- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aero.
veterán
Egy kis bentley karácsonyfa. [link]
-
nagyúr
Sziasztok!
Meg kéne szabaduljak 10-12db régi autógumitól. A fele felnin van, az is kuka. Hol-hogyan tudom ezt a legolcsóbban, legálisan megtenni?
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
barnam_
nagyúr
válasz EQMontoya #4382 üzenetére
-még ha nem is tetszik valami, tényleg az ablakon kiordítva kell kurvaanyázni egy napsütéses vasárnap délelőttön a Balaton partján?
Neked having fun a Balaton partján, neki vélhetően egy ugyanolyan nap, mint a többi.
Persze ettől még nem mentesül attól, hogy egy paraszt volt. -
válasz EQMontoya #4384 üzenetére
De nem is Budán kerültél fura helyzetbe , nem mellesleg a "jelentős" még mindig elhanyagolható kisebbség. Pl az utakon sasszézó autók jó indikátorok. Erős többségük műszakilag kifogásolható. Azt azért nem merem feltételezni h igénytelenségből.
Keletinél pár hete egy taxis üvöltözött egy parkolásban megzavarodott nővel , de úgy hogy azt hittem elcsattannak a dagadó erek a fején.
-
-
EQMontoya
veterán
válasz Integrale #4381 üzenetére
viszont az általános morál nagyszerű, igazából az ami innen hiányzik.
Ez sajnos nagyon igaz, csak egyetérteni tudok, ez a legkomolyabb probléma itthon.
Tegnap cabrioztunk a Balaton-felvidéken meg a Káli-medencében, két MX5, süt a nap, kék az ég, having fun.
Valami szűk úton mentünk épp egy településen, kb. 30-cal, jön szembe egy Thalia, elkezdünk lehúzódni, amennyire csak lehet, elég közel elmegy, és torka szakadtából ordít az ablakon, hogy "hüyle faszok, hát mit ...."
Többet nem érettünk, mert addigra elhaladtunk egymás mellett.Nem hatott meg, viszont abszolút nem értettem:
-próbáltunk lehúzódni, lassan mentünk, szóval nem hogy egyáltalán nem veszélyeztettük, hanem még udvariasak is voltunk.
-még ha nem is tetszik valami, tényleg az ablakon kiordítva kell kurvaanyázni egy napsütéses vasárnap délelőttön a Balaton partján?Ez utóbbi volt az igazán elgondolkodtató, hogy milyen állapotban van az a társadalom, amiben emberek ennyire kis apróságokon annyira idegesek lesznek, hogy torkuk szakadtából üvöltve kurvaanyáznak. Ráadásul nem is egy forgalmi dugóval teli hétköznap reggel volt, amikor amúgy is mindenki feszültebb, hanem egy napos, madárcsicsergős vasárnap délelőtt...
Ez az, ami Nyugatabbra kb. elképzelhetetlen, sokkal toleránsabbak/békésebbek az emberek, amellett, hogy jobban is figyelnek a másikra.Same rules apply!
-
Integrale
veterán
Tsebacsi, persze. Nem volt letelepedési szándék sosem, angol és az utazás volt a lényeg, na meg kaptam egy jó ajánlatot, de azt a munkát befejeztük.
Angolon még kell csiszolni, az utazás viszont északtól délig, kelettől nyugatig minden megvolt. Még igazából maradtunk volna nyár közepéig, végéig, de küldtem önéletrajzot egy céghez, hazajöttem interjúra, felvettek, ezért előrébb lett hozva pár hónappal az utazás.Család, barátok közelsége pótolhatatlan, arról nem is beszélve, hogy ha minden vackot forintosítok, akkor egy jobb munkával/munkahellyel semmivel sem élhetetlenebb ország Magyarország sem, mint Írország.
Olyan apróságok, mint az egészségügyi ellátás (bekopogsz a dokihoz 70 euró, nincs táppénz), tömegközlekedés egy rossz vicc az egész szigeten, nincs gyes, óvodák drágák, biztosítás és az ingatlan árak nevetségesen drágák.Az írek nagyon jó emberek, közlekedési kultúrájuk ugyan nincs, és vezetni sem tudnak, viszont az általános morál nagyszerű, igazából az ami innen hiányzik.
Ha újra elmozdulok itthonról, akkor maximum vissza Olaszországba vagy talán Kanadába.
"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy autóreklámot keresek amit a YouTube hozott fel, de a pillanat hevében elnyomtam.
Talán valami kisebb SUV reklámja volt. Legjobban arra emlékszem, hogy a videó alatt egy mély férfihang nagyon színpadiasan mond egy szöveget, tényleg mintha egy színpadi darab monológja lenne.
Ha láttátok, esetleg link is van hozzá akkor osszátok meg!
(Ha van bármilyen fórumon reklám topik akkor oda is átirányíthattok, mert nem nagyon találtam ilyen témát sehol.)
Köszi
-
-
Integrale
veterán
-
-
-
Integrale
veterán
Ez a topik nem az ilyen (autós topikban felmerült) témák kivesézésére való?
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Venni szeretnék az autóba egy telefontartót egy Xiaomi Redmi Note 5 Plus-hoz. Mit ajánlotok?
-
[ Szerkesztve ]
-
-
-
barnam_
nagyúr
-
BigBlackDog
veterán
Alternatív turbónyomásmérő. Van röfis változat is.
-
-=RelakS=-
veterán
Face link, kölök rakott kilincset a hátsó ajtóra, mert nem volt
(aki érti, lefordíthatná )
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
barnam_
nagyúr
Nem annyira off, de szerintem inkább itt a helye:
Arosa Hill Climb Austin Healey 100S Sept 2015 (Svájc) -
-
-
aero.
veterán
-
-
-
barnam_
nagyúr
-
-
-
Integrale
veterán
-
-
-=RelakS=-
veterán
Explain this, please
Belülről ilyen. Gyerekeknek, alacsony felnőtteknek sok szerencsét kilátni
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Qru
MODERÁTOR
#nincsbennetarcsi
-
-
-
-
https://www.reddit.com/r/Justrolledintotheshop/comments/7gis3a/i_guess_the_owner_is_in_denial/
Tagadásban élőNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
jelezd ha itt vagy és érdekel a folytatás. Elöljáróban annyit, h leírtam: túlzásba estem. Ugyanakkor ismerősnek (és ezt már mondtam neked, fel is ajánlottam h adok telefont-nevet) nem vette a bíró figyelembe a kamera felvételét. A jövő info tv meg információim szerint sokkal szigorúbb lesz. Uh még azt is el tudom képzelni, h vkit elütnek, autós nem hibás de gondba kerülhet a felvétel elkészítésért. Ugyan a tervezetet még nem olvastam végig, de amikor olyan javaslat van , hogy : Infotv. 3. § 2. személyes adat: az érintettre vonatkozó bármely információ Akkor azt gondolom, hogy nem lazulni hanem szigorodni fog minden az info- önrendelkezés hatálya alá tartozó ügy megítélése.
-
-
-
-
Viszont szerintem a zInternet zárható is : https://www.gearbest.com/other-car-gadgets/pp_777933.html
-
-
-
EQMontoya
veterán
válasz bitpork #4316 üzenetére
Nem a halálbüntetés maga az elrettentő, hanem a lebukás valószínűsége, és az ehhez tartozó büntetés. Elég, ha az csak sok év börtön, nem kell annak halálbüntetésnek lennie.
Itt sem arra értettem, hogy a belehalás az elrettentő, hanem arra, hogy ha ilyet csinálsz, akkor utána elég tágak a jogos önvédelem keretei, és nem a bűnözőt védi a törvény.
Same rules apply!
-
aero.
veterán
válasz molnarpeter #4312 üzenetére
Emlékszem az esetre, sokan önbíráskodásnak tekintették. Engem meglepett a döntés, pozitívan. Már-már amerikai fordulat. Nem kívánom senkinek a halálát, de a paraszt módon tolvajlás nem éppen veszélytelen szakma, megesik, hogy meghalsz. Sok időbe telt, de jó döntés született.
-
válasz molnarpeter #4312 üzenetére
A saját tulajdonodat vétheted arányosan az
alkotmányalaptörvény szerint. AKúrjaKúria erre akart szerintem utalni, azon túl hogy a vádlottat nem szándékosság vezette.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
aero.
veterán
WOW
-
szilva01
őstag
Elektromos traktorokat es kombajnokat a nepnek! Nehogymar NOx-et lelegezzen a kenyer aratas kozben. Tilcccsak be a tudot is, az is fogyasztja az oxigent.
Na jo, inkabb elmegyek kapalni, a mai nap sok volt nekem.
-
-
válasz EQMontoya #4306 üzenetére
Azzal, hogy nem látjuk még ugyanúgy szennyez a benyálas kocsi is. Olvass vissza a sok releváns vitába ahol leírtam hogy lehet h a benzin nem látszik, de nagyobb túlfogyasztása van városban pl így végeredményben igen csak közel kerül a két mocsok amit kiköpnek. (és akkor most ne is emlegessük a friss turbós kormoló benzineseket)
Példa: egy 3,0 v6 tdi városban fogyaszt 15 litert. Egy benzines 3,2 v6 fogyaszt 22 litert. A literben számolt különbségből jutó másmilyen szennyezés, csak azért mert nem látszik ott van. Akkor nem mind1 mit szívunk be?
Kisebb motoroknál még jelentősebb ez, mert pl egy 1.6 benzines kicsit nagyobb bódéval már simán megehet városban 10-12 litert alaphangon, amíg egy 1.6 d 6-8 literrel is könnyedén tartja a lépést.Szerintem. Persze mint tudjuk én mindenben tévedek
-
-
Integrale
veterán
-
LOL és mondtátok itt sokan, hogy milyen messze van a robotpilóta meg a terrorizmus elleni remote korlátozás
Fel fog ez pörögni, de nagyon. Először teherautók, utána a gyorsan terjedő (és a terrorizmusra hivatkozva erőszakolt) automata vezetéses rendszerek városokon belül.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Na ez a durva: nem elég hogy mennyiségileg és futásteljesítményileg még csak kanyarban sincs az elektronyos autó egy ilyen összehasonlításhoz, még ki is kürtölik.
Talán akkor lenne érdemes összehasonlítani ha már legalább annyi elektronyos fut mind dízel, kilométerben és időben egyezően. Na akkor nézzük meg mennyit ártottunk az akkukhoz kellő fémek bányászásával meg a nem megfelelő hulladékkezeléssel...Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- VoIP telefonálás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...