra felnyomható változata. Bár, szerintem abba a gépbe már nem raktál floppy drive-ot sem
Na, rosszat szerkesztettem
Ja, van USB-s motyóra is.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz zsolesz010 #14537 üzenetére
szzupi
a gondcsak az hogy nincs mire kiirnom" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zsolesz010
senior tag
válasz - = Zk = - #14536 üzenetére
Nem, mert ott nem férne hozzá a memória egy szép nagy részéhez. Bootolható ISO képfájlokat találsz mindkét oldalon. Kiírod CD-re, bootolsz, tesztelsz
Ja, van USB-s motyóra is
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz zsolesz010 #14534 üzenetére
Jofi81,zsolesz010: köszönöm...
ha jól látom ez nem WIN alatt futtatandó? akk hogy mükszik?[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
válasz - = Zk = - #14533 üzenetére
-
zsolesz010
senior tag
válasz - = Zk = - #14533 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
-
nygma
addikt
válasz - = Zk = - #14531 üzenetére
Egy Memtestet futtass le...
-
- = Zk = -
félisten
hello PH!..
Ezzel a hibával lépett kia gépem,de előtte figyelmeztetett hopgy vmilyen memória írás nem lehetséges a C:/..blabla....! Vki találkozott ilyennel,netán tuddja mibaja a gépnek?
Kép" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
KTHOM
csendes tag
Közben lehet megvan a válasz az usb 2.0 vezérlőre:
nyunyus irta:
" Lassu lenne ASUS CUSL2 PCI vezérlése?
Itt lehet a kutya elasva, mivel a CUSL2 meg a PCI 2.2 szabvany eloirasai alapjan lett tervezve, ami alapvetoen 5V-n kommunikalt az eszkozokkel, de elvileg mar tudott 3.3V-s kartyakat is fogadni.
PCI 2.3 ota viszont 3.3V az alapertelmezett.
Aktualis PCI 3.0 mar szoba sem all az 5V-s kartyakkal.
(P4C800 amugy mar PCI 2.3-as lap.) " -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz fastleslie #14525 üzenetére
A bővítőkártyának esetleg nincs külön drivere? (Bár elvileg az SP3 miatt is alapból fel kéne ismernie.)
Milyen típus?Sk8erPeter
-
fastleslie
senior tag
-
attrax
aktív tag
válasz fastleslie #14525 üzenetére
Nekem is csinéált ilyet a régi anya de csak elöl.Uj alplappal megszünt.Most elöl hátul is beolvas mindent.Sztem chipset drivert,biosfrisset tolj fel.
És ha leformat pen?utána is?Fat-ra formáztad?Unterschreiben
-
fastleslie
senior tag
Rejtélyes USB: Mi lehet annak az oka, hogy egy XP-s gép nem ismeri fel a Kingston pen-driveomat? Olyanokat ír ki, hogy a lemez nincs megformázva (és meg akarja formázni! )meg hogy tegyen egy lemezt az F: meghajtóba (az a pen-drive)?
Amit próbáltam: az összes USB driver leszedése, újratelepítése: hiba maradt
XP SP3 telepítése: egyszer felismerte a pendriveot, majd a hiba visszatért...
Amúgy ez egy USB-s bővítőkártya, és van olyan pen-drive, amit felismer, és van több is, amit pedig nem. Én nem hardveres hanem szoftveres problémát gyanítok...
Valakinek tipp? -
KTHOM
csendes tag
válasz Sk8erPeter #14522 üzenetére
Kábelekkel nincs semmi gond három 5 méteresem van egy 1 méteres és egy 5 méteres aktiv usb hosszabbító USB 1.0 alaplapi val simán mennek. az usb 2.0 vezérlőkártyánál csinálja csak ezt Szóval nem érintkezési hiba
De azért köszi -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz napoleon2323 #14501 üzenetére
"Lehet hogy az a gond,hogy csak Sp1-es Xp van a gépen és az a dupla magos procit nem bírja?" Ez biztos, hogy nem igaz. Főleg, mivel az XP már eleve kezeli a duplamagos procikat. Nincs összefüggésben a biztonsági csomaggal.
Sk8erPeter
-
napoleon2323
tag
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz JetiRulez #14429 üzenetére
Vírus, spyware biztos nincs?
Pl. NOD32 + CounterSpy hatékony lehet együtt.
Csökkentett módban is érdemes kipróbálni a keresést, mert így a biztos...
Az a hacker elég kitartó lenne, ha ő csinálná... (nincs egy kisöcsi a közelben, aki turkál a gépedben, amikor nem vagy ott? )
Milyen oprendszer? Újratelepítés már történt azóta?
Cookie, temporary, registry rendszeresen tisztítva van?
Elég furcsa a hiba. Gondolom nem szoktál titkosítani.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
k.t.a.
senior tag
válasz [amne] #14466 üzenetére
Én kipróbálnék egy erősebb tápot, hátha határon játszatok. Öcsém gépébe is kevés volt egy 400W-os (7300GT + 1vinyó + 1Gram + X2-es proci). Egy 430-as márkással már semmi gond sem volt. Aztán vannak lapok, ahol ha nem kötsz a CPUFAN-ra semmit akkor nem indul. Próbáld ki. Jobb/több ötletem nincs. Ezek sem túl valószínüek, de reménytelen helyzetben több a semminél.
-
KTHOM
csendes tag
válasz fastleslie #14514 üzenetére
Hát igen akkor valószinü akad valamivel.
Kipróbálom majd mit produkál linux alatt.
Ami dühítő hogy lehet kell vennem egy másikat, csak mi van akkor ha az új vezérlővel is hasonló dolgokat tapsztalok? Na mindegy
Valaki tud ajánlani megbízható usb 2.0 vezérlőkártyát? -
KTHOM
csendes tag
válasz fastleslie #14509 üzenetére
Drivergond nincsen még egy másik driverét is kipróbáltam, ugyan azt csinálta azzal is.
Elképzelhető hogy akad valamivel. Amit nem értek hogy nem jön ki a sebesség másolgatáskor WLAN -on max 1500k usb vinyón max 7000k.
Wlanon olyan 3 4 megát azért birnia kellene vinyón meg 10 -13 megát.
Szóval nekem ez igy teljesen használhatatlan usb hosszabitás nélkül.
Az mennyire képzelhető el, hogy a PCI nem olyan gyors és azért nem jön ki a sebesség? -
törölt tag
válasz Sk8erPeter #14511 üzenetére
Nyugi, nem brutál játék, hanem ilyen vicces, nagyon poénos kis game.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz #41635072 #14510 üzenetére
Kérdésem az, hogy az Outlook Express-ben létre lehet-e hozni saját eszköztárat, és ha igen, hogyan?
Azt szeretném elérni, hogy be tudjak szúrni képeket - konkrétan a vinyómon tárolt smiley-kat!! - úgy, hogy nem kell mindig a levélírás során a Beszúrás - Kép - Browse... gombra kattintani, hanem csak egy kis képre az eszköztáron (aminek korábban megadtam a forráshelyét a vinyón). Vagy valami hasonló megoldásra lenne szükségem, mint amit a PH!-s hozzászólásoknál el lehet érni...
Remélem megoldható. (És légyszi ne azt javasoljátok, hogy térjek át másik programra... )#14510:
Szerk.: Opsz, igazából a kérdést nem Tel Eleknek szántam, véletlen volt.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
törölt tag
Szisztok!
Én keresek egy online flash játékot, nem tudom mi a neve.
Egy lila sátánkával kellett benne menni, és gyepálni a gyerekeket!
Az intro az volt, hogy ül az apa megy a gyerek az autóban, elcsapnak közben egy kiscsávót...
-
fastleslie
senior tag
Én valamilyen drivergondra gyanakszom! Bár elvileg az XP simán le szokta kezelni ezeket a kártáyákat. Érdemes lenne megnézni az eszközkezelőben, nem-e jelez valamilyen gondot, vagy megpróbálni másik PCI alzatban. Az is lehet hogy akad az alaplapi USB drivereivel vagy másik PCI-os bővítőkártyával.
Azért is erre gondolok, mert másik gépben tökéletesen ment.
Az USB kábel meg akár 5 méteres is lehet, az alatt nem szabad, hogy gond legyen vele. -
KTHOM
csendes tag
Hello!
Vettem egy usb 2.0 vezérlőkártyát. (via VT6202)
Azér kellett mer az ASUS CUSL2 alaplapomon csak USB 1.0 van.
A gondom csak az, ha rácsatlakoztatok egy eszközt akármekkora kis kábellel vagy egy fél méteres usb hosszabítóval, akkor az adott eszközt ki-be kapcsolgatja.
Münködik, nem münködik kb ezt 5 másodperces váltásokkal.
Első 20-30 másodpercig miután bedugtam még münködik aztán jön ez a ki be kapcsolgatás.
(WLAN usb adapterem csak úgy maradt stabil ,ha minden féle usb hosszbítás nélkül kötöttem rá, viszont egy usb-s vinyónak alapból van 30 centi kábele,azt meg ki be kapcsolgatta)
Egy usb-s vinyóra 7 megával tudtam másolni max, amit nem értek hogy a WLAN usb-s adapteremmel két gép közt csak max 1.6 megával tudtam másolni, úgy hogy a jelerősség maximum volt. A router és az adapter is 54megabites,tehát körülbelül a max adatátvitel 7 Mb.
Kipróbáltam a vezérlőkártyát a másik gépembe ASUSP4C800 a-as lapomba is.
Nem volt ki be kapcsolgatás és a sebessége is gyorsabb volt, egy pendrive -ra kb 20 megával tudtam másolni.
Mi lehet a gond?
Lassu lenne ASUS CUSL2 PCI vezérlése?
Kábel gond? USB hub kellene, aminek a feszültségét egy konnenktorba dugott kis adapter szabályoz? -
Sk8erPeter
nagyúr
-
fastleslie
senior tag
-
fastleslie
senior tag
válasz hyperspace #14503 üzenetére
A gond az, hogy a törölt Vista rendszergazdai jogosultságával törölheted őket, ami meg már hála neked, az örök bitmezőkre lett küldve... Legütősebb megoldás egy spéci CD-ről induló Linux, amivel ha mást nem, törölni tudod.
Amúgy nem ártott volna tiszta partíción kipróbálni a Vistát és minden szemetével együtt törölni, akár egy format sem ártott volna, előtte pedig a fontos dolgokat (pl. letöltéseket) át kellett voln másolni legalább egy másik partícióra! -
fastleslie
senior tag
válasz napoleon2323 #14501 üzenetére
Szerintem nem, de azért a SP3 még egyik XP-nek sem ártott!
Gyanúm szerint valamilyen program áll a háttérben, még az is lehet, hogy képernyőkímélő, ami tétlenség idejére van időzítve. Érdemes lenne megnézni a képernyőkímélőt és az msconfig (pl. parancssorból) autorun-os programjait, hogy mi dolgozik a háttérben? Még egy alattomos vírus vagy kémprogram sem kizárt... -
hyperspace
őstag
sziasztok. feltettem a vistat, majd leszedtem a vistat, mert kaki volt (mind1). a problema az most mar csak, hogy a letoltesben levo mappak irasvedettek lettek, es nem tom oket torolni. milyen megoldassal lehet torolni oket? koszi a valaszokat, puszi
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Van egy elég nagy vagy inkább idegesítő problémám.(a gép leírását megtaláljátok a hozzászolás végén)
Szóvalelépek a játékba minden jól megy de ha egy 2-3 percig nem nyúlok hozzá a géphez(játékon belül és kivül egyaránt)akkor a gép elkezd folyamatosan dolgozni és a CPU felmelegszik(58-60 fokra-a hűtő pedig nem pörög fel) és csak az újraindítáés segít.
Lehet hogy az a gond,hogy csak Sp1-es Xp van a gépen és az a dupla magos procit nem bírja?A válaszokat köszönöm előre is!
With every conflict I grow stronger!
Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest