Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz 2ozzmexy #6874 üzenetére
Érthető, én sem szeretem. Nekem is a 30 szerből ami van egy van ami hajtó gázos.
Lassan csinálnom kell egy új mosós videót, annyi mindent fejlesztettemQru
Köszönöm. Igen nekem ami nem most volt az tavaly. Ez az AWD V8 Volvo esetén 8 folyadék.-Motorolaj
-Váltó olaj
-Hűtő fojadék
-Fék folyadék
-Kormányszervó lötty
-Szöghajtás
-Haldex
-Hátsó diff.Nem ajánlanám a kolléga által említett módszert. Úgy csak keveri az újat a régivel, de teljesen sose fogja lecserélni.
Igazából nagyon egyszerű a hivatalos módszer is. Vettem egy műanyag kannát ami pumpás. Oda betöltöd a friss fékfolyadékot, rácsavarod a tartály tetejére, a kupak helyére, felpumpálod, és a 4 keréknél kicsit megnyitod a fék-légtelenítő csavart. Addig engeded amég oda nem érkezik a friss folyadék. Így 100% hogy a teljes rendszert átjárja. Nagyon egyszerű, ez tényleg csak egy csavar, általában kis gumi vagy műanyag van ráhúzva. Így légteleníteni sem kell mivel nem kerül levegő a rendszerbe. Rém egyszerű, elsőre lesz egy óra, másodikra csinálod 30 perc, vagy annyi se.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest