Új hozzászólás Aktív témák
-
Iki77
csendes tag
Egy picit vissza kanyarodva a Fussohoz,én is elmondom a tapasztalataimat.
Nekem két éves használat után jelentkezett az ,hogy elkezdett morzsolódni maga az anyag amikor dobozából próbáltam szivaccsal kikenni.Próbáltam egy kis desztvizet hozzá adni ,amitől egy kicsit jobb is lett ,de már többe nem lett a régi.Sőt az aplikálás is jóval nehezebb lett így.
Jómagam is kipróbáltam szélvédőre is, nekem kellemes tapasztalataim voltak vele,csak vékonyan kell felvinni ,jól visszatörőlni és dobta a vizet nagyon sokáig.Egy dolog amire felfigyeltem,,az ablakokon nagyon jól látható volt,hogy hamarabb megjelent egy porréteg, mint azelőtt,ez viszont,tény!
Használata kimondottan gumikesztyűben ajánlott,igaz itt előttem irták,hogy nem sok károsanyagot tartalmazhat,hát nekem az újbegyeimről igen szépen leszedte másnapra a bőrt,ami kb.egy hétig gyógyúlt,én amondó vagyok jobb félni mint megijedni,jó az a gumikesztyű amikor aplikálunk vele.
Amúgy egy nagyon jó anyag ,nekem a lakkaozott felnin nagyon jól teljesített,csak mosolyogtam a kutakon amikor láttam a többi autóst miként sikálják a felnijeiket, több-kevesebb sikerrel a megtisztulásért.Én meg egy nedves mikroszálassal pillanatok alatt letisztítottam,a négy felnit ,közel fél év eltelte után is.
Szóval jó kis anyag ez ,csak ajánlani tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Dark Souls sorozat
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest