Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Meglepett engem is, hogy 16 szelepes egy tengellyel, de jobban belegondolva ez logikus. Amíg nincs okoskerék addig elég egy tengely is lényegében. Bár biztos volt komoly oka, hogy a motorok nagy része mégis két tengelyes lett. Okoskerék eljövetelével nyilván kellett, de addig minek.
Malac
Nem a magamhoz nyúlás miatt tetszik a Swift, sőt kifejezetten taszító egy autó. Az igényeimnek és a valós anyagi kereteimnek felel meg jobban egy Swift. A Megane úgy van fenntartva, hogy miatta két másik hobbimról mondok le, használva meg alig van az autó, meguntam ezt így. Főleg amióta már főútra se megyek vele, tényleg csak pár koszos falu között járok, erre elég egy Swift is.
Másik komoly oka a váltó, ezekben gyakori az automata, nem kényesek és egyszerűek. Itthon meg ritka az automata váltó ilyen ársávban és még közben igénytelen is. A harmadik komoly oka meg a végtelen egyszerűsége, ez egy olyan kocsi amit megszerelsz egy készlet villás és dugókulccsal. Pont mint a Ladák, azokat is kedvelem, csak abban automata nem volt.
Egy Megane teljesen más világ ehhez képest, túl jók arra amire én koptatom el és sajnálom rá elhasználni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest