Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hőguta
csendes tag
válasz Dr. Szilikát #11859 üzenetére
Neked is köszönöm a részletes választ!
Megnéztem a 2 éve szétszedett állapotot (szerencsére akkor is fotóztam) és a mostanival összehasonlítva azt látom hogy a vezetékek nincsenek felcserélve,felül a fehér szál,alul a fekete.
Viszont azon a nagy fogaskeréken lévő jel nem egyformán áll a két képhez képest .
1.kép : a 2 éve készült állapot -tehát a jó -
2.kép: második a most összerakott.Okozhatja ez a problémát?Írod hogy a megkopott örlő nehezen kapja el a babot,de ha elkapja utána már jól működik.
Ha elsőre nem kapja el,hogy tudom "belátásra bírni" hogy elkapja az örlést?Bár már kezdem utálni a sok szétszedést,fejre állítani,a babot kipotyogtatni stb.de összeszedem magam és nekifutok mégegyszer,és állítok pár fogat azon a keréken.Hiszen mielőtt szétszedtem működött, kivéve az elő öblítést.Vagyis valamit én szúrhattam el.
Megróbálom a régi helyzetbe pozicionálni,de megmondom őszintén túl nagy bizodalmam nincs,pedig nagyon szeretném ha sikerülne,és nem kéne szervízbe vinni.Nem éppen az anyagiak miatt,hanem nem tudom kiben bízzak,és tudom hogy esetleg hetekig is nélkülözni kell a gépet.Sajnos hallottam már rossz tapasztalatokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest