Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mittu88

senior tag

Sziasztok!

Pár napja rátaláltam erre a topikra, azóta párszáz bejegyzést elolvastam, meg persze a bevezetőt. Nagyon beteg, hogy mennyire maximalisták vagytok, tetszik. :C

Viszont laikusként nekem egy á/érték arányban bestbuy pakk tökéletesen megfelelne jelenleg. Vegyük úgy, hogy semmim nincs egy magasnyomású mosón kívül autómosáshoz és azt se tudom, hogy hány fázisa van egy autókozmetikázásnak (eddig úgy tudtam, hogy mosás, öblítés, törlés, wax). Na ez kb. olyan lehet nektek, mintha Rómába bemennék egy kávézóba, hogy egy kávét kérek.

Szóval egy kezdő szettre kérnék javaslatot, hogy mikkel tudnám szebbé tenni a gépet, ha jól tudom ilyen "kategóriák" futnak: előmosó, sampon, festetlen műanyagápoló (esetleg fényvisszaadó, kicsit kimattult a 4 éves autón, olasz import), gumiápoló (bár erre a glicerin egész jól bevált), bőrápoló, ablaktisztító, felnitisztító, meg a jóég tudja mi van még.

Ha az összefoglalóban lévő ajánlás a legjobb ár/érték arányú, akkor mondjátok és arra szállok rá.

Ja, ezüst színű auris kombim van, panorámatetővel (ha netán arra más kéne, mint az üvegre).

Előre is köszi,
    Ádám

Új hozzászólás Aktív témák