Új hozzászólás Aktív témák

  • DonJoee

    tag

    válasz BBéci #12004 üzenetére

    Ne haragudj, de pont egy újságírónak nem fogom elmagyarázni az "állítás" és a "feltevés" közti különbséget. Nekem lenne kellemetlen...

    Az ismételgetett "miért véded?"-re meg már válaszoltam valahol feljebb. De legyen, kicsit kibontom: nem védem, megtette ezt ő maga, sikerült, ahogy sikerült. Az egész szájtépésem nem az ő védelméről, hanem a fórum védelméről szól (gy.k.), hogy ne röhögjük ki vagy piszkáljuk kapásból a "rosszat" kérdezőket, hanem segítsük értelmes válasszal, már ha van ilyenünk. Ha pedig köti az ebet a karóhoz, akkor szépen meg lehet győzni (fórum, ugye).

    Az pedig, hogy az aláírása egy idézet, valóban nem enyhítő körülmény, remek meglátás! De hogy jön ez ide és mit is kellett volna vele enyhíteni? Én csak némi háttéranyagot szolgáltattam az aláírás eredetét illetően, mert azt vettem észre, hogy a "filmművészet" eme bugyra iránt nem érdeklődők pusztán valami nekik címzett "dulva tlágálságnak" vélték a valóban nem kedveskedő mondatot...

    De gyerekek most tényleg, komolyan: ti tényleg nem látjátok, hogy a fátokra tévedt madarat, ami addig nem ártott senkinek, addig hajigáltátok kővel, amíg az rátok nem szart és most duzzogtok, hogy büdös lett az ingecskétek? Hmmm? :U (már annak aki érintett, persze)

    Oké, legyünk on topic is kissé!
    Lenne egy komoly szakmai kérdésem:

    Ha a 180º-os elvárt látószög :DD és még :W is, akkor a számtalan autós kamera specifikációjában megtalálható és ki tudja milyen igazságtartalmú 178º miért nem?

    Időközben a piszok Amazon bevitte a kegyelemdöfést: AUSDOM 180º wide angle lens dashcam :DD :W

    Épp csak a már unalomig ismert Torrente idézet nincs alatta, hogyaszongya: "Ha meg kell b........" :DDD

    "Vigyázzon, fegyverem van! Most otthon van, de van!" - Leslie Nielsen

Új hozzászólás Aktív témák