-
IT café
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
#33802016 #3159 üzenetére
Kedves Boond, jól gondolkodsz és az is jó, hogy utánanézel a dolgoknak. Egy dolog viszont elkerülte a figyelmed: az általad idézett cikk dátuma!
Röviden, ma már minden másképp van, mint 5 éve. SSD-re bátran mehet minden, ami napi szinten bármilyen lemezműveletet okoz. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
#33802016 #3159 üzenetére
Bánom is én, hogy mit csinálsz
Én azért veszek egy eszközt, hogy használjam.
De nehogy azt mond már nekem, hogy akár a garanciaidő alatt, akár utána sima böngészéssel, víruskeresővel meg egy-két lemezre írkáló progival képes vagy elérni azt több 10 TB-s korlátot, amitől tönkremegy egy ssd. Jellemzően eddig mindenkinek a vezérlő ment tönkre, anélkül meg hiába vannak a "megkímélt" celláid, sütheted.
Amúgy meg ha itt nem kapsz választ, bátran írj az Avast supportnak a honlapjukon; elég hamar szoktak válaszolni. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
#33802016 #3155 üzenetére
Ha lehet, akkor ezt a Flash SSD topikban folytasd, mert úgy látom, elég nagy a köd: pont olyanokat akarsz újra ráerőszakolni a rendszeredre, amik miatt az ember lecseréli a hagyományos merevlemezt.
Ajánlott a témaindító hozzászólás elolvasása. -
Cs1csó
titán
válasz
#33802016 #3152 üzenetére
Üdv érdemben én sem tudok tanácsot adni de az SSD azért van hogy használd, ha ezek a helyükön maradnak attól is csak fürgébb lesz a vírkergető. Az SSD élettartamát nem az avast ilyen összetevői fogják megrövidíteni. Esetleges megnyugtatásodra érdemes a feladatkezelőben is megnézni hogy adott időben v. idő alatt melyik aza folyamat ami a legtöbb írást végzi az SSD-n. Lehet, hogy itt az derül ki, hogy az AVAST elhanyagolható írást végez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest