Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz Frankie50 #11041 üzenetére
Én is azt szeretem, habár most 80/20%-s keveréket Pellini 82 iszunk, most kezd be állni a gép rá. Már napról napra jobban érzem az utó ízeket. Na meg a covid is lassan végképen távozik belőlem. Pont egy hónapja kaptam el.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Frankie50 #11039 üzenetére
Na igen a rot-ban 50% Robusta van és ezért testesebb. Az Arany meg 100% Arabica.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
warning19
csendes tag
válasz Frankie50 #9129 üzenetére
Majd kivarázsolom belőle, hogy mennyi adag jött le. Ez a gép már 4-5 éves. Azóta vannak vele rendszeresen gondok mióta elment az egyik kolléga, aki foglalkozott is vele. Amiket leírtál szerintem csak a szerviz csinálja meg. Talán vízkövezni szokták, de azt is csak mikor már régen írja a gép. A heti takarítás alatt pontosan mit értesz?
-
Zsmester89
őstag
válasz Frankie50 #9106 üzenetére
Mondanám, hogy az szép....de otthon eddig heti kettő fogyott max a kotyogósból. Bent viszont automata van, az pörög rendesen napi 5-6 dupla hosszú tejjel.
Ezért nem is biztos, hogy jó választás otthonra egy automata gép legalább is ha a szívemre (érte ) hallgatok.[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Csöves
őstag
válasz Frankie50 #9019 üzenetére
VágniValó, köszi.
Frankie50, mi is felfogjuk és ezért nem értem, hogy honnan megy a tálcába.Aquila non captat muscas.
-
Nagya21
addikt
válasz Frankie50 #6896 üzenetére
Hali!
Figyelni kell az árat, mert idönként be beszakad, az Euronicsban legalábbis .....
Most ezt találtam ajándék 2kg kimbo kv-val (isteni, most bontottam amit a géphez kaptam....)
De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB - Automata kávéfőző | Alza.hu
Am elyik nem tud lattét, az most ennyi:
Delonghi ECAM290.61.B automata kávéfőző Automata kávéfőző | Digitalko.hu Webáruház
DeLonghi ECAM290.61.B Magnifica Evo Automata kávéfőző - Fekete - BestMarkt
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Nagya21
addikt
válasz Frankie50 #6892 üzenetére
HAli!
Nekem ilyen van most:
Előtte Krupps, mégelőtte Delonghi alap, a cégnél delonghi alap.
Én is a delonghit javaslom.
A krupps-ot ujonnan vettem occon....., 1 évesen eladtam vmi970kv főzettel a gyomrában, az uj tulajnál 3 hónap után összefosta magát..... megnéztem videókon hogyvan összezsufolva, hát kb egy borzadály szerelni.......
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest