- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITI-san
tag
válasz sodokan #13000 üzenetére
Szia!
A Viofo A119S ben van olyan beállítás hogy GPS stamp. Ott lehet be ill. kapcsolni. Az is be tudod, hogy kmh vagy mph de azt máshol. YouTube on találtam menu settings videót. A 70 mai nem rossz de lényeges különbség van a Viofo javára. Két külön kamerát sokan használnak. Főleg hogy van Yi dash cam - od. Az mehet hátra. Ott a rögzítés lehet csak trükkös de megoldható gondolom. Viofo A129, A119 V2, vagy A119S jó választás előre. A Yi mirror dash cam nem ismerős itt az oldalon. Akkor már inkább A129 duot vennék,de az prájszosabbb.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
Upo
addikt
válasz sodokan #13019 üzenetére
210$ ??? Ez nekem elég húzósnak tűnik, a viofo.com-on 170$ a 129duo, akkor 40$ vagy még több a szállítás? (mert nyilván olcsóbbnak kéne máshol lennie mint a gyártónál hogy érdemes legyen kockáztatni egy esetleges hamisítványt) Az már majdnem annyi mintha elkapnák és ki kéne csengetni az áfát.
A balesetnél meg nincs gond ha nem írja rá a kamera a sebességet. A szakértő simán kiszámolja. Távolságot tud mérni a helyszínen, az eltelt idő a videóból megvan, csak szerez valahonnan egy számológépet amivel azt az egy osztást elvégzi. Abszolút hibás a feltételezés, ha fel van használva a videó akkor úgyis megállapítják belőle a sebességet, akkor meg már nem mindegy?
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
bul07
nagyúr
Én nem vagyok elájulva a 70Mai felvétel minőségétől
Amúgy még jó a kupon
XIAOMI 70MAI
[link]
f79772
US$29.99Ha előre nem lehetne EU verziót kiválasztani akkor át kell tenni HK raktára majd vissza CN-re, bár szeptember 9-i postázást ír, tehát ha ráér akkor jó ez a megoldás
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Én nem sajnálom, ha nincs a sebesség kijelezve, hogy is mondjam, ööö....
Várom azt a rohadt memóriakarit hogy tesztelni tudjam a kamerát és le tudjam írni nektek...*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
DIEGO15
őstag
Szia. Nem írtál árkategóriát. Szerintem a legjobb választás egy Viofo A129Duo, ha megteheted ezt vedd meg.
Én ugyanezt a Yi kamerát használom amit te, és hátulra most rendeltem egy 70mait. A képminőség kb ugyanaz a kettőben, tehát ha jobbat szeretnél, akkor ne ilyet vegyél és persze még egy Yi-t se Köztes megoldás lehet az említett A119S és társai.Nekem személy szerint nincs bajom a Yi minőségével sem. Bírja a -10 és a +50 fokot is. Egyedül a benne lévő kártyám nem bírta, azt kellet most cserélnem kb 9 hónap után
Szerintem most inkább az a kérdés, hogy mennyit szánnál rá.
- 70mai most épp 9,5 eFt körül mozog
- Yi 15 eFt
- Viofo 20+ eFt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM