Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
KTHOM
csendes tag
Hello!
Egy tualatinos lapba belemegy egy sima p3-as proci és kezeli is?
-
KTHOM
csendes tag
Közben lehet megvan a válasz az usb 2.0 vezérlőre:
nyunyus irta:
" Lassu lenne ASUS CUSL2 PCI vezérlése?
Itt lehet a kutya elasva, mivel a CUSL2 meg a PCI 2.2 szabvany eloirasai alapjan lett tervezve, ami alapvetoen 5V-n kommunikalt az eszkozokkel, de elvileg mar tudott 3.3V-s kartyakat is fogadni.
PCI 2.3 ota viszont 3.3V az alapertelmezett.
Aktualis PCI 3.0 mar szoba sem all az 5V-s kartyakkal.
(P4C800 amugy mar PCI 2.3-as lap.) " -
KTHOM
csendes tag
válasz Sk8erPeter #14522 üzenetére
Kábelekkel nincs semmi gond három 5 méteresem van egy 1 méteres és egy 5 méteres aktiv usb hosszabbító USB 1.0 alaplapi val simán mennek. az usb 2.0 vezérlőkártyánál csinálja csak ezt Szóval nem érintkezési hiba
De azért köszi -
KTHOM
csendes tag
válasz fastleslie #14514 üzenetére
Hát igen akkor valószinü akad valamivel.
Kipróbálom majd mit produkál linux alatt.
Ami dühítő hogy lehet kell vennem egy másikat, csak mi van akkor ha az új vezérlővel is hasonló dolgokat tapsztalok? Na mindegy
Valaki tud ajánlani megbízható usb 2.0 vezérlőkártyát? -
KTHOM
csendes tag
válasz fastleslie #14509 üzenetére
Drivergond nincsen még egy másik driverét is kipróbáltam, ugyan azt csinálta azzal is.
Elképzelhető hogy akad valamivel. Amit nem értek hogy nem jön ki a sebesség másolgatáskor WLAN -on max 1500k usb vinyón max 7000k.
Wlanon olyan 3 4 megát azért birnia kellene vinyón meg 10 -13 megát.
Szóval nekem ez igy teljesen használhatatlan usb hosszabitás nélkül.
Az mennyire képzelhető el, hogy a PCI nem olyan gyors és azért nem jön ki a sebesség? -
KTHOM
csendes tag
Hello!
Vettem egy usb 2.0 vezérlőkártyát. (via VT6202)
Azér kellett mer az ASUS CUSL2 alaplapomon csak USB 1.0 van.
A gondom csak az, ha rácsatlakoztatok egy eszközt akármekkora kis kábellel vagy egy fél méteres usb hosszabítóval, akkor az adott eszközt ki-be kapcsolgatja.
Münködik, nem münködik kb ezt 5 másodperces váltásokkal.
Első 20-30 másodpercig miután bedugtam még münködik aztán jön ez a ki be kapcsolgatás.
(WLAN usb adapterem csak úgy maradt stabil ,ha minden féle usb hosszbítás nélkül kötöttem rá, viszont egy usb-s vinyónak alapból van 30 centi kábele,azt meg ki be kapcsolgatta)
Egy usb-s vinyóra 7 megával tudtam másolni max, amit nem értek hogy a WLAN usb-s adapteremmel két gép közt csak max 1.6 megával tudtam másolni, úgy hogy a jelerősség maximum volt. A router és az adapter is 54megabites,tehát körülbelül a max adatátvitel 7 Mb.
Kipróbáltam a vezérlőkártyát a másik gépembe ASUSP4C800 a-as lapomba is.
Nem volt ki be kapcsolgatás és a sebessége is gyorsabb volt, egy pendrive -ra kb 20 megával tudtam másolni.
Mi lehet a gond?
Lassu lenne ASUS CUSL2 PCI vezérlése?
Kábel gond? USB hub kellene, aminek a feszültségét egy konnenktorba dugott kis adapter szabályoz?
Aktív témák
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest