Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Stauffenberg #35791 üzenetére
Tudja fene mi a komoly, Arri Cine és Nisi truecolor nyilván az ára miatt nem látszik, aztán ez elég szopó volt, végül a feléért vettem használható fix sort
Persze sarkítás van benne, mert utána a fix sor elég bolt 58mm-esből, az jó Panára, Canonokra, pont mindenfélére ami van nálam. Itt a 82es szűrőátmérő elég horror árban van, végül inkább eladtam a Tokinát is. Most várakozó álláspont van és persze szájbakúrt Duna is akkor árad, mikor nincs kéznél autóm. Most kértem árakat mindenféle bérautóra, de ott a napi 100 km futás is korlátos tud lenni. Évek óta gyúrok képre amihez ilyen vízállás kellene, erre megint keresztbe szívok mindent. Falnak megyek mindjárt, havercsajjal ezt a projektet folytatnánk:Itt meg kora reggel teljesen jól gőzölögne a víz és kel fel mögötte a nap:
Este meg ugyanez Orionnal. Meg lehet nézni a két kép közti időt, csak azóta görcsölünk rajta és akkor 1-2szer már autóztam 1.5 órát., hogy megállapítsam mennyire szar a vízállás, vagy helyi erő azt mondta nincs kint a víz, én akkor annyira nem volt kint, hogy kellett volna rendes gumicsizma. 2 évig bent is volt a kocsiban hozzá minden cucc, ha menni kell akkor megyünk, de ezt már akkor is meg fogom csinálni, mert olyan jó atom giccs, hogy ez kell és kész.