- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen routert?
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Na megjött ez is meg az autó is. Tegnap délelőtt 2 órát elszórakoztam vele. Megvolt a fix 12V is és a kapcsolt 12V is. Meg sem nyikkant a kimenet. Egy mai 70 LITE-al próbáltam, de kivittem telót is rákötöttem, nem indult be a töltés. Próbáltam utána csak a fix 12V-al is, de változatlan volt a helyzet. Próbáltam a csúszkáját kapcsolgatni (kikapcsolni az akksivédelmet), de úgy sem volt jó, pedig az akksin 12.4 V-ot mértem. Nem értem a dolgot mert csupa pozitív értékelése volt a kütyünek
Ha már szét volt szedve az autó akkor megoldottam egy sima két eres 12V->5V USB-s adapterrel amit itthon találtam. Így gyújtásra kapcsol be a kamera de mégsem látszik a szivargyújtó miatt a kábelezés.Ja még két dolog:
A kamerát nem tudtam firmware-t frissíteni. Maga a kamera azt írta hogy az appon keresztül pusholjam rá a frissítést. Az appban viszont nem találtam update menüpontot.
A másik dolog hogy az 1S-nél mintha lett volna olyan kérdés hogy milyen módon megy neki a táp. Itt semmi. Csak azt tudtam megadni hogy hány perc múlva kapcsoljon ki.[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Ja látom már, a gyújtásra.
Azt meg meg kell keresni:
[link]Viszont ez a 20 dollár tényleg elég tré. 11e Ft volt a kamera
Na pont fáziskésésben vagyok mindig.
Köszi az új linket. Így már érthető.
Nekem szerintem ez is elegendő lenne amúgy:
"Az adatlap szerint a beépített akkuról olyan 20-30 percnyi parkoló videót tud felvenni, az olyan 15-20 db parkolási esemény"
Viszont ugye elegánsabb ha nem a szivargyújtóból lóg ki folyamat a táp, szóval szerintem berendelem. Köszi![ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
Remélhetőleg minőségre is jó. A bizti mérete is egyezzen az autóéval - van min 4 méret.
Parkoló módban csak mozgásra/g-erőre kapcsol be ha jól tudom - de ott még nem tartok, aki tudja remélem megosztja az infót
Ki tudnám próbálni, mert a fóka szivargyújtója folyton áram alatt van. Csak még nem volt rá időm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 10gen 10,9 64gb kipróbált! ÚJ ÁLLAPOTÚ
- X13 Yoga G4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- i7-es Gamer - Pc majdnem a vga - árért ? Best Buy !!
- ASUS G35DX (Gyári ASUS GÈP )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest